Erokausi 2: ei tule Netflixiin elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Voidakseen kertoa kauden 2 Innies and Outies -kirjailijat 'Severance'-kirjoittajilla, kriitikoiden ylistämien Apple TV+ -draaman kirjoittajien on jätettävä huomiotta fanien spekulaatiot tehdessään kovaa työtä kauden 2 parissa.

'Minua varoitettiin olemaan edes katsomatta tämän ohjelman subredditiä Redditissä. Odotin muutaman minuutin, sitten palasin heti asiaan, ja siitä tuli osa päivittäistä rutiiniini. 'Severance' luoja Dan Erickson myönsi tämän paneelikeskustelussa Comic-Conissa torstaina.

Heillä on ideoita, jotka ovat parempia kuin mitä minulla oli mielessäni, hän sanoi nauraen. Jonkin ajan kuluttua, 'mutta lopulta minun piti vetäytyä siitä, koska kun olemme viime viikkoina syventyneet kauden 2 kirjoittamiseen, on käsitys loputtomista mahdollisuuksista.'

Huolimatta ihailustaan ​​'Severance'-fanien mielipiteitä kohtaan, Erickson myöntää, että 'kaikki muut äänet päässäsi - olivatpa ne kuinka loistavia tahansa - voivat olla hyödyttömiä.'

Hyviä uutisia: Apple TV+ uudisti ohjelman toiseksi kaudeksi ennen kuin ensimmäinen oli edes esitetty.

Valitettavasti tästä uudesta tuotteesta tai palvelusta on julkistettu hyvin vähän tietoa. Odottaessamme lisätietoja, keskustelemme täällä kaikista kuviteltavista faniideoista ja päivitämme tätä viestiä sitä mukaa, kun uutta tietoa tulee saataville.

Irtisanomiskausi 2 Mahdollinen julkaisupäivä: Milloin se palaa?

Irtisanomiskausi 2

Severancen toiselle kaudelle annettiin lupa ensimmäisen kauden finaalia edeltäneellä viikolla.

Kuten Ben Stiller totesi: 'On äärimmäisen hämmästyttävää nähdä esitystä ihailevien ihmisten reaktio - ja fanien osallistumisen taso' (Varietyn kautta). 'En voi uskoa kuinka pitkälle Irtisanominen on tullut. Yli viisi vuotta sitten luin Danin pilotin.

Pitkään jatkuneena tarinana olen innoissani voidessani jatkaa sitä. Olen kiitollisuuden velkaa Apple TV+:n ystävillemme heidän horjumattomasta tuestaan ​​koko prosessin ajan. Annetaan Kierille rekvisiitta!'

Ohjelman suosio on kasvanut fanien keskuudessa ja saanut uusia katsojia viikoittain, joten sen uusiminen ei ole suuri yllätys.

Tietojen tallennussivusto ReelGood kertoi valmistuessaan, että Severance oli ollut katsotuin suoratoistopalvelu neljän viikon ajan peräkkäin.

Ensimmäisen kauden jyrkänne teki käytännössä väistämättömäksi sen, että tiimi jatkaisi projektin parissa alkuperäisestä sitoutumisestaan ​​huolimatta.

Siitä on kuitenkin keskusteltava, kun ohjelma palaa näytöillemme. Ottaen huomioon kuvaamiseen ja editointiin kuluvan ajan, arvioimme, että toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa suunnilleen samaan aikaan kuin ensimmäinen kausi, joka julkaistiin helmikuussa 2022. Irtisanomiskausi 2 on odotettavissa julkaisuna 21. lokakuuta 2022 .

Lue myös: All of Us Are Dead Kausi 2: Ei tule Netflixiin elokuussa 2022!

Irtisanomiskausi 2 Näyttelijät

Irtisanomiskausi 2

Jos olet Severancen rakastettavasti kadonneiden näyttelijöiden fani, meillä on sinulle hyviä uutisia. Tietojemme mukaan kaikki kauden 1 pääpelaajat palaavat kaudelle 2. Britt Lower ja Adam Scott (Mark) (Helly),

Zach Cherry (Dylan), John Turturro (Irving) ja Tramell Tillman (Mr. Milcheck) voivat palata Macro-tietoosastolle samaan aikaan, kun Patricia Arquette (rouva Cobel) ja Tramell Tillman (hra Milcheck) palaavat toimeenpanijina.

On mahdollista, että sekä Dichen Lachmanin neiti Casey / Gemma että Christopher Walkenin rakas Burt voivat palata.

Lue myös: Squid Gamen kausi 2 on Netlfixin vahvistama: Uusimmat päivitykset ja spoilerit ovat täällä!

Irtisanomiskauden 2 juoni: Mitä tapahtuu?

Irtisanomiskausi 2

Vaikka Severancen ensimmäisen kauden finaali puhalsi suuren reiän Core Office Fourin elämään, toisen kauden odotetaan olevan vielä tuhoisempi.

Hellyn isä, herra Eagan, on merkittävässä roolissa Lumonissa, ja hän tuhosi suuren liiketapahtuman, jonka tarkoituksena oli tukea irtisanomismenettelyä.

Tämän seurauksena hänen inniensä saattaa joutua maksamaan hinnan, tai hänen ulkopuolisensa voi joutua näkemään paljon vaivaa peittääkseen totuuden.

Sillä välin Irving saattaa hoitaa haavoittunutta sydäntä kuultuaan, että hänen 'innie'-rakkautensa Burt oli itse asiassa onnellisesti naimisissa oleva mies, joka valmistautui uuteen elämään miehensä kanssa jäätyään eläkkeelle, mitä hän tai hänen 'innie' eivät tienneet. .

Viime sekunneilla Irving vasaroi Burtin ovea huolimatta siitä, että hän ensin muutti pois. Hänen henkilöllisyytensä on saatettu paljastaa ajoissa tai olla paljastamatta, riippuen siitä, kuinka nopeasti hänestä tehtiin outie.

Irtisanomiskausi 2

Ennen kuin hänen aivonsa muutettiin takaisin 'outie'-tilaan, Mark pystyi kertomaan siskolleen, mitä hänen 'innielleen' oli meneillään ja että hänen oletettu kuolleen vaimonsa Gemma oli edelleen elossa ja työskenteli Lumonissa.

Emme kuitenkaan vielä tiedä, onko Gemman ja Lumonin välinen yhteys katkennut vai ovatko he molemmat täysin tietoisia siitä, mitä tapahtuu.

Vasta sen jälkeen, kun hän uhrautui pysyäkseen toimistossa ja pitääkseen kytkimet auki, Dylanin kohtaloon jäi merkittävä kysymysmerkki.

Raivostunut toimistopäällikkö aikoo selvästi rankaista Milchekiä ankarasti siitä, että hän tunkeutui huoneeseen, jossa hän oli sarjan viimeisinä sekunteina. Kuten olemme jo nähneet, toimistoon rajoittuneet 'inniet' kärsivät tästä suuresti.

Cobelin erottua yhtiöstä taistelu innien ja outien välillä näyttää syntyvän, kun innit etsivät ulospääsyä 9-5 kurjuudestaan.

Lue myös: Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Irtisanomiskauden 2 traileri: Onko vielä yksi?

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR