Eroavatko Vampyyripäiväkirjat Paul Wesley ja vaimo Ines de Ramon?

Julkkis

WPR

Kolmen vuoden avioliiton jälkeen Paul Wesley ja hänen vaimonsa Ines de Ramon eroavat. Vampire Diaries -näyttelijän edustaja kertoi yksinomaan ihmisille, että 'he ovat eronneet' ja ovat asuneet erillään useita kuukausia.

”Yhteisesti päätettiin erota viisi kuukautta sitten. He haluavat nyt luottamuksellisuutta”, tiedottaja sanoi.

Kun heidät nähtiin kädestä pitäen illallistreffeillä New Yorkissa kesäkuussa 2018, Wesley , 40, ja Ramon, 29, olivat ensin romanttisessa suhteessa.

Vampire Diariesin Paul Wesley ja vaimo Ines de Ramon eroavat

Kuukautta myöhemmin he vaihtoivat lupauksia pienessä seremoniassa Montaukissa New Yorkissa ystävien ja entisten työtovereiden, mukaan lukien Jessica Szohr ja Nina Dobrev, edessä.

Helmikuussa 2019 ilmestyneiden kuvien parista, joilla oli yhteensopivia sormuksia, Wesley vahvisti uutisen heidän avioliitostaan. Dobrev vahvisti entisestään heidän liittoaan, kun hän myöhemmässä podcast-haastattelussa viittasi Ramoniin Wesleyn 'vaimoksi'.

'Seuraamme paljon. Meillä on loistava ystävyys. Ihailen hänen puolisoaan. En koskaan uskonut, että hänestä tulisi yksi lähimmistä ystävistäni, mikä on loistava esimerkki siitä, kuinka aika voi muuttaa asioita ”Kun hän sanoi sen, Dobrev.

Wesley on ollut suhteestaan ​​melko yksityinen vuosien ajan, mutta hän avautui ihmisille, kun häntä haastateltiin heidän seksikkäin elossa olevan miehen numeroa varten vuonna 2020. Hän keskusteli COVID-19-epidemiasta ja elämästä kotona Ramonin ja heidän koiransa Gregin kanssa. karanteenissa ollessaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Paul Wesley (@paulwesley) jakama viesti

Wesley sanoi, että tauon pitäminen oli hänelle ratkaisevan tärkeää. 'Olen onnekkaassa tilanteessa, jossa pystyin tekemään niin', hän huomautti. 'Käynnistän itseni uudelleen. Säädin asteikkoani. Ymmärsin, mikä minulle oli tärkeää, ja järjestin prioriteettini uudelleen.

Heti kun Wesley nähtiin viettävän aikaa malli Natalie Kuckenburgin kanssa New Yorkissa ilman hääbändiään, huhuttiin, että pari oli eronnut.

ET on ottanut yhteyttä Wesleyn agenttiin kommentoidakseen asiaa.

Wesley meni aiemmin naimisiin Torrey DeVitto , näyttelijänä The Vampire Diaries -sarjassa vuonna 2011, mutta pari erosi vuonna 2013. Tämä oli Wesleyn toinen avioliitto.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Kuka on Shereen uusi poikaystävä, kun hän vahvistaa eronsa Tyrone Gilliamsin kanssa?
  2. Jäljitä Adkinsin nettovarallisuus avioeron jälkeen!