Florence Pugh -treffit: Seurusteleeko Florence Pugh edelleen Zach Braffin kanssa?

Nettovarallisuus

WPR

Florence Pugh ja Zach Braff eivät ole koskaan antaneet romanssiensa halventajien olla tiellään.

Braff, 47, ja Pugh, 26, tapasivat sosiaalisessa mediassa ja tekivät sitten yhteistyötä lyhytelokuvassa In the Time It Takes to Get There, joka vei heidän romanssinsa offline-tilaan. Vaikka huomaamaton pariskunta ei ole koskaan paljastanut, kuinka heistä tuli ystävistä enemmän, heidän nähtiin ensimmäisen kerran esittelemässä PDA:ta lomalla New Yorkissa huhtikuussa 2019.

Vaikka Braff ja Pugh julistivat julkisesti suhteestaan ​​vasta saman vuoden lopussa, ihailijat - ja halveksijat - ottivat nopeasti kantaa. Pugh päätti kohdata vastustajat suoraan sanoen, että hän oli vapaa tekemään omat rakkauselämänsä päätökset. . Vaikka pari on kohdannut kritiikkiä koko suhteensa ajan, he ovat pysyneet toistensa vahvimpina kannattajina.

firenze pugh treffit

'Jotkut pitävät Florence Pughia sukupolvensa parhaana näyttelijänä. Hän on mielestäni yksi parhaista nykyajan toimijoista. Hän on sensaatio 'Braff paljasti Hollywood Reporterille.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Florence Pughin ja Zach Braffin suhteesta heidän kauniista treffi-iloistaan ​​kotona heidän sosiaalisen median kunnianosoituksiin. Zach Braff twiittasi ensimmäisen kerran Florence Pughista 23. elokuuta 2018.

Braff alun perin tapasi Pughin sosiaalisessa mediassa elokuussa 2018, kun hän onnitteli häntä hänen suorituksestaan ​​Lady Macbethissä. 'Näin viime yönä upean elokuvan, jota en voi lakata ajattelemasta: 'Lady Macbeth', pääosassa @Florence Pugh. Kauniisti ohjattu, valokuvattu, esitetty ja niin edelleen. Varoitus: se on melko häiritsevää. Florence on kuuluisa näyttelijä 'Hän twiittasi siitä.

On epäselvää, tunsivatko kaksikko toisensa tosielämässä tuolloin, mutta ei kestänyt kauan, kun pariskunta alkoi keskustella usein Instagram-tykkäysten kautta.

Braff ja Pugh jäivät kiinni PDA:n esittelemisestä New Yorkin matkalla vain muutama viikko elokuvan julkaisun jälkeen. Väitetty pariskunta ei ollut virallisesti vahvistanut yhteyttään, mutta heidät nähtiin kädestä pitäen ollessaan ulkona New Yorkissa.

firenze pugh treffit

Pugh ja Braff kestivät kuukausia paljastamatta mitään yksityiskohtia suhteestaan, mutta lokakuussa Braff näytti osoittavan, että parilla oli vahvoja tunteita toisiaan kohtaan. Pughin voitiin nähdä poseeraamassa joidenkin Braffin muiden kavereiden kanssa Braffin Instagramiin lähetetyssä valokuvassa.

Florence Pugh ja Zach Braff debytoivat Instagramissa 7. marraskuuta 2019 päivän aikana Disneylandissa.

Seuraavassa kuussa Braff ja Pugh julkaisivat ensimmäisen yhteisen Instagram-kuvansa ollessaan lomalla Disneylandissa ryhmän kanssa. Pariskunta ei ollut tuolloin ilmoittanut suhteestaan, mutta Braff kuvaili heidän Disney-vierailuaan 'upeaksi päiväksi'.

Pugh tunnusti suhteensa Braffiin joulukuussa taputtamalla vihaajaa. Braff vastasi prinsessaemojilla Pughin Instagram-kuvassa itsestään Greenblatt's Delicatessen -ravintolan edessä Los Angelesissa.

Näyttelijän huomautuksen jälkeen yksi Pughin seuraajista kommentoi parin ikäeroa kirjoittamalla: 'Olet 44-vuotias.' Pugh toisaalta ei epäröinyt vastata ja lisäsi: 'Ja silti hän sai sen.'

Pugh sai tietää seuraavana kuussa, että hänet on ehdolla parhaasta naissivuosasta vuoden 2020 Oscar-gaalassa työstään Little Women -elokuvassa. Pugh juhli ehdokkuuttaan lehdistötilaisuudessa Los Angelesissa ja paahtoi sitten Braffin kanssa. Hänet nähtiin juoksevan Braffin syliin tapahtuman jälkeen ja suutelevan tätä ennen kuin lähti juhlimaan.

firenze pugh treffit

Braff täyttää 45 vuotta 6. huhtikuuta 2020, ja Pugh tunnustaa tapahtuman Instagram-julkaisulla. Näyttelijä kuvasi kuvan, jossa Braff halailee sohvalla koiransa kanssa, 'juhlii kovaa'.

'Tänään hymyilemme yhtä leveästi kuin pilvet. Meillä on suuri juhla 6. huhtikuuta! 'Hän kuvasi valokuvan. 'Syntymäpäiväonnittelut, boogies ja kippis tälle ainutlaatuiselle henkilölle. Nosta ja pomppaa niitä kuplia!”

Pugh vastasi seuraajille, jotka kyseenalaistivat hänen ja Braffin ikäeroa pian hänen syntymäpäiväpostauksensa jälkeen Braffille. Pugh totesi, että luettuaan '70 % kommenteista, jotka levittävät vihaa ja olivat kauhistuttavia', hän tunsi pakkoa puhua. Instagram-videolla hän sanoi, että hän 'yrittää olla iloinen ja tehdä ihmiset onnelliseksi' ja että hän ei suvaitse myrkyllistä käytöstä sivullaan.

'Ikäni on 24 vuotta. Minun ei tarvitse sinun kertoa minulle, ketä minun pitäisi rakastaa ja ketä ei pitäisi rakastaa, enkä koskaan kertoisi kenellekään muulle, ketä he voivat tai eivät voi rakastaa. Se ei ole sinun verkkotunnuksesi, 'Pugh totesi ja lisäsi, että jokainen, joka on eri mieltä hänen kanssaan, voi lopettaa hänen seuraamisen.

Hän jatkoi: 'Häneen kohdistumasi pahoinpitely kohdistuu myös minuun, enkä halua niitä seuraajia. En halua varjella kommenttejani joka kerta, kun julkaisen kuvan hänestä. Toivon vilpittömästi, että voin säilyttää tämän yhteyden monien teistä.'

Aiheeseen liittyvä: Onko Olivia Flowers tapailemassa Austen Krollia? Lue lisää Southern Charmin uusista näyttelijöistä

Sosiaalisen median vastauksen jälkeen parin suhdekriitikoille Pugh totesi, että hän oli kyllästynyt kuulemaan ihmisten 'vihaa ja kommentteja' hänen henkilökohtaisesta elämästään. Pugh kertoi Elle UK:lle, että hänellä oli 'oikeus hengailla, olla ja mennä ulos kenen kanssa tahansa' hän haluaa, riippumatta siitä, mitä yleisö ajattelee.

”Ymmärrän, että valokeilassa oleminen tarkoittaa, että ihmiset loukkaavat yksityisyyttäsi ja ajattelevat sitä, mutta on outoa, että tavalliset ihmiset saavat ilmaista sellaista vihaa ja mielipiteitä osasta elämääni, joita en paljasta. On outo suosion sivuvaikutus, että tuhannet ihmiset repivät sinut osiin, vaikka et laittaisi sitä osaa itsestäsi esiin. Pointtini on, eikö ole hullua, että muukalainen voi täysin tuhota jonkun suhteen ja se on hyväksyttävää?' Hän totesi.

Florence Pugh keskustelee karanteeniin asettamisesta Zach Braffin kanssa toukokuussa 2020. Pugh puhui joistakin parin viikoittaisista rutiineista esiintyessään Table Manners -podcastissa Jessie ja Lennie Ware -podcastissa useita kuukausia ollessaan yhdessä karanteenissa COVID-19-epidemian aikana. Hän selitti, että he yrittävät rajoittaa noutotilauksensa yhteen kertaan viikossa 'erityisenä treffi-iltana'.

Pugh selitti, että he työskentelivät puutarhassa, jossa he 'kasvattivat upeita lehtiä ja ihanaa norsuvalkosipulia', vaikka heidän pitikin käydä kaupassa silloin tällöin. Myöhemmin karanteenissa Pugh ja Braff jopa esittelivät, kuinka he tekivät kotitekoista pastaa illalliseksi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Zach Braff (@zachbraff) jakama viesti

Pugh avasi, kuinka negatiivisuus vaikutti häneen puhuttuaan toistuvasti suhteestaan. Hän selitti, että julkaistuaan Instagram-videovastauksensa, jossa hän myönsi, että häntä ja Braffia koskevat kommentit häiritsivät häntä, hän tunsi 's-pitkän' myöntyneensä vihaajien olleen hänen luokseen.

