Game Changer: korostuspaletti, joka antaa sinulle täydellisen hehkun

Kauneus

WPR

becca samppanja hehku paletti

Olisi vähättelyä sanoa, että rakastankorostuskynä. Ei mattapintaisia ​​​​ihoja minulle – anna minulle kiiltävä, säteilevä iho tai anna minulle kuolema! Ja kun minulla on omanisuosikki korostusvärit, Etsin aina seuraavaa tuotetta, joka saa ihoni loistamaan kuin Chrysler-rakennuksen yläosa.

Ja olen löytänyt sen. Sallikaa minun esitellä sinulle BECCA Shimmering Skin Perfector Champagne Glow Palette (32 dollaria, Sephora ). Olen ollut BECCA-fani jo vuosia – heidän hohtavan tuotteensa ovat ylivoimaisia ​​värivalikoiman ja iholleni antaman sisältä valaistun viimeistelyn suhteen – mutta he ovat todella päihittäneet itsensä tällä monipuolisella paletilla.

Ensinnäkin keskustellaan pakkauksesta: Champagne Glow tulee kunnollisesti painotetussa, kultaisessa muovikotelossa, jossa on suuri peili takana. Tämä tarkoittaa, että sitä on helppo kuljettaa ja se on tukeva, joten se ei hajoa, jos vahingossa tiputat sen kylpyhuoneen tiskialtaalta, eikä se päädy salaperäisen puhdistemattoman roskan peittoon pahvikotelon tapaan. Jokainen tuotepannu on noin hopeadollarin kokoinen, mikä tarkoittaa, että ne ovat tarpeeksi suuria, jotta myös pörröisimmät siveltimet mahtuvat niihin ongelmitta.

Ja nyt keskustellaan näistä tuotteista, koska ne ovat uskomattomia. Paletin kolme väriä ovat Pearl (luminesoiva pellavavalkoinen), Champagne Pop (villisti menestynyt Jacklyn Hill yhteistyö, joka on upea kulta-persikan sävy) ja Blushed Copper (ruusukultainen sävy, jossa on vivahteita uutta penniä). Jokainen niistä on ennemminkin kiiltäviä kuin kiiltäviä, ja niissä on pehmeä, samettinen viimeistely, joka liukuu huokosten ja epätäydellisyyksien yli sen sijaan, että se uppoaa ja suurentaa niitä – mikä on todella harvinaista puuterikorostusaineessa. Ne ovat uskomattoman sekoittuvia ja niitä voidaan käyttää kosteana tai kuivana poskille, silmille ja huulille.

Asia, joka erottaa tämän paletin minulle, on kuitenkin se, kuinka upeita jokainen väri on. Pearl luo hienovaraisen hehkun, joka näyttää yhtä upealta paljaalla iholla kuin se kerroksittain poskipunan tai bronzerin päällä. Blushed Copper, joka toimii kauniisti syvien ihosävyjen korostusvoiteena – hyvin tehty, BECCA – on tämänhetkinen suosikkiluomiväri, joka saa minut ajattelemaan renessanssimaalauksia. Ja liityn muun maailman kanssa olemaan täysin pakkomielle samppanjapopista. Käytettynä poskipäissäni, se antaa minulle hämmästyttävimmän persikkaisen hehkun. Olen myös todella vaikuttunut erilaisista ihon sävyistä, joilla se toimii – olen testannut sitä käytännössä jokaisella ystävälläni, ja se näyttää upealta meidän kaikkien päällä.

Ja paras osa? Nämä sävyt ovat NIIN keskittyneitä, että tarvitset vain pienen määrän merkittäviin hohtotuloksiin. Joten vaikka 32 dollaria ei ole aivan halpa, tiedät, että rahasi menevät pitkälle.

Lyhyesti sanottuna, jos haluat hehkua kuin säteilevä enkeli (tai etsit vain idioottivarmaa korostussarjaa), Champagne Glow on sinua varten. Se on eksklusiivinen Sephora ja se on myyty kuin hulluna, joten varmista, että hankit sellaisen mahdollisimman pian – ja kiitos myöhemmin.

Lisää Daily Makeoverista:Maailman paras kulmakynä