Faktan tarkistus: Onko '399-vuotias' nainen olemassa?

Sosiaalinen Media

WPR

Video 163-vuotiaalta vaikuttaneesta munkista levisi virukseen muutama päivä sitten.

Jotkut ihmiset verkossa ovat ilmeisesti ostaneet huijauksen, jonka mukaan nykyään elävä nainen on 399-vuotias.

Siitä lähtien, kun munkin suosittu nauha julkaistiin ensimmäisen kerran TikTokiin tammikuussa, sen alkuperästä ja merkityksestä on spekuloitu paljon.

Opi totuus naisesta, jonka jälleen yhden Internet-huijauksen ansiosta monet uskovat olevan 399-vuotias.

Onko 399-vuotias nainen olemassa?

399 vuotta vanha

Kuvat ovat selvästi väärennettyjä. Tiedemiehet haluaisivat tietää hänen salaisuutensa, ja historioitsijat haluaisivat kuulla hänen ajatuksiaan kaikesta Ranskan vallankumouksesta ensimmäisen maailmansodan alkuun, jos hän olisi elänyt niin kauan maan päällä.

Eräässä tutkimuksessa todettiin, että ihmisen suurin mahdollinen elinikä oli 150 vuotta.

Peter Fedichev, tutkija ja tutkimuksen vanhempi kirjoittaja Moskovan fysiikan ja teknologian instituutista, lainattiin Inversessa sanoneen: 'Tässä sanomme, että heikkouden vähentämisen strategialla ja siten sairauden kuormituksen vähentämisellä on vain hyvä vaikutus. lisääntyvä kyky pidentää elinikääsi.'

Tämä tarkoittaa, että ihmisillä on rajallinen elinikä, vaikka he eläisivät täysin terveitä elämäntapoja ja nauttivat suuresta onnen avusta.

Ihmisellä on suunnilleen yhtä suuri mahdollisuus selviytyä 399-vuotiaaksi kuin haamulla Karl Marx koputtaa ovellesi ja vaatii sinua maksamaan korkeammat energiakustannukset tai Boris Johnsonin eroavan pääministerin tehtävästä.

Lue lisää: Mikä on 'Härän vuosi'? Katso, kuinka Instagram juhlii kiinalaista uutta vuotta!

Kuka on Luang Pho Yai?

Luang Pho Yai

Buddhalaismunkin Luang Pho Yai, joka tunnetaan myös nimellä Luang Ta, huhujen mukaan korkea ikä, 163 tai 399.

Elokuvat hänestä rukoilemassa nuoren tytön puolesta ovat levinneet, ja hän on thaimaalainen, josta on tullut paikallinen julkkis.

'Kun nuori pojanpoika tuli soittamaan Luang Talle, hän tunsi rakkauden ja huolenpidon, joten hän koputti päätään lastenlastenlapsille, Amen', kuului kuvateksti.

Luang Pho Yai ei ole vielä planeetan vanhin henkilö. Ranskalaisnaisella Jeanne Calmentilla on pisimmän elinajan ennätys, joka on elänyt kypsään ikään 122 vuotta ja 164 päivää.

Lue lisää: Onko kaikki meistä kuollut kauden 2 julkaisupäivä vahvistettu? Katso virallinen tiivistelmä, näyttelijät ja paljon muuta!

Kuka elää vanhin?

Guinnessin ennätyskirja kertoi 20. tammikuuta, että Japanin Fukuokassa asuva Kane Tanaka on planeetan vanhin henkilö. Naisen syntymäpäivä, 2. tammikuuta 1903, täyttää tänään 119 vuotta.

Molempien maailmansotien veteraani, Kane Tanaka koki myös vuoden 1918 espanjainfluenssapandemian. Tanaka, joka meni naimisiin serkkunsa kanssa ollessaan vain 19-vuotias, synnytti neljä lasta ja adoptoi viidennen.

Kun hänen miehensä ja pojat värväytyivät toiseen Kiinan ja Japanin sotaan vuonna 1937, hän oli siellä viemässä heidät pois ja toivottamassa heidät tervetulleiksi kotiin.

Hänen 90-vuotias miehensä oli poissa. Hänen perheeseensä on liittynyt viisi lastenlasta ja kahdeksan lastenlastenlasta.

Pitkäikäisyyden ennätyksen saanut nainen asuu tällä hetkellä vanhainkodissa. Kahden syöpäleikkauksen jälkeen hän näytti olevan hyvässä kunnossa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR