Fabio Fognini Net Worth 2022: Kuinka rikas italialainen tennispelaaja on?

Nettovarallisuus

WPR

Italialainen tennispelaaja Fabio Fognini on yksi urheilun maailmanlaajuisesti tunnetuista hahmoista. Punasavikenttä, jossa Fogninilla on ollut eniten menestystä, on nähnyt hänet ansainnut kahdeksan yhdeksästä ATP-singlin mestaruudestaan.

Hänen tähän mennessä parhaat suorituksensa tulivat 2011 French Openin ja 2019 Monte-Carlo Mastersin puolivälierissä. Australian Openin nelinpelin mestaruuden voittivat vuonna 2015 Fognini ja Simone Bolelli, ensimmäinen koko italialainen miesten joukkue, joka on tehnyt sen Open-aikakaudella.

Fogninilla on maine raastavaa toimintaa oikeudessa. Pelaajan putoaminen vuoden 2017 US Openista naistuomarille vulgaarien huomautusten vuoksi oli paljon pahempaa. Katsotaanpa myös hänen henkilö- ja työelämäänsä.

Fabio Fogninin elämäntarina

24. toukokuuta 1987 syntyi Fabio Fognini. Kansainvälisesti tunnettuna italialaisena tenniksen ammattilaisena hänet tunnetaan hyvin.

Association of Tennis Professionals on luokitellut hänet nyt maailman 11. parhaaksi tennispelaajaksi. Myöhemmin hänestä tuli ensimmäinen koko italialainen miesten pari, joka on voittanut Australian avointen nelinpelin mestaruuden vuonna 2015.

Hän osallistui lukuisiin tulevaisuuden ja haastajakilpailuihin vuonna 2004 aloittaakseen tennisuransa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Fabio Fognini (@fabiofogna) jakama viesti

11. lokakuuta 2017 Grand Slam -lautakunta rankaisi Fogninille 96 000 dollaria USD ja keskeytti hänet kahdesta seuraavasta suuresta kilpailusta.

Voittamalla kärkisijoittajan Roberton Pietarin välierissä hän eteni mestaruusotteluun.

Ennen kuin hän hävisi kolmessa erässä Roomassa, hän voitti ensimmäisessä erässä seitsemännkertaisen mestarin Rafael Nadalin.

Vuoden 2011 Australian Openissa hän käytti järjestelmää päästäkseen kolmannen kierroksen otteluun, jonka Kei Nishikori lopulta voitti.

Lue lisää: Cameron Norrien nettoarvo: Kuinka tästä brittiläisestä tennispelaajasta tuli niin rikas?

Fabio Fogninin nettoarvo

Fogninin nettoarvo

Fogninin nettovarallisuuden uskotaan olevan noin 7 miljoonaa dollaria. Hän on myös saanut yli 16 miljoonan dollarin palkintorahoja. Astrologien mukaan Fabio Fogninin horoskooppi on Kaksoset.

Lisäksi hän debytoi sarjassa ATP:n pääsarja Vuonna 2004. Hän nousi sitten 100 parhaan joukkoon ensimmäistä kertaa sijalla 94 vuonna 2007 vaikuttavilla ATP-voitoillaan.

Lue lisää: Vernon Kay Net Worth: Mikä on Charlesin 'kuuluisan isännän' nettoarvo vuonna 2022?

Saavutukset tuomioistuimessa

Fabio Fognini on voittanut yhdeksän ATP:n kaksinpelin mestaruutta. Vuonna 2011 hän teki hienoimman Grand Slam -suorituksensa Ranskan avoimissa, kun hän eteni puolivälieriin.

Ensimmäinen täysin italialainen miesten kaksikko, joka voitti suuren turnauksen Open-aikakaudella, oli Fabio Fognini ja Simone Bolelli, jotka voittivat vuoden 2015 Australian avointen nelinpelin mestaruus .

Hänen tähän mennessä paras suorituksensa tuli, kun hän voitti 2019 Monte Carlo Mastersin.

Stuttgart, Hampuri, Vina del Mar, Umag, Gstaad, São Paulo, Bastad ja Los Cabos ovat muut kahdeksan kaupunkia, jotka ovat voittaneet tittelin.

Kausi 2019 tuotti Fogninin yhdeksänneksi korkeimman ATP-sijoituksen tähän mennessä.

Säätiöt ja hyväntekeväisyystyö

Fogninin nettoarvo

Fognini ja muut tennissuuret järjestivät tennistapahtuman vuonna 2018 kerätäkseen rahaa Bryan Bros. Foundationille.

Samassa kilpailussa kerättiin varoja golftähden vetämälle Nicklaus Children’s Health Care -säätiölle Jack Nicklaus .

Lue lisää: Kyrgios Net Worth vuonna 2022: Mikä on ongelma, jota hän kohtasi 'US Openin' aikana äskettäin?

Kuka on Fabio Fogninin, Flavia Pennettan puoliso?

Fogninin nettoarvo

Fabio Fognini ja Flavia Pennetta ovat seurustelleet vuodesta 2014. Tuona vuonna he alkoivat seurustella, ja vuonna 2015, vuotta myöhemmin, he menivät kihloihin. Heidän suhteensa etenivät vuonna 2016. 16. kesäkuuta 2016 pariskunta vannoi Ostunissa, joka on osa Brindisia, Italiaa.

Itse asiassa hänen miehensä puoliso ja entinen tennispelaaja Pennetta ovat saavuttaneet enemmän Grand Slam -voittoja. Hän voitti naisten kaksinpelin US Openissa vuonna 2015.

Hän voitti myös naisten nelinpelin vuoden 2011 Australian Openissa argentiinalaisen Gisela Dulkon rinnalla. Flavia Pennetta voitti kaksinpeliturnauksen helmikuussa 2011 ja sijoittui ensimmäiseksi naisten kaksinpelisarjassa syyskuussa 2015.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR