Kaikki mitä tarvitset ammattimaisen meikkisarjan rakentamisen aloittamiseen

Kauneus

WPR

Jossain vaiheessa jotkut meikin ystävistä vievät kauneuden ja kosmetiikkaan liittyvän pakkomielteemme uudelle tasolle ja tekevät siitä uramme: ammattimaisen meikkitaiteilijan. Et tietenkään halua käyttää omia työkalujasi ja kosmetiikkaasi asiakkaillesi, joten freelance-meikkisarjasi tulee esille tässä.

Jos luet tätä, tiedät luultavasti kuinka kallista kosmetiikan ja tarvikkeiden ostaminen voi olla, ja tämä ei todellakaan eroa ammattimaisen meikkisarjan perustamisesta. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia vain oikeiden sävyjen ja sävyjen löytämisestä itsellesi kotona, vaan nyt myös asiakkaiden työssä.

Tarvitset tarvikkeita, jotka ovat yleismaailmallisia, ja olemme täällä näyttääksemme sinulle juuri sen – kaiken, mitä tarvitset freelance-meikkisarjan käynnistämiseen.

Lisää Beauty Highista:

Parhaat meikkitaiteilijat antavat kouluun palaavia meikkivinkkejä
8 meikkitaiteilijan hyväksymää ripsiväriä
Suosituimmat meikkitaiteilijat, joita seurata Instagramissa

Kuten sanoimme, siveltimesi ovat ammattisi leipä ja voita. Haluat siveltimiä, jotka ovat korkealaatuisia ja joilla työt saadaan tehtyä nopeammin, tehokkaammin ja mahdollisimman hyvin.

Sigma Beauty Premium Kit; 217 dollaria klo sigmabeauty.com

Koska siveltimet ovat ammattisi työkaluja, tarvitset jotain, jossa ne pitävät sisällään, jotta ne ovat organisoituneempia, kun muodostat asiakkaasi. Bonuspisteitä saadaksesi sinut näyttämään ammattimaisemmalta ja koottuna.

Make Up For Ever -meikkitaiteilijavyö; 55 dollaria klo sephora.com

Tietenkin tarvitset jotain kaikkien tuotteidesi säilyttämiseen, joten junalaukku on pakollinen osa freelancerina toimivia pakkauksiasi. Kun kaikki on järjestetty yhteen koteloon sen sijaan, että heität pussiin, näytät jälleen superammattimaiselta ja säästät aikaa myöhemmin, koska kaikki on jo järjestetty.

Sephora Collection Rose Gold junakotelo; 110 dollaria klo sephora.com

Teitpä sitten nopean virheen tai haluat vain siivota jotain, sinun kannattaa pitää kädessäsi vanupuikkoja käytettäväksi veden tai meikinpoistoaineen kanssa.

Swisspersin värilliset muovipuikot pyöreänä; 1,99 dollaria klo apteekki.com

Ennen kuin aloitat hauskoja asioita, haluat aina puhdistaa asiakkaasi ihon, jotta se on parhaassa mahdollisessa kunnossa. Rakastamme näitä Korres-puhdistuspyyhkeitä, koska ne poistavat ylimääräisen rasvan ja sopivat kaikille ihotyypeille, koska et koskaan tiedä, millainen iho asiakkaallasi on.

Korresin kreikkalaisen jogurtin puhdistus- ja meikinpoistopyyhkeet kaikille ihotyypeille; 15 dollaria klo sephora.com

On selvää, että asiakkaasi ihon pohjustus on erittäin tärkeää, oli kyseessä sitten hää tai valokuvaus. Mielestämme tämä Smashbox primer -vesi on täydellinen vaihtoehto, koska sitä voidaan käyttää meikkipohjamaalina, kovettumissuihkeena, kun olet valmis, ja jopa sekoittaa luomiväreihin, jotta väreistä tulee intensiivisempiä ja eloisampia.

Smashbox Photo Finish Primer Water; 32 dollaria klo sephora.com

Koska haluat jotain, jossa on useita peittovaihtoehtoja, tämä Viseartin 'Oikea, ääriviiva- ja naamiointipaletti' on täydellinen vaihtoehto. Voit käyttää tätä peittämään, korjaamaan värimuutoksia ja jopa muotoilemaan ja korostamaan asiakkaitasi sen laajalla värivalikoimalla.

Viseart Corrector, Contour, Camouflage HD Palette; 80 dollaria klo sephora.com

Meikkivoide on erittäin tärkeä osa freelance-meikkitaiteilijaa, koska haluat ihon näyttävän mahdollisimman virheettömältä. Koska kaikki asiakkaat eivät ole samaa sävyä, tarvitset useita värejä (ainakin yksi vaalea, keskikokoinen ja tumma) valitaksesi ja sekoittaaksesi tarvittaessa. Jos sinulla on budjetti, suosittelemme käyttämään halvempaa meikkivoidetta, joka silti antaa uskomattoman peittävyyden ja pysyy päällä koko päivän.

