Fanit uskovat, että Kim paljasti vahingossa Khloen vauvan seksin kuukautta ennen sijaissynnytysilmoitusta

Julkkis

WPR

Huulet vapisevat? Kardashian-Jenner-klaania seuraavat ihmiset uskovat, että Kim Kardashian ilmoitti vahingossa Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin vauvan sukupuolen. Tällä hetkellä he odottavat toista lasta sijaissynnytyksestä.

Kim Kardashian, 41, havaittiin puhelimessa sisarusten Kourtney Kardashianin ja Kylie Jennerin kanssa sen jälkeen, kun Maralee Nichols haastoi Tristan Nicholsin, 31, oikeuteen The Kardashiansin kauden finaalissa. Sanottiin, että entinen kuntovalmentaja kantoi urheilijan lasta.

Kim lisäsi: 'Khloé halusi miehen, ja tämä tyttö saa pojan', puhelun aikana.

Fanit uskovat, että Kim paljasti vahingossa Khloen vauvan seksin kuukautta ennen sijaissynnytysilmoitusta

Fanit kiiruhtivat Twitteriin nähdäkseen, oliko Kim paljastanut Khloén ja Tristanin sijaisen odottavan poikaa videon leviämisen jälkeen sosiaalisessa mediassa.

' Kim Kardashian ei ollut pysähtynyt. Kaikki vain tiesivät, että Khloé sai hänet vihdoin onnellisiksi. Yksi kaveri kirjoitti: 'Mutta vauvaäiti numero kolme sanoi SIKE!!!!!'

”Nyt on järkevää, miksi Kim huusi, mutta Khloé halusi pojalle raskauden. Toinen sosiaalisen median käyttäjä kertoi, 'koska tuo sijaissynnyttäjä kantoi jo heidän pirun lastaan'.

Toinen fani huomautti, että Kim oli viitannut sijaissynnyttäjään huomautuksessaan halusta yrittää poikaa. koska heillä ei ollut aavistustakaan, mitä sukupuolta vauva oli. Miksei tämä tapahtunut Khloélle ennen syyskuuta?

Khloé ja Tristan Thompsonin sijaissynnytys tuli julkisuuteen, kun The Kardashiansin jakso esitettiin kesäkuun 16. päivänä.

Tällä hetkellä voimme sanoa varmuudella, että True saa sisaruksensa marraskuussa. Kiitos, Khloé, niin kauniista lahjasta sijaisäidiltä.

Fanit uskovat, että Kim paljasti vahingossa Khloen vauvan seksin kuukautta ennen sijaissynnytysilmoitusta

Khloé Kardashianin edustaja antoi In Touchille lausunnon, jossa hän pyysi yksinäisyyttä ja kunnioitusta, jotta hän voi keskittyä perheeseensä.

True Thompson, entisen pariskunnan 4-vuotias tytär, asuu jo heidän kanssaan.

varten Khloé Kardashian ja Tristan, ilmoitus vauvasta nro 2 tulee vain seitsemän kuukautta sen jälkeen, kun Maralee synnytti Theon, NBA-tähden kolmannen lapsen. Kun Tristan ja KUWTK-aluna seurustelivat vielä maaliskuussa 2021, kuntoopettaja tuli raskaaksi.

Isyystesti osoitti, että Tristan oli vauvan isä, huolimatta hänen aikaisemmista kielteistään. Tammikuussa 2022 julkaistun lausunnon mukaan kanadalainen on Theon isä. Käyttäytymiseni seuraukset jäävät yksinomaan harteilleni.'

Hän kirjoitti tuolloin: ”Nyt kun isyys on varmistettu, odotan innolla, että voin kasvattaa poikamme ystävällisesti. Pyydän vilpittömästi anteeksi kaikkia, joita olen vahingoittanut tai pettynyt tämän prosessin aikana, sekä julkisesti että yksilöllisesti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: