Esityksensä aikana Cannesissa Dua Lipa Slay pukeutuu leikatussa neonvihreässä mekossa superlyhyellä helmalla

Julkkis

WPR

Dua Lipa käyttää usein vietteleviä asuja, ja esiintyessään Spotify Cannes Lions -festivaaleilla hän teki sen yhtä hyvin. 26-vuotiaalla miehellä oli yllään neonvihreä Coperni-mekko, jossa oli leikkaus rinnassa, ristikkäinen riimutoppi ja riimu selässä.

Dua meni rintaliivittömiksi hihattomaan mekkonsa alle, joka kietoutui hänen kaulan ympärille ja jonka liivissä oli leikkaus. Tämä mahdollisti hänen valtavan dekolteensa näkymisen.

Mekon kietohameen alareunassa oli pienet alusvaatteet piilossa sen uskomattoman lyhyen helman takana. Verkkosukkahousut ja julkaisematon Puma x Dua Lipa Tennarit toimivat hänen asusteena hänen rohkeassa kokoonpanossaan.

Duan meikkiin kuului viettelevä smokey eye, nude mattahuuli ja pitkät, tummat mustat hiukset, joita käytettiin löyhästi rypytettyinä ja jaettuna keskeltä.

Dua esiintyi äskettäin Love Stream -festivaali Slovakiassa, kun pukeudut tiukkaan, metallisen hopean ristikkäisen crop topin ja ihonpitävän pienen hameen. Viime aikoina hän on pukeutunut useisiin upeisiin asuihin.

dua lipa neonvihreä leikkaus mekkokello

Duan käsintehdyn courrèges-yhtyeen yläosa oli ristikkäin kaulassa ja koristeltu pienillä hopeavanteilla.

Pienen hameen etuosassa, joka oli kääritty, oli hyvin lyhyt helma, joka näkyi hänen takanaan.

Hän täydensi kokonaisuutensa jyrkillä hopeisilla tennareilla ja paksuilla valkoisilla sukilla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Tämän asun lisäksi Dua twiittasi äskettäin kuvia itsestään viettelevän läpinäkyvän kaksiosaisen setin yllään ollessaan kaupungissa.

dua lipa neonvihreä leikkaus mekkokello

Hän varusteli korkeavyötäröisillä Jean-Paul Gaultier Cartouche -pyöräshortseilla, jotka sopivat hänen pitkähihaiseen, lyhennetyään The Cartouche Crop Topiin.

Hän varusteli lookiaan Blumarine Belt Metal with Butterflies -vyöllä, Fall 2000 Dior CD Logo Green Boots -saappaat ja Twojeys Icon Boot -kaulakoru.