'Ja sitten ajattelin, kuinka absurdia se on? Olen 24-vuotias enkä osaa päättää ketä rakastan. En ole ikäiseni kanssa syystä – se ei ole toiminut. Joten kenen kanssa yrität yhdistää minut?' Pugh totesi Sue Perkinsin podcastissa An Hour or So with…

Hän jatkoi: 'Olen aina pitänyt huvittavana sitä, että olen tarpeeksi hyvä ihmisten katsomaan työtäni, tukemaan työtäni ja maksamaan liput, ja että olen tarpeeksi vanha olemaan aikuinen ja maksamaan veroja, mutta en ole tarpeeksi kypsä tietääkseni kenen kanssa minun pitäisi ja kenen kanssa en. Jälleen kerran se saa nuoren naisen tuntemaan itsensä ilman syytä.'

Braff käsitteli kritiikkiä suhteestaan ​​Pughin kanssa ensimmäistä kertaa marraskuussa. Pugh paljasti, miksi hän päätti pysyä mykkänä, kun häneltä kysyttiin päätöksestään tehdä pariskuntaa puolustava video.

Katso tämä postaus Instagramissa

Zach Braff (@zachbraff) jakama viesti

'Hän aidosti istuutui, painoi puhelimensa tallennuspainiketta ja sanoi sen. Kuinka voisin seurata jotakuta niin älykästä ja ilmaisua? Tämän seurauksena päätin olla 'Braff kehitetty.

3. tammikuuta 2021 Braff juhli Pughin 25-vuotissyntymäpäivää julkaisemalla kokoelman kuvia heidän yhteisistä kokemuksistaan ​​ja kirjoittamalla merkityksellisen kuvatekstin.

'Hyvää syntymäpäivää viihdyttävimmälle ihmiselle, jonka olen koskaan tavannut. Olisin pitänyt itseäni onnekkaana, kun olisin voinut jakaa [sic] hymysi yhdeksi yöksi. En voi uskoa, että saan nauraa kanssasi päivittäin. On ilo tuntea sinut. Mikä lahja olit maailmalle syntymässäsi ”Braff kirjoitti teoksen.

Kaksi vuotta parin suhteen leviävät huhut, että Braff ja Pugh olivat menneet salaa naimisiin. Kun kaveri viittasi Pughiin 'FPB' sosiaalisen median viestissä, ihailijat olettivat, että 'B' Pughin nimikirjaimissa oli Braffille. Vaikka kaveri lopulta pyyhki ylimääräisen kirjeen ja ilmoitti, että pari ei ollut naimisissa, syytökset viipyivät, kun Braffin nähtiin myöhemmin nauha vasemmassa nimettömässä sormessaan.

Vaikka pariskunta ei kommentoinut avioliittohuhuja, Pugh lähetti Braffille romanttisen kortin hänen 46-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi 6. huhtikuuta 2021. Hän julkaisi Instagramiin valokuvia Braffista halamassa heidän koiransa Billien kanssa sekä yhdellä Braffista, jolla oli yllään. sumea yhteensopivuus.

Hänen halunsa saada ihmiset nauramaan ja hymyilemään on loputon, hänen jatkuva anteliaisuus ja rakkaus muita kohtaan tarttuu, hänen luovuutensa ja kykynsä laittaa todellisia ja rehellisiä sanoja sivulle inspiroi monia ja kaikkia hänen ympärillään olevia, mutta mikä tärkeintä… hänen Arvostan elämää ja jännitystä ELÄMÄÄ kohtaan ovat asia, jonka panen aina merkille. Kana, hyvää syntymäpäivää! 'Pugh kirjoitti.

Aiheeseen liittyvä: Yaz ja Sammy seurustelevatko he? Kuolettavassa kaaressa Camp Cretaceous paljastaa parhaan ystävyytensä

Pugh paljasti heinäkuussa 2021, että hän selviytyy edelleen heidän suhdettaan koskien kritiikistä ja huomautti, että se 'häiritsee ihmisiä', koska Braff 'ei ole se, jota he odottivat' hänen toistaiseksi. Fanit, hän perusteli, haluaisivat mieluummin nähdä hänet jonkun kanssa, kuten hänen Little Women -toverinsa Timothée Chalamet.

'Mutta se on minun elämäni, enkä yritä tehdä vaikutusta keneenkään tai tehdä parempaa otsikkoa tai tarinaa. Minäkin haluan olla ihminen!' Pugh jatkoi.

Braff kunnioitti tyttöystävänsä saavutusta tilaamalla hänen hahmonsa muotokuvan Pughin elokuvan Black Widow julkaisun jälkeen. Braff pyysi sarjakuvataiteilija Phil Noton apua projektiin, jonka hän antoi hänelle syntymäpäivälahjaksi aiemmin tänä vuonna.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Florence Pugh (@florencepugh)

'Mene tänä viikonloppuna katsomaan 'Black Widow' ja todista, että @florencepugh pelastaa maailman! 'Tilasin tämän teoksen suurelta taidemaalarilta ja sarjakuvataiteilijalta @philnotolta', Braff sanoi ja lisäsi, että teoksen venäjänkielisessä tekstissä lukee 'Leski'.

Braff piti sosiaalisen median syntymäpäiväonnittelunsa Pugh basicille tammikuussa. Hän julkaisi Instagram-tarinaansa kuvan Pughista lepäämässä uima-altaan partaalla kauniilla lausunnolla.

'Hyvää syntymäpäivää tälle ihanalle ihmiselle. Pidän itseäni todella onnekkaana tavattuani sinut. Ja muu maailma on niin onnekas saadessaan kokea valtavan lahjakkuutesi ”Braff kirjoitti teoksen.

Zach Braff julistaa Florence Pughin yhdeksi 'suurimmista nyt työskentelevistä näyttelijöistä' 18. maaliskuuta 2022. Colliderin haastattelussa Braff keskusteli Pughin näyttelijähistoriasta puhuessaan hänen roolistaan ​​elokuvassa A Good Person.

Katso tämä postaus Instagramissa

Zach Braff (@zachbraff) jakama viesti

'Ymmärrän, että olen puolueellinen, mutta Florence Pughin esitys elokuvassa on uskomattomin asia, jonka olet koskaan nähnyt. En liioittele… Olen varma, että Florence tekee hienoja asioita. Jotkut pitävät häntä sukupolvensa parhaana näyttelijänä. Uskon, että hän on yksi parhaista nykyään työskentelevistä näyttelijöistä. Tämä on hänen hämmästyttävä esitys 'Braff myöntyi.

Kun Pughista ilmestyi kuvia matkalla Ibizalle Espanjaan kaveriporukan kanssa, mukaan lukien hänen Midsommar-hahmonsa Will Poulter, pariskunta kohtasi hajoamishuhuja. Pugh ja Poulter nähtiin kuvissa nauttivan ajasta rannalla, mikä sai jotkut liikkeet spekuloimaan, että parilla oli uusi suhde. Kun hän kuuli huhuista, Pugh kirjoitti ne Instagram-tarinaansa sanomalla, että hän oli vain Poulterin ystävä.

'Ei, Will Poulter ja minä emme ole suhteessa. Kävimme rannalla ystäviemme kanssa, jotka ovat yleensä joka kuvassa noin puolen metrin päässä meistä, mutta jotka on taidokkaasti leikattu/kehystetty näyttämään erilaisilta. ”Hän kirjoitti kirjeen. 'Niin monissa kuvissa voit kirjaimellisesti nähdä parhaan ystäväni nurkassa ja Archien käsivarret sivuilla.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Florence Pugh (@florencepugh)

Pugh jatkoi sanoen, että vaikka hän tietää, että hänen yksityisyyttään julkisena henkilönä rikotaan toisinaan, 'tarinoiden keksiminen' 'aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä'. Hän jatkoi, että Poulter on yksi hänen 'parhaista kavereistaan' ja että vaikka fanit ovat ylistäneet heitä seksikkäiden ulkonäöstä, se 'ei tarkoita, että teemme seksikkäitä'.

'Mitä tahansa ajatuksesi ovatkin siitä, kenen kanssa minun pitäisi olla tai kenen ei pitäisi olla, loppujen lopuksi, jos kehuit jotakuta pilkkaaessasi toista ihmistä… sinä vain kiusaat. Ei ole mitään syytä olla kauhea verkossa. Mieti mitä kirjoitat. Mieti, keneen se vaikuttaa 'Pugh valmis.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR