Fred Wardin sairaus: Kärsikö Fred Ward jostain taudista?

Julkkis

WPR

Dennis Brack, Black Star Picture Agency -kollega, joka työskenteli Wardin kanssa 40 vuotta, muisti Wardin 'Washingtonin älykkäimpana valokuvaajana'.

'Sitten kun hän muutti länteen, muita erinomaisia ​​valokuvaajia on noussut esiin, mutta he ovat menestyneet vain yhdellä alalla – Fredillä oli kaikki yhdessä.'

Presidentti John F. Kennedyn murhan jälkeen vuonna 1963 Ward vangitsi koskettavan kuvan Jacqueline Kennedystä, joka saapui Washingtoniin miehensä veri polvillaan.

Päiviä myöhemmin hänen kuvansa surullisesta ensimmäisestä naisesta, joka piti kahta pientä lastaan ​​miehensä arkun edessä, oli esillä Life-lehden kannessa, ja Andy Warhol teki valokuvasta Jacqueline Kennedyn ikonisen vedoksen.

Viiden vuosikymmenen aikana Ward matkusti yli 130 maahan TIMEn, Newsweekin, Lifen ja National Geographicin toimeksiannosta.

Hän kokeili lentokoneita ja helikoptereita sekä sukeltaa veden alla. Hän kuvasi Beatlesin debyyttikonsertin Amerikassa sekä muita musiikkitähtiä.

Ward kuoli kotonaan Malibussa, Kaliforniassa. Hänestä jäivät hänen 58-vuotias vaimonsa Charlotte ja heidän neljä lastaan.

Kuka on Fred Ward?

Fred Wardin sairaus

Vuonna 1965 hän meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa Carla Evonnen kanssa. Heidän suhteensa sujui hyvin, eikä kummallakaan ollut ongelmia. Myöhemmin hän kuitenkin erosi ensimmäisestä vaimostaan ​​ja meni naimisiin toisen kanssa. Hänen toinen vaimonsa on myös näyttelijä, joka pitää hänestä huolta. Hän oli nyt tyytyväinen häneen.

Lue myös: Scott Pelleyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan

Fred Wardin sairaus: Mikä sairaus Fred Wardilla oli?

Hänen tyttärensä Lolly Wardin mukaan Fred Ward , valokuvaaja, kuoli viime viikolla Alzheimerin tautiin.

Fred Ward, joka tunnetaan parhaiten esiintymisistään elokuvissa 'The Right Stuff', 'Tremors' ja 'Escape From Alcatraz', kuoli tiedottajansa mukaan sunnuntaina 79-vuotiaana. Wardin kuolemaa ei paljastettu.

Ward työskenteli lyhyttilauskokina, nyrkkeilijänä ja metsurina Alaskassa ennen kuin aloitti elokuvauransa 1970-luvun alussa.

Elämäkerran mukaan hän tuli tunnetuksi erilaisista rooleistaan, joko poliisina tai seksuaalisen fiktion kirjoittajana 'Henry & June', maailman ensimmäisessä NC-17-elokuvassa. Hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa oli Clint Eastwoodin vuoden 1979 elokuvassa 'Pako Alcatrazista', jota seurasi rooli tahattomana aikamatkailijana vuoden 1982 elokuvassa ' Ajastin: Lyle Swannin seikkailu .”

Seuraavana vuonna hän näytteli Virgil 'Gus' Grissomia, ilmavoimien kapteenia ja Mercury 7 -astronautia kriitikoiden ylistetyssä Tom Wolfen 'The Right Stuff' -elokuvasovituksessa.

'Mielenkiintoinen asia Fred Wardissa oli, että et koskaan tiennyt, minne hän ilmestyy', hänen elämäkertansa mukaan. Hän on myös näytellyt elokuvissa 'Greyn anatomia', 'Leverage' ja 'True Detective'.

Fred Wardin sairaus

Hän vietti viimeisen vuoden maalaamalla, jota hänen publicistinsa kutsui 'toiseksi suosikkiluovan muotonsa'.

Hänen poikansa Django Ward ja hänen vaimonsa Marie-France Ward selvisivät hänestä. Hän pyysi, että kaikki muistomerkit tehdään Bostonin yliopiston kroonisen traumaattisen enkefalopatian keskukselle.

Kuinka vanha Fred Ward oli?

Fred Ward, veteraaninäyttelijä, joka näytteli vahvoja tyyppejä elokuvissa, kuten 'The Right Stuff', 'The Player' ja 'Tremors', kuoli. Hän oli 79-vuotias. Ward kuoli sunnuntaina, hänen tiedottajansa Ron Hofmannin mukaan.

Lue myös: Emmylou Harrisin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Kuka on Fred Wardin vaimo, Marie-France Ward?

Hänen seuraajansa hämmästyivät hänen teoistaan, liikkeistään ja kohtauksista, joissa hän niitä esitti. Fanit ovat innoissaan tavata hänet ja haluavat olla kuvan hänen kanssaan. Jotta he voivat jakaa tarinan Instagramissa ja näyttää maailmalle, että saimme vihdoin ottaa kuvan hänen kanssaan. Hän ei saavuttanut menestystasoa.

On olemassa useita esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat aloittaneet nollasta ja edenneet seuraavalle tasolle. Hän oli ainutlaatuinen, epätavallinen ja hänellä oli elinikäinen kunnianhimo saavuttaa jotain merkittävää.

Fred Joe Ward oli näyttelijä Yhdysvalloissa. Hän on esiintynyt useissa elokuvissa sekä tv-sarjoissa ja muissa elokuvissa, joissa hänen yleisönsä on viihtynyt perusteellisesti.

Fred Wardin sairaus

Hän ei näy ainoastaan ​​näytöksissä vaan myös suurissa tapahtumissa, joissa hänet on palkittu elokuvatähtipalkinnolla ja muilla palkinnoilla.

Hän aloitti näyttelijänuransa vuonna 1973, kun hän esiintyi televisio-ohjelmassa. Hänen ensimmäinen työpaikkansa oli italialaisessa televisio-ohjelmassa, jossa hänen täytyi sitouttaa yleisönsä erilaisten toimintojen kautta

. Hän imee aluksi, mutta hän ei luovuta ja jatkaa. Hän voi nyt näytellä missä tahansa esityksessä ja hurmata yleisönsä epäröimättä.