Fire Force -kausi 3 Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Anime

WPR

Jos et ole nähnyt animet tai lukenut Fire Forcen mangaa, ajattele sitä Fahrenheit 451:n ja Jujutsu Kaisenin hybridinä. Se sijoittuu universumiin, jossa palomiehet eivät sammuta tulipaloja; Sen sijaan he käyttävät pyrokineettisiä kykyjään voittamaan ihmisiä, jotka yhtäkkiä palavat ja muuttuvat hirviöiksi.

Shinra Kusakabe, jolle kerrottiin, että hänen veljensä kuoli samassa talopalossa, jossa heidän vanhempansa tappoivat, on varma, että hän on edelleen elossa. Hän liittyy yhteen näistä paloryhmistä, Special Fire Force 8:aan, selvittääkseen, mitä tapahtui. Tiedämme myös, että se on nyt Soul Eaterin edeltäjä.

Tähän mennessä on ollut kaksi kautta, ja fanit ovat innoissaan lisää. Joten milloin Fire Forcen kausi 3 julkaistaan? Tässä on, mitä olemme oppineet tähän mennessä.

Milloin Fire Force -kausi 3 on saatavilla?

Fire Force Anime -julkaisupäivä

kausi 2 ' Palovoimat ' debytoi 4. heinäkuuta 2020 ja jatkui 12. joulukuuta 2020 asti. Siinä on 24 jaksoa, joiden kokonaiskesto on 24 minuuttia.

David Productions ei ole vielä antanut virallista ilmoitusta kolmannesta tuotantokaudesta. Kausi 3 on kuitenkin mahdollinen, koska ohjelma on menestynyt toistaiseksi hyvin ja on kerännyt katsojilta positiivisen vastaanoton. Fire Force -kauden 3 odotetaan ilmestyvän 16. syyskuuta 2022.

Päivitämme sinulle heti, kun tietoa Fire Force -kauden 3 julkaisupäivästä tulee saataville.

Lue myös: Charlotte Anime -kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Fire Forcen kaudella 3 on uusi hahmo ja uusi ääninäyttelijä.

Fire Force Anime -julkaisupäivä

Tatsuma Minamikawa ohjaa Fire Forcen kauden 3, jos näyttelijät ja miehistö pysyvät samoina kuin edellisillä kausilla. Hän on vastuussa siitä David Production Studiossa, joka myös tuotti animen kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Säveltäjä on Kenichiro Suehiro ja pääanimaattori Kazuhiro Miwa.

Fire Forcen kolmannella kaudella on hienoja hahmoja ja ääniesiintyjiä.

Shinra Kusakaben ääninäyttelijä Gakuto Kajiwara .
Irista esittää Mai Ichimichi.
Tanaki Kotatsua esittää Aoi Yuuki.
Arthur Boylea esittää Yuusuke Kobayashi .
Maki Ozea esittää Saeko Kamijou.
Kazuya Nakai esittää Akitaru Oubin.

Lue myös: Jujutsu Kaisen Anime kausi 2 Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Fire Forcen kolmannen kauden juoni

Fire Force Anime -julkaisupäivä

Fire Forcen kausi 3 keskittyy mangan viimeiseen osaan, Volume 33:een. Maaliskuuhun 2022 mennessä mangasta on julkaistu 33 osaa, ja Kodansha USA:lla on lupa julkaista ne englanniksi Pohjois-Amerikassa.

Fire Forcen kausi 2 on jo suoratoistettu eri puolilla maata, mutta kauden 3 julkaisusta ei ole merkkejä.

Fire Forcen kauden 2 viimeinen luku oli Fire Force Manga -osa 18, luku 158. Fire Forcen kolmas kausi jatkuu siitä, mihin osa 18, luku 159 päättyi.

Kolmannen kauden odotetaan sisältävän paljon surullisia hetkiä, ja fanit voivat itkeä kauhat, koska se on viimeinen Fire Force -mangaan perustuva animesarja.

Fire Force kauden 3 traileri