Extraction 2 -julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2022!

Viihde

WPR

'Extraction', Netflixin jännittävä toimintakuva, on edelleen yhtiön kaikkien aikojen suosituin elokuva. Neljän ensimmäisen viikon aikana elokuvan arvioitiin nähneen 99 miljoonaa kotitaloutta.

Tyler Rake on mustan pörssin palkkasoturi, joka on värvätty pelastamaan vangitun kansainvälisen rikollisherran kidnapatun pojan. Chris Hemsworth esittää häntä. Hän on elokuvan keskipiste.

Tyler lähetetään toiselle riskialtis tehtävälle jatko-osassa, ja Hemsworth esittää uudelleen roolinsa Tylerinä.

Sam Hargrave ohjaa jatko-osan, ja Russo Brothers toimii jälleen vastaavana tuottajina.

Julkaisupäivä, juoni, näyttelijät ja muut tiedot ovat kaikki saatavilla täältä.

Poiminta 2:

Purkaminen 2 Julkaisupäivä

Poiminta 2 julkaistaan ​​toukokuussa 2022 Deadlinen mukaan. Hemsworthin ja elokuvantekijä Chris Hargraven on määrä palata, ja Russo kirjoittaa käsikirjoituksen.

'Olemme alkuvaiheessa käsitteellistämisessä, mikä tarina voi olla', Joe Russo kertoi sisäpiiriläisille. 'Emme ole vielä päättäneet, kulkeeko juoni ajassa eteenpäin vai taaksepäin.' 'Elokuvan jälkeen jätimme suuren kysymysmerkin, joka jättää katsojalle paljon kysymyksiä.'

Extraction 2 tuotetaan nyt Tšekin tasavallassa Australian Sydneyn sijaan, kuten on odotettu Covid-rajoitusten vuoksi.

Poiminta 2 Juoni:

Purkaminen 2 Julkaisupäivä

Extraction 2:ssa suurin osa alkuperäisistä näyttelijöistä on valmis ottamaan roolinsa uudelleen. Asetus on asetettu dramaattista toimintaa varten. Saatamme nähdä myös uusia hahmoja jatko-osassa. Olemme kuulleet toistaiseksi Tinatin Dalakishvilistä ja Armen Graysta. Tinatin esittää Ketevania.

Pidätä hengitystäsi, koska Chris Hemsworth tulee varmasti toistamaan roolinsa Tyler Rakena tulevassa elokuvassa. Suurin osa elokuvasta on kuvattu Tšekin tasavallassa. Alun perin he suunnittelivat Extraction 2 -elokuvan kuvaamista Sydneyssä ja Australiassa, mutta pandemian vuoksi paikkaa muutettiin.

Tyler on valmis seuraavaan tehtävään. Jos luulet Tylerin kuolleen, älä sano mitään, koska hän ei ole. Tyler on valmis palaamaan. Korkeaoktaaniset toimintahetket tekevät varmasti vaikutuksen. Olet aloittamassa uutta jännittävää matkaa. Pääkysymys on nyt, kuinka Tyler onnistui pysymään hengissä.

Kuka auttoi häntä selviytymään? Ote 2 tarjoaa ratkaisut näihin kysymyksiin. Meille on luvassa monia yllätyksiä. Pidämme sinut ajan tasalla tästä. Tässä kaikki tältä erää; pysy kuulolla täällä pysyäksesi ajan tasalla uusimpien menestyselokuvien ja -ohjelmien kanssa.

Lue myös: Solar Opposites -kauden 3 julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2022!

Poimi 2:n julkaisupäivä:

Purkaminen 2 Julkaisupäivä

Tiettyä julkaisupäivää on tällä hetkellä vaikea määrittää, mutta tiedämme, että kuvaukset ovat päättyneet.

Extraction 2 julkaistaan ​​digitaalisesti toukokuussa 2022 teattereiden sijaan. Se on saatavilla vain Netflixissä; On kuitenkin mahdollista, että se tulee saataville toiselle OTT-alustalle tulevaisuudessa, vaikkakin mahdollisuudet ovat vähäiset. Netflix omistaa tällä hetkellä elokuvan oikeudet kokonaan.

Lähteemme mukaan elokuvan tuotanto on suhteellisen nopeaa verrattuna Extractioniin, jonka kuvaukset aloitettiin vuonna 2013 ja jonka on määrä julkaista 24. huhtikuuta 2020. Kun näitä kahta verrataan, on selvää, että niiden valmistusaikataulut ovat vertaansa vailla. Lisäksi seuraajien käsikirjoitus vei murto-osan ajasta. Elokuva kuvattiin pääosin Prahassa, Tšekin tasavallassa.

Tämän lisäksi Extraction 2:n julkaisupäivästä ei ole paljastettu mitään tietoa!

Lue myös: Kuka kuolee Ozark-kauden 4 osassa 2?: Tarkista täältä jokainen järkyttävä kuolema tässä osassa!

Ote 2 Näyttelijät:

Purkaminen 2 Julkaisupäivä

Leonard Turner ( bruce Willis )

Victoriaa esittää Gina Carano.

Harry Turneria esittää Kellan Lutz.

Ken Robertson (D.B. Sweeney)

Theodore Sitterson, jota näyttelee Steve Coulter

Denise (Summer Altice)

Higginsinä, Dan Bilzerian

Nicole Mandi (Victoria Gomez)

Kris (Lydia Hull)

Drake Tyleriä esittää Joshua Mikel. Darrylia esittää Jon Olson.

Dmitri Kovrov

Pyöräilijäbaarimikko Nikki BreAnne Wells

Christopher Nick Purvis (Rob Bowen)

Ivana esittää Robert Steinberg.

Seania esittää David Gordon.

Sierra Love Sallyna ja Nick Loeb Vinninä

Nuori Nathan Varnson Harry

Poiminnan lopetus:

Purkaminen 2 Julkaisupäivä

Elokuva päättyy jyrkästi, jolloin katsojat eivät tiedä, elääkö Tyler Rake vai kuoleeko vai kuoleeko.

Tyler näkyy putoavan sillan yli ja alapuolella olevaan jokeen ammuttuaan niskaan viimeisen taistelun aikana. Hän näytti siltä, ​​ettei hän voinut palata.

Kahdeksan kuukautta myöhemmin huomaamme jonkun katsovan Ovia (Rudhraksh Jaiswal), mutta elokuva pysähtyy ennen kuin saamme selville kuka se on, mutta se voi hyvinkin olla Tyler.

Hargraven mukaan loppua koskeva epäselvyys syntyi testinäytöksistä, koska 'eri henkilöt näkivät kuvan eri tavoin'.

”Yritimme kohdella sitä kunnioittavasti ja palvella sitä. 'Uskon, että finaali on erilainen eri ihmisille riippuen siitä, miten he näkevät elokuvan ja miten he suhtautuvat hahmoihin koko elokuvan ajan.'

Tyler ei vastannut 'tarinansa olevan täydellinen' Hargraven näkemyksen ja alkuperäisen käsikirjoituksen mukaan, joten on hyvä, että he jättivät jatko-osaan epäselvyyden.

Tämän vuoksi sekä Hargrave että Russo ovat sanoneet, että jatko-osa voi olla joko tavallinen jatko-osa tai esiosa. Heidän on vain saatava päätökseen 'iso löysä pää' ennen kuin he jatkavat.

Russoa saattoi motivoida elokuvan inspiroima sarjakuva, jossa oli vakavasti loukkaantunut Tyler, joka putosi sillalta, mutta jonka myöhemmin osoitettiin olevan elossa ja terveenä.

Poimi 2 -tiiseri: