French Open Dress Controversy: French Open Viesti Camila Giorgilta After Dress Drama

Julkkis

WPR

Vaatekaappidraamaa täynnä olevan viikonlopun jälkeen Camila Giorgin French Open päättyi maanantaina.

Italialainen tennispelaaja hävisi neljännen kierroksen ottelunsa venäläiselle Daria Kasatkinalle lukemin 6-2, 6-2, kun hän oli aiheuttanut kohun lauantaina, kun virkamies näytti olevan kiistanalainen hänen asussaan olevan mainostunnuksen koosta. Kasatkina pelaa nyt Veronika Kudermetova puolivälierissä tiistaina.

Kaikkien katseet olivat kiinnittyneet Giorgiin ennen hänen otteluaan Kasatkinaa vastaan ​​maanantaina, koska maailman 30. oli aiemmin käyttänyt DeLonghi-tunnusta rinnassaan voittaessaan kolmannen erän Valko-Venäjän Aryna Sabalenkasta.

'Minulla ei ole mitään vaihtoa, tämä on ainoa vaatteeni', Giorgi kertoi erotuomarille ennen lauantain ottelua Sabalenkaa vastaan. News.com.au raportoi: 'Olen leikkinyt sillä aiemmin.'

Ranskan avointen mekkokiista

Maanantain tappiossa Kasatkinalle Giorgi käytti samanlaista asua, mutta viittaus DeLonghiin oli hänen mekkonsa hihassa. Hän mainitsi brändin myös Instagram Storyssaan, jossa hän jakoi kuvan itsestään lauantain voitosta.

Giorgi julkaisee rutiininomaisesti kuvia päivittäisistä asuistaan ​​Instagramissa, jossa hänellä on lähes 600 000 seuraajaa, sen lisäksi, että hän tarjoaa toimintakuvia kentältä.

Giorgi julkaisi juuri kuvan itsestään sohvalla, yllään musta pieni mekko ja siihen sopivat korkokengät ennen Ranskan avointa.

Lue myös: J K Rowling Controversy: Viestillään kansainväliselle naistenpäivälle, J.k. Rowling on herättänyt entistä enemmän keskustelua

Camila Giorgi -mekko

Erotuomari varoitti, että Giorgin De’Longhi-kaupallinen arvomerkki hänen vaatteissaan oli liian suuri, mutta Giorgi sanoi, ettei hänellä ollut muita vaihtoehtoja.

'Minulta on loppu, ja tämä on ainoa asuni.' Giorgin väitetään sanoneen: 'Pelasin sillä aiemmin.'

Ranskan avointen mekkokiista

Sen jälkeen kommentaattori Joseph Morgado totesi, että tuomari antoi 30-vuotiaan pelata mekossa, mutta keskustelu hänen edustajiensa kanssa piti käydä ottelun jälkeen.

Aiemmin kilpailussa Giorgi käytti tämän kaltaista mekkoa, mutta ilman De’Longhi-tunnusta.

Coco Gauff ja Leylah Fernandez jatkavat teiniveloitusta

Samaan aikaan teinin tuntemuksia Leylah Fernandez ja Coco Gauff ovat luoneet ennakkotapauksen tulevalle sukupolvelle, ja heidän välieräottelunsa Roland Garrosilla saattaa olla historiallinen.

US Openin toiseksi sijoittuva Fernandez eteni ensimmäistä kertaa kahdeksan parhaan joukkoon voittamalla Amanda Anisimovan sunnuntaina 6-3, 4-6, 6-3.

Ranskan avointen mekkokiista

Gauff voitti belgialaisen Elise Mertensin 6-4 6-0 ja eteni puolivälieriin toista vuotta peräkkäin.

19-vuotias Fernandez voitti 35 voittoa 17 pakottomaan virheeseen, mikä jatkoi loistavaa paluutaan.

Lue myös: Nancy Pelosi -kiista: Edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi vastustaa kongressin jäsenten ottamista yksittäisistä osakkeista

Neljässä ottelussaan Pariisissa 17. sija on murtanut Anisimovan kuusi kertaa ja voittanut 23 vastustajansa palvelupeliä.

Vuonna 2022 Fernandez kohtaa italialaisen Martina Trevisanin, joka on nuorin WTA-mestaruuden voittanut pelaaja.

Trevisan voitti Aliaksandra Sasnovichin 7-6 (12-10) 7-5 päästäkseen Roland Garrosin puolivälieriin toisen kerran.

Gauff, joka sijoittui yhden paikan alempana kuin Fernandez sijalla 18, tarvitsi setin löytääkseen askeleensa ennen kuin murskasi 31. sijan Mertensin 6-4, 6-0.

Gauff, joka voitti ensimmäisen savikenttävoittonsa viime vuonna Emilia-Romagna Openissa, on kehittänyt makunsa hitaalle pinnalle.

– Kentällä minulla on paljon luottamusta. 'Se näyttää sopivan peliini täydellisesti', hän selitti.

Ranskan avointen mekkokiista

'Ja minusta tuntuu, että minulla on ollut kunnollisia voittoja menneissä turnauksissa savikaudella, mutta ei mitään näyttävää.'

'Se tarjosi minulle paljon opittavaa, ja uskon, että otan ne kovat ottelut, jotka menetin tällä kaudella, ja opin niistä todella ja näytän, että olen kehittymässä.'

Gauff esittää nyt Sloane Stephensiä, joka voitti Jil Teichmann 6-2 6-0 päästäkseen puolivälieriin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019.