Euphoria-kauden 3 HBO:n ensi-iltapäivä: Kaikki mitä tiedämme!

Viihde

WPR

Euphorian kriittisesti ylistetty toinen kausi on päättynyt, mutta hyvä uutinen on, että kolmas kausi on virallisesti tilattu.

Rue, jota näyttelee Zendaya ja toipuva teini-indikaattori, toimii suositun HBO-sarjan kertojana. Ruen East Highland Highin luokkatovereiden tarinoita, mukaan lukien Maddy, Cassie, Kat, Lexi, Elliot, Nate ja hänen parhaaksi ystäväksi muuttuneensa tyttöystävänsä Jules, seurataan myös koko sarjan ajan.

Kausi 3 on epäilemättä vieläkin dramaattisempi, jos kauden 2 draama on osoitus siitä, kuinka hullu heidän yhteisönsä on.

Tutustu kaikkiin Euphorian tulevaan tuotantokauteen 3, mukaan lukien trailerit ja uudet näyttelijät.

Milloin Euphorian kolmas tuotantokausi on saatavilla?

Ensinnäkin sinun tulee pitää silmällä ohjelman julkaisupäivien päivityksiä eri suoratoistopalveluissa, koska Euphoria on saatavilla Now- ja Sky Atlantic -palveluissa Isossa-Britanniassa sekä HBO Yhdysvalloissa.

Tämän sisällön tuomiseen käytettiin Instagramia. Samat tiedot voivat olla saatavilla heidän verkkosivustollaan eri muodossa, tai voit löytää sieltä lisätietoja.

Toiseksi on tärkeää pitää mielessä, että Covid-19 lykkäsi Euphorian toisen kauden julkaisua. Tämän seurauksena odotamme, että jos kaikki menee tänä vuonna suunnitelmien mukaan, kolmas kausi saattaa debytoida jo vuonna 2023.

HBO:n toiseksi katsotuin ohjelma vuodesta 2004 lähtien Euforia , jota seuraa Game of Thrones.

Euphoria kausi 3 HBO Premier Date

Keskimäärin 16,3 miljoonaa katsojaa viritti katsomaan Euphorian toisen sarjan jaksoja helmikuun 28. päivänä. Ensimmäisellä jaksolla oli tuolloin lähes 19 miljoonaa katsojaa Yhdysvalloissa.

Lisäksi Varietyn mukaan Euphoria on saanut 34 miljoonaa twiittiä, mikä tekee siitä tämän vuosikymmenen eniten twiitatuimman ohjelman Yhdysvalloissa.

Työstään Euphoriassa Zendaya voitti draamasarjan erinomaisen päänäyttelijän Emmyn vuoden 2021 72. vuosittaisessa Emmy-gaalassa.

Lue lisää: Kausi 5 Virgin Riverin julkaisupäivä vahvistettu? Tässä on, mitä tiedämme toistaiseksi!

Kenen paluu on vahvistettu?

Useissa haastatteluissa ja esiintymissä chat-ohjelmissa Zendaya, Sydney Sweeney, Eric Dane ja toisen kauden tulokas Dominic Fike (joka näyttelee Elliotia) vahvistivat kaikki palaavansa kolmannelle kaudelle.

On järkevää olettaa, että päänäyttelijät palaavat, vaikka muut eivät ole sitä suoraan sanoneet.

Euphoria kausi 3 HBO Premier Date

Alexa Demie näyttelee Maddy Pereziä, Barbie Ferreira näyttelee Kat Hernandezia, Nika King esittää Leslie Bennettiä, Storm Reid esittää Gia Bennettiä, Jacob Elordi näyttelee Nate Jacobsia, Hunter Schafer näyttelee Jules Vaughnia, Austin Abrams näyttelee Ethan Daleyta, Angus Cloud esittää Fezcoa, Maude Apatow näyttelee Lexi Howardia ja Al Colman Domingo Muhammed.

Javon Waltonin hahmo Ashtray näytti menehtyneen toisella tuotantokaudella sen jälkeen, kun hän joutui dramaattiseen ampumiseen poliisin kanssa, mutta näyttelijä ei ole sulkenut pois mahdollisuutta palata kolmannella kaudella.

Onko tulossa uusia hahmoja?

Näemme luultavasti myös uusia kasvoja kolmannella kaudella, kun nähdään, kuinka kausi 2 esitteli muutamia uusia hahmoja, mukaan lukien Faye ja Elliot.

Keke Palmer ilmoitti olevansa avoin tulevalle kaudelle haastattelussa Where Is the Buzzille 16. maaliskuuta 2022. ”Toki, osallistuisin vieraaksi.

Lue lisää: FBOY Islandin kauden 2 spoilerit: Kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Olen valmis nousemaan sinne ja sytyttämään asioita tuleen. Jatkaa matkaa! ”Kun haastattelija Tatyana Arrington tiedusteli kiinnostuksestaan ​​vierailemaan, hän vastasi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut euphoria (@euphoria)

Näyttelijä tuntee epäilemättä edellisen kauden juonen; Heidän keskustelunsa aikana Tatjana viittasi suosittuun TikTok-videoon, jossa Keke ilmaisi kuinka 'sytytti' show saa hänet tuntemaan olonsa ja hänen horjumaton tukinsa #TeamMaddylle.

Lisäksi Keke on jo tehnyt yhteistyötä yhden Euphoria-näyttelijän kanssa; Jordan Peelen tulevassa trillerissä Nope hän näyttelee yhdessä Barbie Ferreiran kanssa.

Tämä materiaali on otettu Twitteristä. Samat tiedot voivat olla saatavilla heidän verkkosivustollaan eri muodossa, tai voit löytää sieltä lisätietoja.

Puhelutiedot eivät kuitenkaan ole tällä hetkellä saatavilla.

Mistä kolmas kausi tulee olemaan?

Esitys jatkuu todennäköisesti siitä, mihin se jäi, jos se on samanlainen kuin kaksi ensimmäistä tuotantokautta ja erityiset bridge-jaksot.

Tuleva kausi kehittää luultavasti näitä tarinoita tai keskittyy hahmoihin, jotka eivät saaneet paljon näyttöaikaa kaudella 2, sillä kauden 2 päätös hahmoille, kuten Fez, Nate ja Cal, oli intensiivinen (sinua katsoessa, Gia, Lexi, Faye, Ethan ja Kat).

Euphoria kausi 3 HBO Premier Date

Mitä tulee Storm Reidin näyttelemän Gian tulevaisuuteen, näyttelijä toivoo, että kausi 3 antaa hänelle mahdollisuuden parantua.

Lue lisää: Emily Pariisissa 3. kausi: Arvioitu julkaisupäivä, näyttelijät, juonen yksityiskohdat ja paljon muuta!

18-vuotiaan mukaan: 'Luulen, että kaudella 1 kuvattiin paljon Ruen ongelmia etulinjassa ja hänen kamppailunsa.' Ohjelman toisella kaudella Gia 'väsyi' isosiskoonsa, hän jatkoi.

Gialle pitäisi antaa enemmän mahdollisuuksia ilmaista persoonallisuuttaan ja tunteitaan, Storm sanoi ennen kuin paljasti, kuinka rooli on vaikuttanut hänen mielenterveyteensä. 'Toivon, että saamme sovinnon monien asioiden kanssa', hän lisäsi.

'Kun soitat cutille ja sanot, että se on päivän kääre, voin yleensä mennä kotiin ja olla kunnossa, mutta vietin paljon aikaa miettien, mitä ampuimme jälkikäteen - mielestäni se todella häiritsi minua.' näyttelijä sanoi.

'Se on todellinen raaka tunteesi siitä, mitä kohtauksessa tapahtuu, ja kun näin [Ruen] potkivan sen oven alas ja huutavan minulle ja kuin me tappeleisimme, olin vain kuin:' Voi luoja, en halua tee tätä enää', näyttelijä sanoi. Storm puhui siitä, kuinka Ruen kauden 2 interventio kuvattiin.

Kausi 3 saattaa myös keskittyä siihen, mitä Laurielle tapahtui sen jälkeen, kun Rue pakeni kotoaan, ja siihen, kuinka Naten perheen dynamiikka muuttuu Calin pidätyksen seurauksena, koska esityksen kahdelta ensimmäiseltä kaudelta on muutamia ratkaisemattomia ongelmia.