Freddie Mercuryn nettoarvo: Tutustutaan Freddie Mercuryn ylelliseen elämään!

Nettovarallisuus

WPR

Farrokh Bulsara, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellään Freddie Mercury, oli brittiläinen muusikko ja säveltäjä, joka nousi tunnetuksi rock-yhtye Queenin laulajana. Mercury kuoli 24. marraskuuta 1991.

Hänet tunnettiin loistokkaasta näyttämökäytöstään ja neljän oktaavin äänialueestaan, ja häntä pidetään yhtenä rockmusiikin historian parhaista laulajista. Teatterisella lähestymistavalla Mercury uhmasi rock-keulamiehen odotuksia ja vaikutti Queenin esteettiseen visioon.

Pikatiedot

NETTOVARALLISUUS:40 MILJOONAA dollaria
Ammatti:Ammattilainen laulaja
Syntymäaika:5. syyskuuta 1946 (45-vuotiaana)
Maa:Tansaniassa syntynyt britti
Korkeus:5 jalkaa 9 tuumaa (1,77 m)

Mikä oli Freddie Mercuryn nettoarvo?

Kuollessaan vuonna 1991 brittiläinen laulaja-lauluntekijä-muusikko Freddie Mercury sen nettovarallisuus oli 50 miljoonaa dollaria (inflaatiokorjauksen jälkeen).

Kuollessaan vuonna 1991 Freddiellä oli likvidejä varoja yhteensä 13 miljoonaa dollaria ja kiinteistö, jonka arvo on inflaatiokorjattu vastine 40 miljoonaa dollaria . Hänen kokonaisnettovarallisuutensa oli jossain 50–60 miljoonan dollarin välillä.

Mercury tunnetaan parhaiten rock-yhtye Queenin päälaulajana. Hänet tunnettiin värikkäästä ja teatraalisesta näyttämökäytöstään ja hänellä oli neljän oktaavin laulualue. Hänen laulunkirjoituksiinsa kuuluvat muun muassa 'Bohemian Rhapsody', 'Killer Queen', 'Somebody to Love', 'Don't Stop Me Now', 'Crazy Little Thing Called Love' ja 'We Are the Champions' muiden Queen-klassikoiden joukossa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Freddie Mercury (@freddiemercury) jakama viesti

Freddie teki soolouran Queenin kanssa työskentelynsä lisäksi. Hän myös tuotti toisinaan kappaleita ja esiintyi muusikkona (koskettimet tai laulu) muiden artistien albumeilla.

Sen jälkeen kun Mercury kuoli AIDSiin liittyvistä ongelmista vuonna 1991, yhtye sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle vuonna 2002, ja Mercury on postuumisti valittu Rock & Roll Hall of Fameen (2001), UK Music Hall of Fameen ( 2004) ja Songwriters Hall of Fame (2003).

Freddie sijoittui sijalle 58 BBC:n 100 suurimman britin listalla vuonna 2002. Blenderin ja Blenderin vuonna 2005 tekemän tutkimuksen mukaan MTV2 , Mercury on historian paras mieslaulaja. Hän sijoittui Rolling Stonen toimittajien kaikkien aikojen 100 parhaan laulajan listalla sijalle 18 vuonna 2008, ja hän voitti 'Classic Rock' -äänestyksessä kaikkien aikojen hienoimman rock-laulajan tittelin.

Aiheeseen liittyvä: Tuomari Mathis Net Worth: Kuinka tuomari Mathis rikastui? Viimeisin päivitys!

Alkuvuosina

5. syyskuuta 1946 Stone Townissa, Sansibarin sulttaanivaltiossa, Farrokh Bulsara syntyi (nykyinen Tansania). Vanhempien Bomin ja Jerin, sisaren Kashmiran ja Intiassa vietetyn lapsuuden kanssa Freddie aloitti pianotuntien 7-vuotiaana.

8-vuotiaana hän alkoi käydä St. Peter’s Schoolissa, sisäoppilaitoksessa lähellä Bombayta, ja 12-vuotiaana hän perusti Hecticsin, rock and roll -coverbändin. St. Peter'sissä Mercury otti käyttöön Freddie-nimen; sitten hän osallistui St. Mary's Schooliin Mumbaissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Freddie Mercury (@freddiemercury) jakama viesti

Bulsaran perhe muutti Middlesexiin Englantiin vuonna 1964. Freddie opiskeli Isleworthin ammattikorkeakoulussa ja ansaitsi taiteen ja graafisen suunnittelun sertifikaatin Ealing Art Collegesta vuonna 1969.

Roger Taylor, Queenin tuleva rumpali, oli Mercuryn työtoveri, kun hän työskenteli siellä. Ennen kuin liittyi Smileen, Taylor-yhtye ja kitaristi Brian May aloittivat huhtikuussa 1970, Freddie liittyi muutamiin bändeihin, mukaan lukien Ibex ja Sour Milk Tea.

Kun basisti John Deacon liittyi ryhmään vuonna 1971, Mercury päätti uuden ryhmän nimen Queen ja loi 'Queen Crest' -tunnuksen.

Kuningatar

Mercury äänitti 14 studioalbumia Queenin kanssa uransa aikana, mukaan lukien 'Queen II' (1972), 'Sheer Heart Attack' (1974) ja 'Maailman uutisia' (1977), sekä kaksi sooloalbumia, ”Mr. Bad Guy' (1985) ja 'Barcelona' (1988).

Iso-Britannian myydyin albumi on Queenin 'Greatest Hits' (1981), jota on myyty maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa kappaletta. Se sai 8x platinasertifikaatin Yhdysvalloissa ja 22x platinasertifikaatin Isossa-Britanniassa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Freddie Mercury (@freddiemercury) jakama viesti

Queenin oma debyyttialbumi julkaistiin heinäkuussa 1973, ja kaikki heidän albuminsa ovat saaneet kultatason tai korkeamman sertifikaatin Isossa-Britanniassa. Bändin suurin hitti 'Bohemian Rhapsody', joka nousi listalla sijalle 1 seitsemässä eri maassa. , esiintyi elokuvassa 'A Night at the Opera' (1975).

Vuonna 1980 Queen kirjoitti myös elokuvan musiikin 'Flash Gordon' joka julkaistiin joulukuussa soundtrackina. Suurin osa kappaleista oli instrumentaalisia, vaikka Mercuryn ja Mayn laulama single 'Flash' debytoi listojen kymmenen parhaan joukossa kolmessa eri maassa.

Koska Freddie tajusi, ettei hänellä olisi paljon aikaa jäljellä, hän äänitti ääni- ja pianotallenteita niin pian kuin pystyi ja käski Maya, Tayloria ja Deaconia viimeistelemään kappaleet myöhemmin.

Freddie kuoli yllättäen, kun albumia 'Made in Heaven' äänitettiin. Albumi julkaistiin marraskuussa 1995 ja oli bändin mukaan 'Freddie Mercuryn kuolemattomalle hengelle'.

Yksilöllinen elämä

Mary Austin ja Freddie jakoivat kodin West Kensingtonissa vuosina 1970–1976, kun he seurustelivat. Mercuryn ja Austinin romanssi päättyi, kun Mercury paljasti seksuaalisen suuntautumisensa Austinille.

Katso tämä postaus Instagramissa

Freddie Mercury (@freddiemercury) jakama viesti

Heidän suhteensa aikana Mercurylla oli suhde Elektra Recordsin johtajan David Minnsin kanssa. Mary ja Freddie pysyivät läheisinä, ja Freddie väitti, että Austin oli hänen ainoa todellinen ystävänsä.

Myöhemmin hän seurusteli Jim Hutton , kampaaja ja Winfried Kirchberger, saksalainen ravintola. Vuodesta 1985 Freddie Mercuryn kuolemaan vuonna 1991 Mercury ja Hutton olivat pari ja pitivät toisiaan aviomiehensä.

Sairaus ja kuolema

Jim Hutton väittää, että Freddie Mercury sai AIDS-diagnoosin huhtikuussa 1987; Siitä huolimatta Mercury tunnusti julkisesti sairautensa vasta 23. marraskuuta 1991.

45-vuotiaan Freddien viralliseksi kuolinsyyksi seuraavana päivänä mainittiin AIDS:n aiheuttama keuhkokuume. Vain Mary Austin on tietoinen polttohaudattujen jäänteidensä sijainnista; hänen hautauspalvelunsa suoritettiin West London Crematoriumissa 27. marraskuuta.

Kiinteistön perintö

Suurin osa Freddie Mercuryn perinnöstä ja varallisuudesta annettiin Mary Austin . Loput menivät hänen vanhemmilleen ja siskolleen, ja rahaa määrättiin hänen kokilleen, henkilökohtaiselle avustajalleen, kuljettajalleen ja Huttonille.

Aiheeseen liittyvä: Barbara Knoxin nettoarvo: kuinka paljon Barbara Knox on tienannut tänä vuonna?

Legacy

Lähes kolme vuosikymmentä Mercuryn kuoleman jälkeen hänen kappaleillaan on edelleen kysyntää, ja 'Bohemian Rhapsody' ja 'We Are the Champions' on molemmat nimetty kaikkien aikojen parhaiksi kappaleiksi erillisissä kyselyissä.

Adam Lambertin johdolla Queen jatkaa kiertuettaan ympäri maailmaa esittäen Freddien kappaleita. Vuonna 2018 yhtyeelle myönnettiin Grammy Lifetime Achievement Award -palkinto.

Sen lisäksi, että Mercurylla on pystytetty monumentteja hänen kunniakseen Montreux'ssa Sveitsissä ja Lontoon West Endissä (Dominion-teatterissa, Queen-musikaali We Will Rock You -paikalla), Mercurylla on myös kaksi katua, asteroidi ja hänen mukaansa nimetty sammakoiden suku.

Sen lisäksi, että Queen isännöi Freddie Mercury Tribute Concert for AIDS Awareness -konserttia vuonna 1992 ja perusti Mercury Phoenix Trustin, Freddie otettiin mukaan San Franciscon Rainbow Honor Walk -kävelyyn vuonna 2019.

Näytelmissä 'Mercury: Kalliojumalan jälkielämä ja ajat' ja 'Royal Vauxhall', Mercury on ollut edustettuna, kun taas Rami Malekin esittämä Freddie Mercury 2018-elokuvassa 'Bohemian Rhapsody' ansaitsi hänelle Oscarin ja lukuisia muita kunnianosoituksia.

Kunnianosoitukset ja palkinnot

Useat Brit Awards, Ivor Novello Awards, Juno Awards, British Video Awards, American Music Awards, Golden Lion Awards ja Worldwide Music Awards olivat niitä kunnianosoituksia, jotka Mercury sai ennen kuolemaansa.

Freddie sai Brit Award -palkinnon erinomaisesta panoksesta musiikkiin vuonna 1992 kuolemansa jälkeen, ja 'Bohemian Rhapsody', 'We Will Rock You' ja 'We Are the Champions' saivat Grammy Hall of Fame -jäsenyyden. Mercury sai Queenin ohella neljä Grammy-ehdokkuutta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR