Frances Tiafoe Net Worth: Kuinka rikas on mies, joka voitti Rafael Nadalin?

Nettovarallisuus

WPR

Frances Tiafoe Jr., yhdysvaltalainen tennispelaaja, syntyi 20. tammikuuta 1998. 8. elokuuta 2022 lähtien Tiafoe sai arvosanan no. 24 kaksinpelissä Association of Tennis Professionals (ATP), ja no. 160 nelinpelissä 1.11.2021 alkaen.

Vuoden 2018 Delray Beach Openissa Tiafoe voitti ensimmäisen ja ainoan ATP-tittelinsä, tehden hänestä nuorimman amerikkalaisen sitten Andy Roddickin vuonna 2002.

Frances Tiafoen elämäkerta

Tammikuun 20. päivänä 1998 syntyi Frances Tiafoe. Hyattsville, Maryland, on Frances Tiafoen syntymäpaikka. Frances Tiafoen vanhemmat muuttivat Marylandiin, Amerikkaan Sierra Leonesta.

Viisi vuotta sen jälkeen, kun hänen vanhempansa lähtivät Afrikasta Amerikkaan, Frances Tiafoe syntyi. On mielenkiintoista huomata, että vaikka Frances Tiafoesta tuli Yhdysvaltain kansalainen 20. tammikuuta 1998, hänen vanhempansa eivät olleet vielä tehneet niin hänen syntymähetkellään.

Myöhemmin he saivat Yhdysvaltain kansalaisuuden. Kun Frances Tiafoe oli vain viisivuotias, hän alkoi pelata tennistä.

Frances Tiafoen johdatuksella tennikseen on kiehtova taustatarina. Frances Tiafoen vanhemmat tarvitsivat työtä päivittäisten menojensa kattamiseksi, kun he muuttivat Amerikkaan Afrikasta.

ranska tiafoe nettovarallisuus

Lue lisää: Mookie Betts Net Worth: Kuinka varakas baseball-pelaaja on vuonna 2022?

Frances Tiafoen isä palkattiin tenniskompleksiin. Hänet palkattiin huoltomieheksi. Hän sai asunnon tenniskeskuksen sisällä, koska hän oli ilman sitä.

Frances Tiafoe kasvatettiin ympäristössä, jossa tennis oli vallitsevaa tämän vuoksi. Saatat olla kiinnostunut kuulemaan, että Frances Tiafoe kääntyi ammattilaiseksi 14-vuotiaana, vaikka olemme jo ilmoittaneet sinulle, että hän aloitti tenniksen pelaamisen viisivuotiaana.

Frances Tiafoen nettoarvo

Frances Tiafoe, maailman paras amerikkalainen tennispelaaja, on 8 miljoonan dollarin omaisuus . Amerikan tunnetuimman tennispelaajan Frances Tiafoen nettovarallisuuden arvioidaan olevan 8 miljoonaa dollaria useiden Internet-sivustojen (Wikipedia, Forbes, IMDB) mukaan.

Kuten olemme jo maininneet, Frances Tiafoen nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Frances Tiafoe on ansainnut tennisuransa aikana lähes 7 miljoonaa dollaria.

Frances Tiafoe on vielä melko nuori, ja hänellä on paljon aikaa rakentaa perintöään. Frances Tiafoe on ansainnut yli 5 miljoonaa dollaria tennisalan brändilähettiläänä. Frances Tiafoe on tällä hetkellä sidottu Adidakseen sopimuksen kautta.

ranska tiafoe nettovarallisuus

Sopimuksen mukaan kokonaisarvo on 5 000 000 dollaria kolmen vuoden aikana. Marylandissa on omaisuutta Frances Tiafoella. Frances Tiafoe omistaa kiinteistöjä Kaliforniassa.

Frances Tiafoe kaipaa palata vanhempiensa kotimaahan Sierra Leoneen ja omistaa siellä kodin. Toivotamme hänelle menestystä unelmansa toteuttamisessa. Katso tästä paikasta lisää julkkisuutisia.

Frances Tiafoen suhde ja paljon muuta

Kun Frances Tiafoe oli vain 15-vuotias, hän voitti ensimmäisen tennismestaruutensa. The Orange Bowlin kansainvälinen tenniksen mestaruus oli ensimmäinen tenniskilpailu, jonka hän voitti.

Kun Frances Tiafoe oli lapsi, hänen äitinsä lannistai häntä, kun hänen isänsä tuki häntä. Frances Tiafoen äiti halusi hänen tekevän jotain tavallista, jotta hän voisi huolehtia perheestä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Frances Tiafoen (@bigfoe1998) jakama viesti

Mutta Frances Tiafoella oli halu, ja hänen isänsä rohkaisi häntä täydestä sydämestään pyrkimään siihen. Frances Tiafoen suurin saavutus tuli, kun hän 19-vuotiaana näytteli legendaarista Roger Federeria. Tuon ottelun häviämisestä huolimatta hänen ponnistelunsa sai kiitosta ympäri tennisyhteisöä.

Frances Tiafoen kannanotot

Adidas sponsoroi Tiafoeta vaatteiden alalla uransa alussa, mutta hän on ollut Niken palveluksessa vuodesta 2016. Hänen mailasponsorinsa on Yonex. Hänet nimitettiin huippuluokan Tag Heuerin brändilähettilääksi vuonna 2019 ja Nesquikille vuonna 2020.

Frances Tiafoen talo

Tiafoe asuu tällä hetkellä Floridassa, vaikka hän on syntynyt Marylandissa.

Frances Tiafoen autoja

Tiafoe ajaa 911:tä, Porschea.

Frances Tiafoen hyväntekeväisyys

ranska tiafoe nettovarallisuus

Tiafoe on tukeutunut useiden sosiaalisten huolenaiheiden puolelle. Tiafoe ja hänen kumppaninsa aloittivat 'Mailat alas, kädet ylös' sosiaalisen median liikkeen vastauksena poliisin väkivallan aiheuttamaan rotujännitteiden lisääntymiseen vuonna 2020.

Lue lisää: Ratan Tatan nettoarvo: kuinka rikas on Intian 'kultaisen sydämen' toimitusjohtaja?

Lisäksi hän auttoi avustustoimissa vuonna 2020 COVID-19-epidemian aikana. Kaiken tämän seurauksena hän sai Arthur Ashe Humanitarian Award -palkinnon vuonna 2020.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR