Faktantarkistus: Onko herra Maker kuollut vai elossa? Miten Phil Gallagherin huijaus alkoi?

Sosiaalinen Media

WPR

Internet oli täynnä huhuja, että Phil Gallagher, jonka nuoret fanit tunsivat paremmin BBC:n Mister Makerina, oli kuollut. Spekulaatio levisi edelleen TikTokin ja Twitterin kautta, mutta voimme vakuuttaa, että se on täysin väärä.

Brittijuontaja Phil Gallagher on tunnettu esiintymisistään pantomiimeissa, CBeebiesin Mister Makerissa ja Mr. Liker Bikerina isoisässäni taskussani.

Monet ihmiset olivat huolissaan siitä, että hän oli kuollut, kun he eivät äskettäin nähneet häntä televisiossa hänen tavaramerkkinsä pilkullisissa liivissä ja piikkihiuksissa.

Miten Phil Gallagherin huijaus alkoi?

Fanit sekoittavat Phil Gallagherin ja toisen juontajan Mark Speightin.

BBC:n lastenjuontaja Mark Speight löydettiin kuolleena Paddingtonin asemalta 7. huhtikuuta 2008 näennäisen itsemurhan seurauksena hirttämällä itsensä kengännauhoillaan.

Pian hänen pidätyksensä kuulustelun jälkeen morsiamensa kuolemasta Natasha Collins , hän menehtyi. Natashan ruumis löydettiin kylvystä, ja hänen kehossaan oli palovammoja, unilääkkeitä ja vodkaa.

Mark ja Phil ovat molemmat samalla alalla, joten on mahdollista, että heidät on sekoitettu keskenään. Näin ollen herra Maker on joutunut valekuoleman huijauksen uhriksi.

Lue lisää: Viisi mielenkiintoista faktaa 37-vuotiaasta Nascar-legendasta Bobby Eastistä

Onko herra Maker kuollut vai elossa?

Älä ymmärrä minua väärin; Herra Maker on hyvin elossa. Päinvastaisista huhuista huolimatta Phil Gallagher on edelleen keskuudessamme, mistä todistavat äskettäinen Instagram-kuva ja pitkä sosiaalisen median juna.

Herra Maker varoitti ryhmäään ja seuraajiaan olemaan varovaisia ​​koko pandemian ajan äskettäisessä viestissä, joka sisälsi tyypillisen kuvan nykyisyydestä. Lisäksi Phil on tehnyt haastatteluja etäkotiltaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Mister Maker (@mistermaker)

Kun hämmennys alkoi, juontaja Phil Gallagher tunnistettiin väärin toiseksi juontajaksi nimeltä Mark Speight. BBC:n lasten TV-juontaja Mark Speight löydettiin kuolleena Paddingtonin asemalta 7. huhtikuuta 2008 näennäisen itsemurhan seurauksena hirttämällä itsensä kengännauhoillaan.

Monet olivat ymmällään, koska Mark ja Phil työskentelivät samalla alalla ja hänen kuolemansa tuli pian sen jälkeen, kun hänet pidätettiin morsiamensa Natasha Collinsin murhasta.

Lue lisää: Kun Chuck Norrisin 22-vuotias pojanpoika esiintyi 'Claim to Fame' -ohjelmassa, tässä on 5 mielenkiintoista faktaa hänestä!

Kuka aloitti CBeebies-tähti Phil Gallagherin Death Hoaxin?

Phil Gallagherin fanit ovat antaneet hänelle vaikeaa aikaa, joten hän korvasi hänet Mark Speightilla, uudella isännällä. Nyt köyhä herra Maker on joutunut huijauksen kohteeksi, joka lopulta maksaa hänelle hänen henkensä.

Kun hänet pidätettiin morsiamensa Natasha Collinsin murhasta, hän kuoli pian sen jälkeen. Natashan ruumis, jonka elimistössä oli palovammoja, kokaiinia, unilääkkeitä ja vodkaa, löydettiin kylpyammeesta.

Ehkä ihmiset olivat hämmentyneitä, koska Mark ja Phil ovat molemmat saman alan ammattilaisia. Tämä tarkoittaa, että herra Maker on nyt kuolemanhuijauksen uhri!

Mikä on Phil Gallagherin ikä?

Onko herra Maker kuollut vai elossa

Phil on tällä hetkellä 45-vuotias, koska hänen syntymäpäivänsä on 3. maaliskuuta. Hänen vanhempansa synnyttivät hänet Gillinghamissa Englannissa ja kasvattivat hänet hellällä ja huolella.

Uransa alussa hän työskenteli BBC Radio Kentissä urheilutoimittajana. Playhouse Disneyssä hän näytteli nukkenäyttelijänä ja esiintyjänä, ja hänellä oli myös rooli Studio Disney -hahmona ja ääninäyttelijänä.

27-vuotias Gallagher isännöi GMTV:n Diggin’ Itiä vuosina 2003–2005. Hän soitti Channel 4:n Unanimous-ohjelmalle ja esiintyi säännöllisesti Pablona Mighty Truck of Stuffissa vuonna 2006.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR