Garth Brooksin avioero: Mikä meni pieleen Mahlin ja Garthin välillä?

Julkkis

WPR

Garth Brooks oli naimisissa 15 vuotta ensimmäisen vaimonsa kanssa ennen kuin tapasi kantrilaulaja Trisha Yearwoodin ja rakastui häneen. Garth Brooksin ja hänen ensimmäisen vaimonsa Sandy Mahlin avioliitto alkoi 1980-luvulla ja kesti vuosituhannen vaihteeseen asti.

Vielä käydään keskustelua siitä, miten Mahl ja Brooks yhtyivät 1980-luvun alussa. Showbiz Cheat Sheet väittää, että kaksikko tapasivat alun perin Brooksin työskennellessä umpimiehenä Tumbleweed Ballroomissa Stillwaterissa, Oklahomassa.

Huhut Mahlista ja taistelusta naistenhuoneessa pitävät paikkansa. Hänen kätensä juuttumisen seurauksena hänet esiteltiin Brooksille. Country Music -podcastissa Country Fancast, Brooks ja Mahl esitellään tanssikumppaneina, jotka tapasivat Tumbleweed Ballroomissa.

Brooks ja Mahl osallistuivat molemmat Oklahoma State University-Stillwateriin, joten on mahdollista, että he törmäsivät toisiinsa asuntoloissa tai tanssilattialla. Seurustelu heidän suhteensa alkuvaiheessa koostui kävelystä kampuksella, koska he ymmärsivät, että yksinkertaiset toimet toivat heille eniten onnea.

Pari tapasi, rakastui musiikkiin ja solmi lopulta solmun vuonna 1986. (per Wide Open Country). He repivät juuriltaan Music Cityyn vuotta myöhemmin, kun Brooks oli juuri aloittamassa musiikkiuransa Celebrity Net Worthin mukaan.

Valitettavasti Brooksille tähtuuden tiedetään rasittavan suhteita. Kuinka Mahl ja Brooks pysyivät rauhallisena, kun asiat kävivät ankaraksi?

Brooksin ja Mahlin epäonnistuminen herättää kysymyksen: mikä meni pieleen?

Garth Brooksin avioero

Garth Brooksin menestys oli melkein välitön, kun hän alkoi julkaista levyjä. Vuonna 1989 hänen debyyttialbuminsa 'Hungry Years' nousi kantrialbumilistan sijalle 2. Vuoden 1990 albumi ”No Fences” vietti ennätysmäiset 23 viikkoa listan kärjessä.

Brookin työelämä laajeni kasvavan perheensä rinnalla. Taylor, August ja Allie Mahl olivat lapset, jotka hän ja Sandy Mahl saivat 90-luvulla (per Wide Open Country).

Mahl paljastaa, että aika, jonka hän ja Brooks viettivät erillään, oli tärkein tekijä heidän avioliittonsa rappeutumisessa dokumentissa 'Garth Brooks: The Road I'm On'. Hän selitti, että ne, jotka 'vain haluavat huomiosi' vetivät ja yllyttivät häntä aina (hyvä taloudenhoito).

Hänen poissaolon jälkeen hän sanoi, 'joissa olisi ykkösjuhlia, esityksiä tai CMA-juhlia tai ACM:itä, American Music Awards -palkintoja, joten sitä tapahtui jatkuvasti. Mutta me molemmat erosimme todella, todella nopeasti.'

Heidän liitossaan oli vielä aikaisempi pulma. Brooks puhui ensimmäisestä kohtaamisestaan ​​tulevan vaimonsa Trisha Yearwoodin kanssa 'The Ellen Showssa'. Brooks tiesi, että hänellä oli tunteita Yearwoodia kohtaan, mutta hän tunsi olevansa velvollinen avioliittoonsa Mahlin kanssa. 'Se on hassua, koska minusta tuntui kuin silloin, kun tapasit vaimosi, mutta olin ollut naimisissa 13 kuukautta', Brooks sanoi.

Lue lisää: Carrie Johnson Avioero: Onko hän edelleen Boris Johnsonin kanssa?

Avioeron jälkeen Brooks ja Mahl keskittyivät perheeseen

Garth Brooks ja Sandy Mahl hakivat avioeroa vuonna 2000. Brooks kertoi Tennesseanille, että hän koki merkittävää henkilökohtaista kasvua ja muutosta haastattelun aikaan. Äitinsä kuoltua hän täytti lupauksensa nuorille tyttärilleen ja ilmoitti jäävänsä eläkkeelle musiikkiteollisuudesta.

Garth Brooksin avioero

Avioero saatiin päätökseen 17. joulukuuta 2001. Celebrity Net Worthin mukaan Mahlin saama 125 miljoonan dollarin sovinto tekee tästä 'yhden kaikkien aikojen kalleimmista avioeroista'.

Eronnut Brooks kertoi Tennessean-lehdelle, että hänen prioriteettinsa olivat muuttuneet ja sisällyttäneet hänen lapsensa. Niiden 14 vuoden aikana, jolloin heidän tyttärensä kasvoivat, Mahl ja Brooks olivat molemmat hyvin mukana vanhemmuudessa. Molemmat vanhemmat olivat paikalla lastensa päivittäisissä aamu- ja iltarutiineissa. Viime kädessä 'jos teit sen, mikä oli oikein lapsille, aiot tehdä sen, mikä oli oikein sinulle', kuten Brooks sanoi.

Vuonna 2005 Brooks meni naimisiin Trisha Yearwoodin kanssa, ja pari on edelleen yhdessä ja voimissaan. Brooksin Us Weeklylle antaman haastattelun mukaan Yearwood osallistui aktiivisesti auttamaan häntä kasvattamaan heidän tyttöjään. Jokaista tyttöjen monista urheilutapahtumista tukivat Brooks, Mahl ja Yearwood.

Lue lisää: Miksi Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat?

Brooksilla ja Mahlilla on edelleen ystävällinen suhde

Garth Brooksin avioero

Garth Brooks ja Sandy Mahl ovat edelleen ystävällisiä huolimatta siitä, että he ovat eronneet avioliitostaan. Celebrity Net Worth raportoi, että Brooks aloitti kiertueen uudelleen vuonna 2014, kun hänen kaksi tytärtään olivat saavuttaneet aikuisiän. Julkaisu väittää, että Brooks voi tienata kiertueillaan jopa 90 miljoonaa dollaria vuodessa.

Wild Heart Ranchissa, jonka hän perusti kotiosavaltiossaan Oklahomassa, villieläinten suojelu on Mahlin elämäntapa. Lisäksi hän oli paikalla kannustamassa nuorinta tytärtään Allie Colleenia legendaarisessa Grand Ole Opryssa Nashvillessä (per Guitar Girl).

Brooks kertoi Us Weeklylle dokumentin ilmestymisen jälkeen, että hän kunnioittaa edelleen suuresti Mahlia sen vuoksi, mitä hän oppi häneltä videolla. 'Hän oli upea', kantrilaulaja/lauluntekijä huudahti.

Harvoin kuulet toista puolta, ja kun näin hänet äskettäin, luulen halaneeni häntä kovemmin kuin koskaan ennen, koska tiedän nyt asioita, joita joko en kuullut tai joita hän ei ole sanonut tähän asti. 'Olin niin poissa tiellä [avioliittomme aikana], että luulisin hänen [yrittävän kertoa] asioita, joita en kuullut ennen tätä elämäkertaa.'

On mukava tietää, että vaikka maine ja raha ovat vaakalaudalla, entiset kumppanit voivat silti puhua niin paljon toisistaan.

Lue lisää: Megan Fox ja Brian Austin erosivat: Mikä oli eron syy?

Totuus Trisha Yearwoodista ja Garth Brooksin avioliitosta

Selvitä todellinen tarina takana Trisha Yearwood ja Garth Brooksin huhutut avioliitot. Heillä on hämmästyttävä kemia lavalla ja sen ulkopuolella, mikä tekee heistä yhden kantrimusiikin suosituimmista pareista.

Katso tämä postaus Instagramissa

Trisha Yearwoodin (@trishayearwood) jakama viesti

Vaikka he järjestävät yhdessä upean esityksen, on tärkeää muistaa, että jokainen tämän parin jäsen on oma legenda. Garth Brooks on voittanut Grammyn ja seitsemän kertaa nimetty CMA:n vuoden viihdyttäjäksi, kun taas hänen vaimonsa on voittanut kolme Grammya ja on Grand Ole Opryn peruspalkinto.

Heidän avioliittonsa on kuitenkin heidän elämänsä suurin saavutus kaikista muista onnistumisistaan ​​huolimatta. Heidän rakkaustarinansa alkoi vasta yli kaksi vuosikymmentä sen jälkeen, kun he olivat tavanneet täysin tuntemattomina 80-luvun lopulla.

Yearwoodin ja hänen miehensä ei ole aina ollut helppoa tasapainottaa avioliittoaan muusikoiden, vanhempien ja tv-kokkien uransa kanssa. Vaikka Yearwood ja Brooks eivät epäröi tunteita toisiaan kohtaan, emme tienneet heidän avioliitostaan ​​paljoakaan vasta viime aikoihin asti.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR