Floyd Mayweather Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Floyd Mayweather, amerikkalainen entinen nyrkkeilijä ja promoottori, on myös näyttelijä ja nyrkkeilypromoottori. Boxing Writers Association of America nimesi hänet 'Vuosikymmenen taistelijaksi' vuonna 2010.

Hänen nettovarallisuutensa uskotaan olevan 470 miljoonaa dollaria, mikä on huikea summa, joka hämmästyttäisi monia. Vuonna 1996 alkaneen nyrkkeilijän uran jälkeen hän jäi eläkkeelle vuonna 2015. Useita hänen elokuviaan on julkaistu. Hänellä on laaja valikoima kykyjä.

Ajan myötä hän on varmasti kerännyt kokemusta ja mainetta. Lahjasta huolimatta hän pystyi säilyttämään sen. Kymmenkertainen olympiakultamitalisti voitti uransa aikana 15 suurta kansainvälistä mestaruutta.

George Foreman on Amerikan rikkain nyrkkeilijä. Hän oli vuonna 2018 maailman parhaiten palkattu urheilija ansaitsemalla 250 miljoonaa dollaria.

Aikainen elämä

Floyd Mayweatherin nettoarvo

Floyd Mayweather syntyi Grand Rapidsissa Michiganissa 24. helmikuuta 1977. Floyd Mayweather Sr., hänen isänsä, oli ammattinyrkkeilijä, joka kohtasi ikimuistoisen Sokeri Ray Leonard . Jeff ja Roger, Floyd Jr.:n sedät, ovat molemmat entisiä ammattinyrkkeilijöitä. Floyd Sr. ja Roger ovat molemmat työskennelleet Floydin kouluttajina.

Floydin äiti oli heroiiniriippuvainen lapsena, ja hänen isänsä oli suurelta osin poissa. Kun Floyd oli tarpeeksi vanha mennäkseen nyrkkeilysalille, hänen isänsä vietti suurimman osan ajastaan ​​hänen kanssaan. Floyd muutti isoäitinsä luokse sen jälkeen, kun hänen isänsä oli pidätetty. Floyd omistautui nyrkkeilylle tänä aikana. Hän jätti lukion kesken ja hänestä tuli ammattilainen.

Floyd voitti kansalliset Golden Gloves -mestaruudet vuosina 1993, 1994 ja 1996. Hän voitti myös pronssia vuoden 1996 Atlantan olympialaisissa. Hänen amatööriennätyksensä oli 84-4.

Floydin ammattidebyytti tapahtui 11. lokakuuta 1996. Toisella kierroksella hän voitti Roberto Apodacan.

Floyd voittaisi kaikkiaan kuusi nyrkkeilyn mestaruutta, mukaan lukien Super Featherweight, Lightweight, Junior Welterweight, Welterweight kahdesti ja Super Welterweight. Tätä kirjoittaessa hänellä on ollut uskomattomat 50 voittoa ja 0 tappiota ammattinyrkkeilyssä. 50 voitosta 27 tuli tyrmäyksellä.

Lue myös: Doug Christie Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kuinka Floyd Mayweather rakensi nettovarallisuutensa?

Floyd Mayweatherin nettoarvo

Floyd Mayweather tienasi nyrkkeilyssä. Vain harvat historian kärkihävittäjät ovat päättäneet uransa voittamattomina.

Nyrkkeilyuran edetessä hänen joukkue- ja tuotekuvansa kehittyivät, ja vuonna 2007 hän perusti 12-kertaisena maailmanmestarina ” Raha-tiimi ” (TMT). Heitettyään rahaa kameraan, hän sai lempinimen Floyd ”Money” Mayweather, ja hän on kuuluisa mottostaan ​​”Money May, all day”.

Nyrkkeilijällä oli menestyksekäs ura ja hän ansaitsi miljoonia dollareita palkintorahoja. Conor McGregor , MMA-supertähti, oli hänen kaikkien aikojen korkein palkkapäivä. Floyd voitti taistelun ja vei kotiin 280 miljoonaa dollaria, yli neljänneksen hänen uransa kokonaistuloista.

Mayweather teki myös selvän voiton vuoden 2021 näyttelyottelussaan Logan Paulin kanssa. Taistelija ei osunut Pauliin odotetusti, mutta hän voitti 100 miljoonan dollarin palkintopotin.

Floyd Mayweather Саreеr

Floyd Mayweatherin nettoarvo

Floyd Mayweather Hänen opettajansa antoivat hänelle lempinimen 'Pretty Bow' kunniaksi hänen poikkeuksellisista puolustustaidoistaan, jotka pelastivat hänet vaurioilta. Entinen kehonrakennuksen mestari ja ammattimainen kehonrakennuspromoottori.

Hän oli melko onnistunut ansaitsemaan useita titteleitä ja tuloksia johtaessaan ohjelmaa vuosina 1996–2015. Vuonna 2017 hän julkaisi kertaluonteisen kokoelman. Vuonna 2020 se nimettiin kaikkien aikojen toiseksi suurimmaksi voittajaksi.

Hänen isältään ja isoäidillään oppimansa puolustustaidot ovat tunnettuja.

Lue myös: Rod Stewart Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

koulutus

Floyd meni Michiganiin perheensä kanssa, missä hän osallistui Ottawa Hills High Schooliin. Nyrkkeilijä kuitenkin lopetti ammattinyrkkeilijän uran, mikä osoittautui loistavaksi vaihtoehdoksi.

Ottaen huomioon, että hänen isänsä oli huipussaan keskisarjan kilpailija ja hänen setänsä olivat myös ammattinyrkkeilijöitä, hänen päätöksensä keskeyttää koulunkäynti ei ollut yllättävää.

Floyd Mayweatherin perhe

Floyd Mayweatherin nettoarvo

Mayweatherilla oli vaikea lapsuus, ja hänen perheensä oli taloudellisissa vaikeuksissa. Hänen äitinsä oli addikti, ja kun hän meni kotiin koulusta, hän löysi paljon heroiinineuloja. Molempien tavoitteiden saavuttamiseksi isä käytti huumeita.

Säämiehellä oli pitkä seurusteluhistoria, joka alkoi 16-vuotiaana ja tapasi jonkun klubissa. Heillä on tytär Anna, mutta hän muutti pois, kun he eivät menneet kihloihin.

Hänellä oli viiden vuoden suhde toisen tytön kanssa ennen Elenan tapaamista. Hän nuhteli häntä siitä, että hän syytti häntä hänen sanomistaan ​​asioista.

Naiset oli ilmeisesti löydetty kuolleina autostaan. Koraani, Zon ja Rah olivat hänen kolme lastaan.

Lue myös: Kevin Kreider Net Worth 2022: Bling Empire Star -tulot, varhainen elämä, ura ja muita päivityksiä!

Kiinteistösijoitukset

Floyd Mayweatherin nettoarvo

Floydin pääkiinteistö on 22 000 neliöjalan 11 makuuhuoneen mittatilaustyönä rakennettu kartano Las Vegasissa, jossa on kaksi majataloa, allastalo, 1,41 hehtaarin viinitarha ja massiivinen maanalainen autotalli.

Hän maksoi omaisuudesta 10 miljoonaa dollaria. Hänellä on myös 13 000 neliömetrin talo Vegasissa, jossa hän asui vuosina 2010–2018.

Hän maksoi 25,5 miljoonaa dollaria Beverly Hillsin kiinteistöstä vuonna 2017, johon kuuluu makeiskauppa, 12-paikkainen elokuvateatteri ja 300 pullon viinikellari.

Hän omistaa myös New York Cityn asunnon, Mayweather Boxing Clubin Las Vegasissa ja Girl Collectionin, eksklusiivisen Gentleman's Clubin Vegasissa.