Fred Durstin nettovarallisuus 2022: Kuinka Fred käyttää 20 miljoonaa dollaria?

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja ohjaaja William Frederick Durst (syntynyt Frederick Allen Mayne III 20. elokuuta 1970) syntyi tänä päivänä vuonna 1970.

Hän on julkaissut kuusi studioalbumia nu metal -yhtyeen Limp Bizkit laulajana ja lauluntekijänä niiden perustamisesta vuonna 1994.

Alkuvuosina

20. elokuuta 1970 Jacksonvillessä, Floridassa, William Frederick Durst tuli maailmaan. Hänen vanhempansa veivät hänet Floridaan pian hänen syntymänsä jälkeen, ensin Orlandoon ja myöhemmin Cherryvilleen. Fred asui maatilalla viidennelle luokalle asti.

Sen jälkeen hän ja hänen perheensä muuttivat Gastoniaan Pohjois-Carolinaan, missä hän suoritti toisen asteen koulutuksensa. Fred Durst kasvatettiin wiccalaisessa taloudessa koko nuoruutensa ajan.

12-vuotiaana Durst oli jo syvästi uppoutunut rapiin ja hip-hopiin. Hän hallitsi useiden alakulttuurien taidot, mukaan lukien breakdancing, rappaus, rullalautailu, beatboxing ja deejaying.

Heavy metalli ja punk rock kuitenkin vangitsivat hänen huomionsa. Fred Durst liittyi Yhdysvaltain laivastoon valmistuttuaan lukiosta, mutta hän pääsi eroon vain kahden vuoden jälkeen.

fred durstin nettovarallisuus

Durst työskenteli maisemasuunnittelijana ja tatuoijana palattuaan Jacksonvilleen ja asuttuaan isänsä kanssa. Tässä vaiheessa hän leikki ajatuksen kanssa perustaa bändi, joka yhdistäisi elementtejä hip hopista ja rockista.

Mikä on Fred Durstin nettoarvo?

Nimi William Frederick Durst
Nettovarallisuus (2022) 25 miljoonaa dollaria
Ammatti Räppäri, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, ohjaaja
Kuukausitulot ja palkka 100 000 dollaria +
Vuositulot ja palkka 2 miljoonaa dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Yhdysvaltalainen muusikko ja elokuvantekijä Fred Durst on a Nettoarvo 25 miljoonaa dollaria. Suurimmalle osalle musiikin ystävistä Durst muistetaan aina Nu-Metal -yhtyeen Limp Bizkitin äänenä.

Limp Bizkitiä pidetään Nu-Metal-liikkeen edelläkävijänä yhdessä Slipknotin ja Kornin kaltaisten bändien kanssa 1990-luvun alusta ja puolivälissä. Fred Durst on tunnettu näyttelijä ja ohjaaja.

Fred Durst Assets

Fred Durst, kuuluisa amerikkalainen, on saavuttanut paljon elämässään. Durstin vaikutus amerikkalaiseen musiikkimaailmaan on tunnustettu kansainvälisesti.

Fredin upea Kalifornian koti tuhoutui viimeaikaisissa metsäpaloissa. Tällä hetkellä hän jakaa aikansa Floridan ja Kalifornian välillä.

Fred Durst omistaa laajan autokokoelman, joka sisältää harvinaisia ​​ja kalliita malleja. Hänen monien autojensa joukossa ovat Camaro GT, Ford Mustang, Mercedes-Benz ja muut.

Kiinteistöt

Durst laittoi Hollywood Hills -kartanonsa myyntiin vuonna 2015 hintaan 1,645 miljoonaa dollaria. Tässä 1920-luvulla rakennetussa tilavassa kodissa on viinikellari ja yli 3000 neliöjalkaa oleskelutilaa. Noin vuosi sitten Durst käytti 1,5 miljoonaa dollaria maan hankkimiseen.

fred durstin nettovarallisuus

Fred julkaisi sosiaalisessa mediassa vuonna 2018, että hänen toinen kotinsa Kaliforniassa oli 'palanut' tulipalojen vuoksi. Lukuisat kalliit äänityslaitteet olivat hänen menettämiensä asioiden joukossa.

Fred käytti 3 miljoonaa dollaria heinäkuussa 2021 kotiin West Hollywoodissa, Kaliforniassa.

Henkilökohtainen elämä

Rachel Tergeson oli sen naisen nimi, jonka Fred Durst alkoi nähdä. Vuonna 1990 pariskunnalle syntyi ensimmäinen lapsi, tytär Adriana Durst. He solmivat solmun seuraavana vuonna, mutta heidän avioliittonsa ei kestänyt kauan, vaan päättyi eroon seuraavana vuonna.

Durstin poika Dallas syntyi elokuussa 2001, kun hän oli tavannut näyttelijä Jennifer Thayerin lokakuusta 2000 lähtien.

Hän meni naimisiin Esther Nazarovin kanssa 13. heinäkuuta 2009, mutta he erosivat vuoden 2010 alussa. Vuodesta 2010 seurustellut pari solmi solmun vuonna 2012. Hän on nyt kolmatta avioliittoaan, ja kuten kaksi viimeistä, se ei mennyt. kestää.

Ura ja palkinnot

Vuonna 1994 Fred Durst aloitti uransa perustamalla bändin seitsemän kaverinsa kanssa. He kutsuivat itseään Limp Bizkitiksi. Nimi melko vastenmielinen, ja sitä Fred Durst pyrki saavuttamaan.

1990-luvulla yhtyeen omistautunut fanikunta auttoi heitä nostamaan yhtyeen eturintamaan, josta tulee merkittävä underground-musiikkiliike.

fred durstin nettovarallisuus

Kerättyään menestystä cover-kappaleillaan, yhtye julkaisi lopulta debyyttialbuminsa yleisölle vuonna 1997. Heidän debyyttialbuminsa Three Dollar Bill, Y'all$ menestyi kohtuullisen hyvin.

He allekirjoittivat kanssa Flip Records sinä vuonna. Heidän toinen albuminsa Significant Other julkaistiin vuonna 1999. Se on myös saanut kohtalaisen vastaanoton. Kolmas albumi vuonna 2000 sai kuitenkin valtavan menestyksen.

Ohjelman suosio johtuu siitä, että se esitettiin kahdella villisti erilaisella nimellä: Chocolate Starfish ja Hot Dog Flavored Water. Häneltä on sen jälkeen julkaistu muitakin albumeja ja singlejä.

Vuonna 2006 hän aloitti uran näyttelijänä, ja siitä lähtien hän on ollut useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Fred Durst ei ole saanut minkäänlaista kunnianosoitusta tai tunnustusta, paitsi että hänet oli ehdolla Kultainen Vadelma -palkinto.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR