Food Wars -kausi 3 Englanninkielinen Dub: julkaisupäivä, traileri ja kaikki mitä tiedämme vuonna 2022!

Anime

WPR

Milloin Food Warsin kolmas tuotantokausi on äänitetty? Sentai Filmworks on varmistanut, että Food Wars: The Third Plate julkaistaan ​​englanniksi vuoden 2020 alussa, ja vastasi tähän kysymykseen. Sentai Filmworks julkaisi yllä olevan videon uudesta jälkiääniöstä ja vahvisti oikeudet kotimedian jakeluun kaudella 3.

Huomaa, että tämä viesti saattaa sisältää virallisia Food Wars -spoilereita ennen kuin aloitamme! Shokugeki no Soman kolmas kausi Jos hemmottelu ei ole sinun juttusi, suosittelen, että ohitat tämän osion. Jos spoilerit eivät ole sinulle ongelma, voimme jatkaa. Muista myös, että me emme ole luoneet tai vuotaneet spoilereita.

Food Wars kausi 3 Dub julkaisupäivä

Food Wars kausi 3

Ruokasota! Sentai Filmworks duunaa The Third Platea, ja äskettäin dubattuja jaksoja julkaistaan ​​säännöllisesti heidän anime-suoratoistopalvelussaan. The Third Platen viimeinen jakso äänitettiin ja lähetettiin 24. heinäkuuta 2020**.

Se julkaistaan ​​paljon myöhemmin, jos he päättävät lisensoida sen Hulu tai muuhun palveluun. Vasta kun he valmistautuvat kopioimaan seuraavan kauden HiDivessä, he alkavat lisensoida useita tuotantokausia muille palveluntarjoajille.

The Fifth Plate esitetään parhaillaan Japanissa (ja on saatavilla subitettuna Crunchyroll .)

HiDive julkaisee viimeisen jakson 24. heinäkuuta, jos viivästyksiä ei enää ole. Ei ole kerrottu, onko jälkiäänitys tehty ennen kuin virus aiheutti tuhoa ympäri maailmaa. Seurauksena voi olla viive tai ei.

5th Plate sai ensi-iltansa huhtikuun alussa, mutta epidemian vuoksi tuotanto lopetettiin kahden jakson jälkeen. Viimeaikaisten lähteiden mukaan jakso 3 julkaistaan ​​aikaisintaan heinäkuun lopulla. Se voi olla useita kuukausia myöhemmin. TBD vielä kerran.

Lue myös: Konosuba kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Mistä katsella Food Wars kausi 3

Food Wars kausi 3

Toisaalta Food Wars muistuttaa minua siitä, kuinka paljon pidän ruoanlaitosta. Shokugeki no Soma kaudet 1 ja 2 ovat nyt saatavilla Netflixissä, kun taas loput viisi kautta ovat saatavilla Crunchyroll . Toivon, että minulla olisi enemmän aikaa noihin miniruokasotiin. Muissa uutisissa, mitkä ovat Ted Lasson voiton mahdollisuudet?

Lue myös: No Game No Life Season 2 Julkaisupäivä: Vahvista tai peruuta! Tarkista tästä!

Food Wars kauden 3 traileri