Fat Joe Net Worth 2022: New Yorkissa syntynyt räppäri ja tuottaja Varhainen elämä, ura ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Räppäri ja tuottaja Fat Joe on arvioiden arvoinen 4 miljoonaa dollaria dollaria. Fat Joe teki menestyksekkään soolouran sen jälkeen, kun hän oli tehnyt jälkensä D.I.T.C Crew -ryhmässä 1990-luvun alussa. Terror Squad oli hänen lopulta perustamansa levy-yhtiön nimi. Fat Joe on työskennellyt joidenkin musiikin suurimpien nimien kanssa uransa aikana. Fat Joe on näytellyt useissa elokuvissa musiikin lisäksi.

Nettovarallisuus: 4 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:19. elokuuta 1970 (51 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Korkeus:6 jalkaa (1,85 m)
Ammatti:Näyttelijä, räppäri, taiteilija, ääninäyttelijä, liikemies, muusikko, musiikkitaiteilija
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

Lihava Joe Net Worth

Joseph Antonio Cartagena on Lihava Joe's oikea nimi. New Yorkin Etelä-Bronxin alueella 19. elokuuta 1970. Cartagenan ihmiset tulevat Kuubasta ja Puerto Ricosta. Cartagena veti nuorena rikolliseen elämään, koska hän varttui ankarissa ja heikommassa ympäristössä. Koulukiusaajana hän varasti usein auttaakseen perheensä taloudellisia tarpeita. Josephin veli tutustutti hänet hip-hop-musiikkiin, kun hän oli vasta lapsi.

Ura

Cartagena liittyi Diggin' in the Crates Crew -ryhmään vuonna 1992 nimellä 'Fat Joe da Gangster' (D.I.T.C.). Yhteistyön tuloksena hän pystyi luomaan kontaktiverkoston, jota hän lopulta hyödynsi levy-yhtiönsä rakentamiseen. Tehtyään sopimuksen Relativity Recordsin kanssa hän julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1993.

Fat Joen debyyttisooloalbumilla Represent oli suosittu single ' Flow Joe .” Fat Joen uran käynnistämisen lisäksi kappale nousi rap-listan kärkeen. Hänen toinen albuminsa Jealous One’s Envy julkaistiin vuonna 1995.

Fat Joen menestystä vahvisti 'Envy'-menestys listoilla. Kun hän törmäsi äänitysstudiossa LL Cool J:hen, asiat muuttuivat paljon mielenkiintoisemmiksi. Nauhoittamaan ”I Shot Yaa” hänet tuotiin studioon, jossa hän osallistui myöhemmin musiikkivideoon.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut FAT JOE (@fatjoe)

Samaan aikaan Fat Joe aloitti yhteistyön uuden taiteilijan kanssa Iso sana , jonka hän oli löytänyt itse. Hän julkaisi kolmannen albuminsa Don Cartagena vuonna 1998 ja työskenteli muun muassa Nasin, Diddyn ja Bone Thugs-N-Harmonyn kanssa.

'Bet Your Man Can't Triz' ja 'Bet Your Man Can't Triz' olivat molemmat suuria hittejä. Terror Squad, uusi Big Punin, Cuban Linkin, Prospectin ja muiden muodostama ryhmä, esiteltiin myös tällä albumilla. Uusi levy-yhtiö Terror Squad oli Fat Joen uuden yrityksen nimi, joka markkinoi monia erilaisia ​​keikkoja.

Jealous Ones Still Envy -elokuvan tuottamiseksi Fat Joe pyysi apua tunnetuilta muusikoilta. Ashanti, Ja Rule ja Ludacris esiintyvät kaikki Irv Gottin tuottamalla albumilla. Sillä aikaa ' Me Thuggin '' oli albumin suurin hitti, 'What's Luv' peitti sen kokonaan.

Ashanti ja Ja Rule esiintyivät Fat Joen suurimmassa hitissä, josta on tullut yksi 2000-luvun alun ajattomimmista ja ikimuistoisimmista kappaleista. Tämän seurauksena tämä albumi oli Fat Joen tähän mennessä menestynein – jopa ylitti Loyalin vuonna 2002. Kesti hetken, mutta Jealous Ones Still Envy sai lopulta platinastatuksen.

Lue myös: Elin Nordegren Net Worth 2022: Ruotsalainen entinen lastenhoitaja, malli ja ammattigolfaajan Tiger Woodsin entinen vaimo tulot!

50 sentin riita

Lihava Joe Net Worth

True Story, yhtyeen viimeinen albumi, julkaistiin vuonna 2004. ”Lean Back”, yhteistyö Remy Ma:n kanssa, oli suuri murros albumissa. Kappale oli kolmen viikon ajan Billboard Hot 100 -listan ykkönen, tehden siitä yhden Fat Joen kaikkien aikojen suosituimmista singleistä.

Vuonna 2005 Fat Joe ja 50 senttiä aloittivat pitkän kiistansa. Fat Joe ja 50 Cent olivat erimielisiä jälkimmäisen yhteydenpidosta Ja Rulen kanssa. Diss-kappaleet sisältyivät Fat Joen kuudenteen albumiin All or Nothing, jonka hän julkaisi vuonna 2010. Albumilla olivat myös R. Kelly, Eminem ja Remy Ma.

Fat Joen taistelu 50 Centin kanssa karkasi pian käsistä, ja hän lähti hyökkäykseen kutsuen 50 senttiä pelkuriksi ja häviäjäksi kaduilla. MTV Video Music Awards 2005 näki Fat Joe trash 50 Centin lavalla, minkä seurauksena jälkimmäinen hyppäsi lavalle ja huusi säädyttömiä asioita. Lyhyen mainostauon jälkeen palkintoshow jatkui.

Hänen seitsemännen albuminsa Me, Myself & I on tuottanut Lil Wayne . Grammy-ehdokkuuden saanut ”Make It Rain” oli tulos tästä. Tänä aikana 50 Centin ja Fat Joen välinen riita jatkui edelleen vahvana. 50 Cent pilkkasi Fat Joen uutta albumia, The Elephant in the Room, sen julkaisun jälkeen ja totesi, että hänen mixtapensa oli myynyt enemmän kappaleita ja että hän oli 'päättänyt' Fat Joen uran yksin.

Fat Joe teki yhteistyötä useiden muusikoiden kanssa muutaman seuraavan vuoden ajan ja julkaisi albumeja, kuten J.O.S.E. 2 ja The Darkside Vol. 1.

Uransa päättämiseksi Fat Joe ilmoitti julkaisevansa vielä kaksi Darkside mixtappia ja jäävänsä sitten eläkkeelle. Hän teki yhteistyötä artistien, kuten Cool and Dren, Ludacrisin, ASAP Rockyn ja Wiz Khalifan kanssa muutaman seuraavan vuoden aikana musiikin julkaisemiseksi.

Lue myös: Ime Udoka Net Worth 2022: Nigerialais-amerikkalaisen entisen koripalloilijan tulot!

Lakiasiat

Lihava Joe Net Worth

Koko Fat Joen uran aikana hän on joutunut käsittelemään erilaisia ​​oikeudellisia huolenaiheita. Fat Joea on syytetty pahoinpitelystä vähintään kaksi kertaa peräkkäin. Lisäksi hänet on kutsuttu todistamaan kahdessa eri murhatapauksessa. Hän oli Fat Joen henkivartija, ja häntä syytettiin murhasta. Fat Joe kutsuttiin todistajaksi toisessa murhaoikeudenkäynnissä sen jälkeen, kun hän oli ollut autossa kahden kuolemaan ammutun miehen kanssa.

Fat Joe tunnusti veronkierron vuonna 2012 ja tuomittiin vankeusrangaistukseen. Fat Joe vältti verojen maksamista 3 miljoonan dollarin tuloista vuosina 2007–2010. Tämän seurauksena hän sai neljän kuukauden vankeusrangaistuksen.

Kiinteistöt

Fort Lauderdalen lähellä vuonna 2000 Joe osti 115 000 dollaria eekkeristä maata. Myöhemmin hän pystytti oman suunnittelemansa 5 300 neliöjalan kartanon. Vuonna 2010 hän laittoi talon markkinoille 2 miljoonalla dollarilla, mutta kukaan ei ostanut sitä. Tämän kirjoittamisen jälkeen hän on säilyttänyt kiinteistön omistuksen.