Fabio Jakobsen Ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Fabio Jakobsen syntyi Heukelumissa, Alankomaissa, 31. elokuuta 1996. Fabio, hollantilainen pyöräilijä, kilpailee tällä hetkellä UCI WorldTeam Quick-Step Alpha Vinyl Teamissä.

Hän täyttää 25 vuotta vuonna 2022. Hän on 5 jalkaa 11 tuumaa pitkä ja painaa 78 kg.

Hän debytoi ammattipyöräilyn maailmassa vuonna 2018 Quick-Stepin kanssa, työskennellen kilpailun voittajan Elia Vivianin alaisuudessa ensin Tour of Omanissa ja sitten Dubai Tourilla.

Sitten sprintissä hän voitti Grand Prix de l'Escaut'n ja Nokere Koersen, kaksi puoliklassikkoa Belgiassa.

Vuoden toisella puoliskolla hän sijoittui kuudenneksi ensimmäisessä Great War Remembrance Race -kilpailussa, upouudessa Belgiassa isännöidyssä pyöräilyturnauksessa, ja yhdeksänneksi Bretagne Classicissa. Vuonna 2019 hän osallistui Tour of Spainille, hänen ensimmäiselle merkittävälle kiertueelleen.

Mitä Fabio Jakobsenin kasvoille tapahtui?

Fabio Jakobsen Ennen ja jälkeen

Fabio Jakobsen , pyöräilijä, on äskettäin kiinnittänyt huomiota hänen kasvonsa vertailukuviin, jotka julkaistiin törmäyksen jälkeen.

Guardianin mukaan vuoden 2020 Tour de Polognen avausvaiheessa tapahtuneen törmäyksen jälkeen hänet asetettiin lääketieteellisesti aiheutettuun koomaan kahdeksi päiväksi.

Myöhemmin hän sai kasvovammoja ja vakavan aivotärähdyksen myöhemmästä kaatumisesta, kun taas Groenewegen mursi solisluunsa. Lisäksi hänelle tehtiin lukuisia leikkauksia ja hän joutui koomaan pian onnettomuuden jälkeen.

Sosiaalisen verkostoitumisen tilillään pyöräilijä jakaa rutiininomaisesti kuvia itsestään törmäyksissä ja niiden ulkopuolella.

Lue myös: Kathryn Hahn ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

Fabio Jakobsen loukkaantui

Fabio Jakobsen Ennen ja jälkeen

Kolarin jälkeen kuvia Fabio Jakobsenista on kaikkialla Internetissä.

Hän sai onnettomuuden aikana useita katastrofaalisia vammoja, mukaan lukien vakavat päävammat, ylähengitysteiden vauriot, kitalaen murtuminen ja suuri verenhukka, ja hänen tilansa kuvattiin alun perin hengenvaaralliseksi.

7. elokuuta 2020 havaittiin, että ratsastaja oli hereillä ja 'hyvässä kunnossa'.

Fabio Jakobsen Ennen ja jälkeen

Jälleen kerran Fabio Jakobsenin kasvoleikkaus onnistui. Hänellä on nyt kymmenen upouutta hammasta, joita hän kutsuu 'ihaniksi'.

Hollantilainen on toipunut lajista uskomattomalla tavalla viime kuukausina viime elokuussa Puolan Tourilla tapahtuneen traagisen törmäyksen jälkeen, joka johti hänet sairaalaan kriittisessä tilassa.

Jakobsen vierailee usein kirurgisella klinikalla, koska hän on menettänyt kaikki paitsi kourallisen hampaat ja murtunut lähes kaikki luut kasvoistaan. Hänelle laitettiin juuri hammasimplantit.

'Olen todella kiitollinen kaikesta vaivannäöstä, joka tehtiin saadakseni hampaani takaisin', hän kirjoitti Instagramissa.

alkaen Drs. Jeroen Liebregts ja prof. Gert Meijer. Kiitämme avustasi ja työstäsi viimeisen kahdeksan kuukauden ajalta, samoin kuin lääkintä- ja hammaslääkärikollegoidesi. Olette kaikki tehneet loistavaa työtä.

Fabio Jakobsen Ennen ja jälkeen

'Myös Michiel Wouters, joka loi implanttien sillat. Tulos on upea, ja olen siitä iloinen. Minusta ne ovat kauniita.

Turkin kiertueella huhtikuussa 24-vuotias ja Puolassa tapahtuneesta törmäyksestä vastuussa oleva Jumbo-Visma-matkustaja Dylan Groenewegen pitivät kiinni väitteestään.

Kanssa Mark Cavendish , hän kuului tuottavaan Deceuninck-Quick-Step -ryhmään, joka voitti neljä sprinttivaihetta. Jakobsenilla ei ole vaikeuksia sopeutua pelotonin tarpeisiin.

Paluukilpailustaan ​​lähtien kaksinkertainen Scheldeprijs-kilpailun voittaja, joka tunnetaan yleisesti myös pikajuoksijan maailmanmestaruuskilpailuina, on kilpaillut Volta ao Algarvessa ja Critérium du Dauphinéssa.

Hän ei ole vielä kilpaillut sprintissä, mutta elokuussa hän palaa Vuelta an Espaaan. Sitä ennen tämän viikonlopun Hollannin kansallisissa mestaruuskilpailuissa käydään mestaruuskilpailu 18 ammattilaiskilpailun voittajien välillä.

Fabio Jakobsen Ennen ja jälkeen

Jatketaan seuraaviin pyöräilytavoitteisiin, hän sanoi. ”Leveä hymy huulillani voitin ensimmäisen mestaruuteni viime viikonloppuna. Seuraavana ovat Livignon harjoitusleiri, Tour de Wallonia ja La Vuelta an Espaa.

Lue myös: Nick Avocado ennen ja jälkeen: Youtuberi, joka lihotti 100 kiloa kuvaamisen aikana

Ura

Vuoden 2019 Vuelta an Espanassa Jakobsen voitti ensimmäisen sijan kahdessa vaiheessa, mukaan lukien Madridin viimeinen vaihe (vaihe 21).

Hän joutui katastrofaaliseen törmäykseen juuri ennen vuoden 2020 Tour de Polognen ensimmäisen vaiheen maaliviivaa sen jälkeen, kun Dylan Groenewegen vaihtoi kurssiaan ja työnsi Jakobsenin esteisiin.

Fabio Jakobsen Ennen ja jälkeen

7. elokuuta 2020 kilpailun järjestäjät ilmoittivat, että Jakobsen oli noussut koomasta ja oli 'erinomaisessa kunnossa'.

18. elokuuta 2020 Jakobsen ilmoitti olevansa 'onnellinen saadessaan elää' törmäyksen jälkeen.

Jakobsen palasi kilpailuun 11. huhtikuuta 2021 osana Turkin presidentin kiertuetta.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR