'Project Runwaysta' Beyoncén pukeutumiseen: 5 asiaa, jotka sinun on tiedettävä suunnittelija Michael Costellosta

Julkkiksen Ulkonäkö

WPR

Jos katsoitGrammy-palkinnotTodennäköisesti huomasit viime yönä Beyoncén uskomattoman vaikeasti ohitettavissa olevan läpinäkyvän ja pitsisen valkoisen mekon. Sen suunnitteli Michael Costello joka, kuten tosi-tv-fanit ehkä muistavat, oli 'Project Runway' -kauden 8 kilpailija ja myös 'Project Runway: All-Stars' finalisti.

michael costello suunnittelija beyonce projektin kiitorata

Kuva: Getty

Television käynnistämisestä lähtien Palm Springsissä asuva suunnittelija on pukenut julkisuuden henkilöitä, kuten Toni Braxon , Paris Hilton , Celine Dion , ja useita 'todellisia kotirouvia', mutta on turvallista olettaa, että Beyoncén käyttäminen suunnitteluasi suuressa palkintoshowssa (vaikka hän ei kävellyt punaisella matolla) luultavasti lasketaan uraa määrittäväksi hetkeksi.

Koska meillä on tunne, että tulemme näkemään paljon enemmän 29-vuotiaalta, tässä on 5 asiaa, jotka sinun tulee tietää suunnittelija Michael Costellosta .

1. Hän on itseoppinut ja esiintyi sarjassaVogue.
Costello ei koskaan käynyt koulua opetellakseen verhoja tai ompelua, ja ollessaan vain 14-vuotias, hän loi couture-kokoelman LA:n muotinäytösten tuotantoyhtiön kanssa. Tämä ansaitsi hänet maininnan aVogueartikkeli nimeltä 'Los Angeles' Hidden Talent'.

2. Hän teki enemmän kuin sinä teini-ikäisenä.
Couture-kokoelman lisäksi 14-vuotiaana Michael avasi ensimmäisen putiikkinsa Palm Springsissä 15-vuotiaana ja sai vuoden mittaisen harjoittelun Bob Mackie .

3. Hän on avoimesti homo, vaikka hän oli kerran naimisissa naisen kanssa ja hänellä on kaksi lasta.
”Olin [naimisissa], mutta en laillisesti kuten kirkossa ja muussa. Olin naimisissa kreikkalaisen mustalaisen kanssa, hyvin perinteinen järjestetty avioliitto. Isäni on italialais-unkarilainen, äitini on venäläinen ja kreikkalainen, hän kertoi San Diegon homo- ja lesbouutisia.

4. On huhuttu, että hän saa oman reality-shown.
Costello on sanonut, että hän ei voi puhua siitä, mutta huhuttiin, että hän ja hänen BFF-toverinsa 'Project Runway' -kilpailija Maailman -saattaa saada oman muoti-todellisuusshown.

5. Hänen mukaansa verkkosivusto , kolme julkkista, joita hän haluaisi pukeutua, ovat Eva Longoria ja Kate Beckinsale , ja Sarah Jessica Parker.
Meillä on tunne, että nuo naiset eivät ole enää pelkkä unelma, koska Beyoncé on hänen ansioluettelossaan.

beyonce grammys michael costello mekko humalassa rakkaudessa

Kuva: Getty