Evangelos Marinakiksen nettoarvo: kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Hän on Capital Product Partnersin toimitusjohtaja ja kreikkalainen merenkulkumoguli. Heinäkuussa 1967 hän syntyi. Anastasia on hänen vaimonsa. Hän on neljän lapsen isä.

Marinakis on Amore Mio- ja Amore Mio II -veneiden ylpeä omistaja. Hänellä todettiin koronavirus maaliskuussa 2020.

Toimitusura

Marinakis perusti Capital Maritime & Trading Corporationin ja toimii edelleen hallituksen puheenjohtajana. Capital Maritime -konsernilla oli vuonna 2017 yli 70 laivan laivasto mukaan lukien konttialukset, irtolastialukset ja säiliöalukset. Capital Maritime Group on Marinakiksen perheen määräysvallassa.

Evangelos Marinakos toimi New Yorkin pörssissä noteeratun Crude Carriers Corpin hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana maaliskuusta 2010 syyskuuhun 2011.

Evangelos Marinakiksen nettoarvo

Hän on toiminut myös Capital Product Partners LP:n puheenjohtajana ja Capital Ship Management Corp.:n kaupallisena johtajana.

Nettovarallisuus

Hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan 650 miljoonaa dollaria. Marinakis on yksi 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukossa merenkulun alalla Lloyd's List -lehden mukaan. Hän on antelias lahjoittaja, joka tukee ensisijaisesti kreikkalaisia ​​hyväntekeväisyyssäätiöitä.

Lue myös: Jessica Drake Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Vartalon mitat, ikä ja pituus

Evangelos Marinakis on 52-vuotias näyttelijä. Evangelos Marinakiksen pituutta ja painoa ei tällä hetkellä tiedetä. Täydelliset vartalon mitat sekä vaatteiden ja kenkien koot julkaistaan ​​pian.

Filantropia

Evangelos Marinakiksen nettoarvo

Herra Marinakis on osallistunut useisiin eri tarkoituksiin sekä yksilönä että Olympiakos-jalkapalloseuran presidenttinä. Hän on tehnyt ensimmäisen kymmenen vuoden ajan yksityisen 80 000 euron vuosisitoumuksen kreikkalaiselle runoilijalle Nikos Kazantzakikselle omistetulle museolle Kreetan saarella.

Evangelos Marinakis rahoitti henkilökohtaisesti Alexander Ypsilantiksen rintakuvan luomisen Ateenassa, Kreikan pääkaupungissa, syyskuussa 2014.

Herra Marinakis tuki tuhansien Kreikan kansalaisten ateriaa Ateenassa Genesis Theotokos -humanitaarisen rahaston kautta Olympiakosin presidenttinä. Klubi isännöi UNDP:n köyhyyden vastaista ottelua vuonna 2010, ja ansaitsi yli 500 000 dollaria maanjäristyksen uhreille Pakistanissa ja Haitissa.

Lue myös: Kendall Jenner Net Worth 2022: American Reality Television -tähti ja -mallin tulot, ura ja muita päivityksiä!

Kenen kanssa Evangelos Marinakis seurustelee?

Evangelos Marinakis on yksityinen henkilö, joka pitää henkilökohtaisen ja romanttisen elämänsä yksityisenä. Tarkista uudelleen usein, sillä lisäämme jatkossakin uusia suhteita koskevia faktoja tälle sivulle. Katso Evangelos Marinakiksen entisiä suhteita, entisiä tyttöystäviä ja suhteita. Evangelos Marinakis ei mielellään keskustele siviilisäätyksestään tai avioerosta.

Evangelos Marinakiksen nettoarvo

Seurustelu tarkoittaa ajanjaksoa ihmisen elämässä, jolloin hän etsii aktiivisesti romanttisia suhteita muihin ihmisiin. Kun kaksi naimatonta julkkista nähdään julkisuudessa yhdessä, heitä kutsutaan yleisesti 'treffiksi', mikä tarkoittaa, että heidät on nähty yhdessä julkisesti, ja on epäselvää, ovatko he vain ystäviä, tutkivat intiimimpää suhdetta vai ovatko he romanttisessa suhteessa.

Ura poliitikkona

Toukokuussa 2014 Marinakis valittiin Pireuksen kaupunginvaltuuston jäseneksi.

Pääomatuotekumppanit

Capital Product Partners L.P. (CPP) on maailmanlaajuinen varustamo, joka on erikoistunut erilaisten rahtien, mukaan lukien raakaöljyn, jalostettujen öljytuotteiden ja kemikaalien, sekä kuivarahdin ja konttihyödykkeiden merikuljetuksiin.

Capital Product Partners teki 99 miljoonan dollarin voiton 170 miljoonan dollarin liikevaihdolla vuonna 2012.

Osakeomistus

Evangelos Marinakiksen nettoarvo

Marinakis ja hänen perheensä omistavat 27 prosenttia Capital Product Partnersista, arvoltaan yli 250 miljoonaa dollaria. Yhtiö omistaa yli 30 alusta, joiden laivaston keski-ikä on 6 vuotta.

Asiakkaat, kuten Hyundai Merchant Marine, BP Shipping ja Maersk Line ovat vuokranneet kaikki alukset ilman miehistöä.

Lue myös: Daddy Yankee Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Öljytankkeri rakkaani

Hänen jahtinsa on nimetty CPP:n omistaman 274-metrisen öljytankkerin Amore Mio II:n mukaan.

Hän on kreikkalaisen jalkapallojoukkueen Olympiakos FC:n omistaja ja presidentti.

Olympiakos FC

Evangelos Marinakiksen nettoarvo

Marinakis omistaa Olympiakos FC:n, Kreikan menestyneimmän jalkapalloseuran. Marinakis on seuran puheenjohtaja ja omistaa sen yhtiönsä Abisso Holdings Ltd:n kautta.

Nottinghamin metsä

Lisäksi hän on Nottingham Forest Football Clubin omistaja. Klubin pääkonttori sijaitsee Englannin West Bridgfordin kaupungissa Nottinghamshiren kreivikunnassa.

Jalkapallo

Evangelos Marinakis omistaa Olympiakosin, paikallisen joukkueensa Pireuksessa, jossa hän on toiminut presidenttinä vuodesta 2010. Olympiakos voitti Kreikan liigan seitsemän vuotta peräkkäin hänen johdollaan.

Mr. Marinakis on presidentti Superliiga Kreikka . Vuosina 2010–2011 hän toimi Helleenien jalkapalloliiton varapuheenjohtajana.

Evangelos Marinakiksen nettoarvo

Marinakis hankki enemmistön Nottingham Forestista, Englannin mestaruusseurasta, joka on voittanut kaksi Euroopan Cupia. Klubi käynnisti 50 miljoonan punnan kunnostusprojektin City Groundissa vuoden 2019 alussa, jolloin siitä tulee 38 000-paikkainen maailmanluokan stadion.

Lue myös: Bad Bunny Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Henkilökohtainen elämä

Evangelos Marinakis syntyi Pireuksessa Kreikassa vuonna 1967. Hän suoritti BA-tutkinnon kansainvälisestä liiketaloudesta ja MSc-tutkinnon kansainvälisistä suhteista American International Universitystä Lontoossa. Hän jakaa nyt aikansa Kreikan Ateenan ja Englannin Lontoon välillä.