Revlon Colorstay yhdistetylle/rasvaiselle iholle; 11,69 dollaria klo apteekki.com

Jälleen, kaikki ihon värit ovat erilaisia, joten parhaan poskipunan löytäminen asiakkaallesi tai lookin voi osoittautua kalliiksi, jos ostat ne yksittäin. Suuri kokoelma tämän kaltaisia ​​poskipuna antaa sinulle paljon vaihtoehtoja johonkin erittäin luonnolliseen tai dramaattisempaan.

Coastal Scents 10 Blush Palette; 14,95 dollaria klo coastalscents.com

Riippumatta siitä, mitä teet asiakkaasi, haluat todennäköisesti sen pysyvän käytössä pitkään. Tämä puuteri sopii täydellisesti asiakkaasi kasvoille tai jopa käytettäväksi korjausaineena koko päivän ajan.

Coty Airspun Translucent Extra Coverage Loose Face Powder; 5,97 dollaria klo walmart.com

Aivan kuten kasvopohjamaali on erittäin tärkeä, niin on myös silmäpohjamaali, koska haluat silmän ulkonäön pysyvän paikallaan koko tapahtuman tai kuvauksen ajan. Tämä Tarte primer on yksi suosikeistamme, koska se kestää noin 12 tuntia ja jopa tasoittaa silmää virheettömän luomivärin levittämiseksi.

Tarte Clean Slate 360° rypistymätön 12 tunnin tasoittava silmänympäryspohja; 19 dollaria klo sephora.com

Riippuen siitä, mihin tapahtumaan olet freelancerina, haluat sovittaa luomiväripalettisi tunnelmaan. Jos esimerkiksi suunnittelet morsiamen hääpäiväänsä, luonnollisempi katse on luultavasti oikea tapa edetä, kun taas joissakin valokuvauksissa voi olla eloisia, kirkkaita värejä heidän silmiensä ilmeeseen.

Ben Nye 12-värinen luomiväri ja punainen paletti; 75 dollaria klo camerareadycosmetics.com

Eyeliner on yksi niistä asioista, jotka vain näyttävät täydentävän ulkoasua. Nämä Tarte-kynät tarjoavat sinulle valtavan valikoiman ja paljon vaihtoehtoja, joilla voit yhdistää katseesi.

Tarte Eye Opening 12-osainen Amazonian Clay Eyeliner Set; 25 dollaria klo tartecosmetics.com

Riippumatta siitä, mitä ripsiväriä päätät käyttää freelance-sarjassasi, voitainahaluat käyttää kertakäyttöistä ripsiväriä, jotta voit välttää infektioiden ja bakteerien leviämisen.

Face Secrets Professional Kertakäyttöiset ripsivärit; 3,09 dollaria klo sallybeauty.com

Ne eivät aina ole pakollisia, mutta tekoripset on aina mukava olla pakkauksessasi, jos haluat tehdä asiakkaastasi dramaattisemman ilmeen.

Sephora Celebrity Lash Trio; 25 dollaria klo sephora.com

Erilaisten huulipunasävyjen tuominen mukanasi joskus ei ole vaihtoehto, ja siinä huulipaletit ovat täydellinen vaihtoehto. Voit käyttää värejä sellaisenaan tai jopa olla luova ja sekoittaa niitä mukautetun huuliilmeen saamiseksi.

Coastal Scents 32 Lip Palette; 14,95 dollaria klo coastalscents.com

Tietenkin, kun olet tehnyt työsi, sinun kannattaa käydä läpi ja pestä shampoolla/syväpuhdista kaikki harjasi, mutta harjanpuhdistusaine on ihanteellinen, jos työskentelet useamman asiakkaan kanssa päivä tai saat yhden harjasi erittäin likaiseksi.

Cinema Secrets Makeup Brush Cleanser; 8-36 dollaria klo sephora.com

Olipa kyseessä vuoraus, väri tai työalue, haluat aina pitää asiat mahdollisimman puhtaana, jotta vältät bakteerien leviämisen, jolloin antibakteerinen suihke on pakollinen meikkipakkauksessasi.

Pro Hygiene Collection antibakteerinen meikkisuihke 240ml; 18 dollaria klo feelunique.com

Ilmeisesti meikinpoistoaine on pakollinen pakkauksessasi. Jos olet meikkitaiteilija, käytät luultavasti liian monta pulloa meikinpoistoainetta, jotta ymmärrät. Teitpä sitten nopean virheen tai haluat vain siivota jotain, sinulla on ehdottomasti oltava pullo meikinpoistoainetta käden ulottuvilla.

Bobbi Brown Instant Long Wear -meikinpoistoaine; 26 dollaria klo macys.com