Everybody’s Trash's Phoebe Robinson haluaa yleisönsä ihailevan sotkuista sisäpihaa (yksinomainen)

Julkkis

WPR

Kaikkien onnellisuus on Phoebe Robinsonin ensisijainen huolenaihe.

Siitä lähtien, kun hän aloitti työskentelyn projektin parissa muutama vuosi sitten, Everything’s Trashin näyttelijä, vastaava tuottaja ja käsikirjoittaja ovat keskittyneet yhteen asiaan: saada ihmiset takaisin nauruun.

Viimeisen vuoden ajan Robinson on yrittänyt saada tilannesarjansa liikkeelle ja kertonut ET:lle, että hän luuli olevansa lähellä sen toteuttamista useissa kohdissa.

Se on 'erittäin jännittävää', hän sanoi ohjelman pitkästä matkasta, johon kuului pilotin uudelleenkuvaaminen sen jälkeen, kun alun perin kuvattiin Kaliforniassa eikä New Yorkissa. 'Toivon, että ihmiset rakastavat tätä esitystä ja että se resonoi heidän kanssaan.'

Sarjalla on perusydin, johon useimmat ihmiset voivat samaistua maailmassa, joka näyttää olevan katastrofaalisen romahduksen partaalla. Hänen alter-egonsa Phoebe Hill on tällä hetkellä kolmekymppinen, kun useimmat ihmiset olettavat, että 'elämäsi on järjestetty', Robinson selitti. Näin ei ole.

Everybody

Yhteenvetona: 'Haluan todella sen olevan kuin 'Aikuisuus muuttuu jatkuvasti ja käyt läpi erilaisia ​​​​evoluutioita itsestäsi', hän sanoi esityksen suuresta teemasta.

'Sinun täytyy edustaa ja elää tietyllä tavalla, eikö niin? Tämän olen oppinut mustiin naisiin kohdistuvista odotuksista yhteiskunnassa.

Hiusten on oltava tietyn standardin mukaisia. Sinun on täytettävä standardi. Ja tämä oli todella sanomista: 'Voi, ei'.

Yksi Phoeben edeltäjistä televisiossa, Insecure's Issa Dee, oli mestari esittämään sotkuista sankarittaretta, ja sarjan päähenkilön Phoeben fanit muistavat hänet lämmöllä.

Molemmissa esityksissä päähenkilön inhimillisyys näkyy selvästi. Loppujen lopuksi se todella houkuttelee Phoebe Robinson .

”Ajatus virheellisen ja humoristisen hahmon esittelemisestä vetoaa minuun paljon. Vaikka he seurustelevat ja heillä ei ole itseluottamusta, he pystyvät silti säilyttämään positiivisen näkemyksen ', hän huomautti myös.

''Voi, voit rakastaa itseäsi vain, jos olet virheetön', luulen yhteiskunnan sanovan. Ja se on kuin ei, rakasta itseäsi koko likaisen prosessin ajan.

Lempikomediani on sellainen, jossa kaikki voivat nauraa, ja toivon todella, että kaikki voivat nauttia tästä. Ihmiset voivat nauraa ja tuntea olonsa herkäksi näissä ohjelmissa, minkä vuoksi pidän niistä niin paljon.

Hänen elinikäinen ystävänsä, Jordania Charles , joka esittää kuvitteellista Phoeben vanhempaa veljeä, on keskeinen osa ohjelman menestystä, Robinson sanoo.

Jaydenin yhteys Phoebeen on Phoeben mukaan sarjan 'olennainen suhde'.

Everybody

”Veljeni ja minulla on niin läheinen suhde, että tämä kirje on monella tapaa eräänlainen rakkauskirje hänelle. Vaikka vitsailemme usein toisillemme, olemme aina olemassa toisillemme ja todella välitämme toisistamme.'

Toccara Cash näyttelee Malika Jonesia, Phoeben työvaimoa, ja hänen ratsastaa tai kuole aina, ja Moses Storm näyttelee hänen kämppäkaveriaan Michael Bakeria ja Jaydenin jännittynyttä mutta hauskaa vaimoa Jessie Ajayi-Hilliä, jota Nneka Okafor esittää. Aikuisyyden kamppailut ja koettelemukset punoutuvat koko esityksen juoneen.

''Voi, snap', saatat ajatella, kun katselet näiden sisaruuden tasojen kehittymistä. Okei. Nyt on aika. 'Kuten minulla ei vain ole energiaa pelata', 'Robinsonilla oli viimeinen sana.

Mikään kohtaus ei tietenkään olisi täydellinen mainitsematta Brooklynia, ohjelman määrittävää hahmoa.

Robinsonin sanoin, joka on asunut Brooklynissa '20 vuotta', esitys on realistisempi kuin muut kuvaukset alueesta, joita saatat nähdä televisiossa.

'New York Cityssä on niin monia ihmisiä, jotka eivät tiedä Brooklynin tältä puolelta, ja halusin näyttää sen tässä elokuvassa, koska niin monet ihmiset eivät näe sitä. Nämä eivät olleet askeleita, joita otin matkallani.

Everybody

'Hän jatkoi selittämistä, miksi näin oli. Ja Robinsonin matka on ensisijainen inspiraation lähde ohjelmalle, joka on meta-TV-versio hänen samannimisestä esseekirjastaan, Everything’s Trash, But It’s Okay.

Ei ole mitään ongelmaa käyttää hänen elämäänsä materiaalin lähteenä, koska 'TV on niin yhteistyöprosessi', että se ei koske vain hänen elämäänsä.

'Ajattelin vain: 'Joo, sekoitetaan se ja hankitaan kokemuksia sieltä'', hän paljasti. ”Se henkilökohtainen hetki kirjoittajien luomien hysteeristen kohtausten välissä oli herkkua. Oli mukavaa päästä tasapainoon.”

Se, että Robinson on hattujonglööri sekä kameran takana että edessä, asettaa hänet muiden mustien naisten seuraan, jotka ovat ottaneet vastuun projekteistaan, kuten esim. Kuningatar Latifah , Jada Pinkett Smith, Halle Berry, Issa Rae ja hiljattain Emmy-ehdokas Quinta Brunson.

'Se on virkistävää! Kiitos, että kutsuit minut mukaan niin mahtavaan joukkoon ”Miltä tuntuu olla mukana sellaisella listalla? Robinson vastasi, kun häneltä kysyttiin kokemuksesta. ”Luonteeni on olla mukana luovan prosessin jokaisessa vaiheessa.

Tietoa on niin paljon otettavaksi, ja se kaikki liittyy toisiinsa. Silloin tajusin, kuinka paljon nautin työstäni vastaavana tuottajana: Pelkästään kuvauksissa oleminen ja muiden ihmisten näytteleminen ja muistiinpanojen tekeminen on yksi suosikkiosistani elokuvanteossa.

Hän jatkoi: ”Yleisenä sääntönä uskon, että tämä on erinomainen aika minun kaltaisilleni riippumattomille tuottajille esitellä työtämme odottamatta verkoston huomioivan.

Se on aivan kuin, tiedätkö, minä vartuin tekemässä stand-upia ja podcasteja, ja Quinta varttui tekemässä asioita Buzzfeedissä ja olemaan vain hilpeä ja myös stand up. Ja sitten sinulla on Nicole Byer ja Issa Rae, ja se on niin innostavaa.'

Se ei ole ollut helppo tie, siitä ei ole epäilystäkään. Robinsonille prosessin vaikein osa on ollut saada jalka ovesta, kun muut ihmiset eivät halua kuunnella. Tämä vie kauemmin, mutta myös nopeuttaa prosessia, kun päätät pelata itselläsi, hän huomautti.

Jatkessaan hän sanoi: ”Ihmisten saaminen uskomaan sinuun voi olla haaste, koska he eivät ole varmoja kyvyistäsi.

Joten mitkä ovat vaihtoehtosi?' hän kysyi. Se on erityisempää, koska asetat uskosi itseesi, mikä antaa sinun hioa kykyjäsi, hioa ääntäsi ja löytää intohimoasi.'

Everybody

Hänen mukaansa keskittyminen tiettyyn asiaan erottaa sinut joukosta. South Siden kaltainen ohjelma on niin hauska, koska se on niin erityinen, eivätkä he yrittäneet sopeutua johonkin muuhun, hän sanoi.

'He sanoivat periaatteessa: 'Aiomme kertoa tämän tarinan, jonka tiedämme olevan hauska, ja joku muu saa sen kiinni.' Tämän seurauksena uskon, että on hyödyllistä, kun voit toimia mallina muille, joita seurata ja joista voi oppia.'

Mikä on tärkein neuvo, jonka näyttelijällä on tarjota? Tee kaikkesi tullaksesi moniviivaiseksi.

Yksinomaiset kaistat Hollywoodissa on helppo unohtaa, koska ne ovat niin yleisiä alalla. 'Jos osaat kirjoittaa/ohjata/esityttää ja vain aidosti oppia tuottamaan itsellesi, syöt aina', hän sanoi. ”35-vuotiaana näyttelijänurasi on ohi.

Yli 25-vuotiailla naisilla ei ole sijaa Hollywoodissa. Vangitsejamme eivät halua, että meillä on mitään sanottavaa tai annettavaa.

Everybody

Jos siis usean tavuviivan käyttö on mielestäsi järkevintä, käytä tätä tyyliä. Näin opit uskomaan itseesi, vaikka kukaan muu ei uskoisi.”

'Everything's Trash' lähettää kaksi ensimmäistä jaksoaan keskiviikkoiltana klo 22.00 EDT.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: