Eroavatko prinssi William ja Kate Middleton Dianan ja Charlesin jälkeen?

Julkkis

WPR

Prinssi William ja prinsessa Kate menivät naimisiin Westminster Abbeyssa Lontoossa 29. huhtikuuta 2011, ja vieläkin suuri yleisö on edelleen kunnioituksessa paria kohtaan. Us Weekly muistelee parin romanssia kuninkaallisista kihloista heidän kolmeen suloiseen lapseen.

Kate ja William tapasivat alun perin opiskellessaan historiaa Skotlannin St Andrewsin yliopistossa kymmenen vuotta ennen vuoden 2011 häitä. Pari jatkoi salailua suhteestaan ​​koulutuksensa päätyttyä, mutta vuonna 2007 he erosivat julkisesti.

Yhteisessä haastattelussa Williamin kanssa marraskuussa 2010 Kate sanoi: ”Silloin en ollut siitä kovin innoissani, mutta se itse asiassa teki minusta vahvemman ihmisen. ”Opit itsestäsi asioita, joita et ehkä ole tiennyt.

Vaikka en tajunnut sitä silloin, uskon, että parisuhteet voivat kuluttaa sinua melkoisesti nuorempana, ja arvostin todella sitä aikaa myös itselleni.

William puolestaan ​​kertoi lyhyesti syyt, jotka johtaivat hänen valintaansa lopettaa suhteensa Kateen kanssa. Tuolloin hän selitti, että he 'yrittivät kovasti löytää omaa tapaamme ja olimme kasvamassa, joten tilaa oli vain vähän, ja se toimi parhaiten.'

Eroavatko prinssi William ja Kate Middleton?

Kaikki alkoi siitä, kun MSN julkaisi valheellisen artikkelin, jossa väitettiin, että pari oli eronnut ja Kate oli muuttamassa pois avioliitosta kolmen lapsensa kanssa.

Kun Newsweek suoritti tutkimusta, havaittiin, että ranskalainen julkaisu nimeltä Oh My Mag oli alun perin julkaissut teoksen ja perunut sen myöhemmin, mikä teki selväksi, että yksityiskohdat olivat itse asiassa vääriä.

'Tämä raportti ei pidä paikkaansa ja julkaistiin vahingossa. Poistamme sen lyhyesti 'Lähde julkaisi lausunnon.

Prinssi William ja Kate Middleton

Ei ole epäilystäkään siitä, että MSN lisäsi huomattavasti artikkelin näkyvyyttä erityisesti katsojille Amerikassa, Australiassa ja Isossa-Britanniassa, vaikka naurettavat tarinat kuninkaallisesta perheestä eivät ole mitään uutta.

Ote alkuperäisestä artikkelista kertoi, että palatsin työntekijät olivat kuulleet parin 'kiimaan kiistan', jossa Kate ilmaisi olevansa tyytymätön avioliittoon.

'Tiesit, mihin olit ryhtymässä, kun menit naimisiin kanssani', sanoin. Hän kuulemma vastasi Williamin huomautukseen: 'Ehkä naimisiinmeno oli virhe', kuten kerrottiin.

Kiistan jälkeen 'Kate pakkasi laukkunsa ja lähti vanhempiensa taloon lastensa kanssa', sanomalehti jatkoi.

Valitettavasti pari on ollut erohuhujen kohteena aiemmin, ja tyypillisen uutiskierron vuoksi he eivät todennäköisesti ole viimeisiä.

Huhuista huolimatta Kate ja William näyttivät onnellisilta katsoessaan Cannesin elokuvajuhlien Top Gun: Maverickin ensi-iltaa. Mustavalkoisessa puvussa Kate toi klassista hollywood-eleganssia, ja William näytti terävältä puvussa.

Ei ole epäilystäkään siitä, että väitteet heidän erostaan ​​eivät ole muuta kuin valhetta, vaikka jotkut kehonkielen asiantuntijat väittivät, että heidän välillään näytti olevan jännitteitä.

Meidän on jo aika lakata tekemästä olettamuksia kuninkaallisen perheen henkilökohtaisesta elämästä, varsinkin kun vaikutukset vaikuttavat globaaliin näyttämöön.

Lue lisää: Kate Middletonin nettoarvo: kuinka rikas on 'Cambridgen herttuatar'?

Heidän suhteensa aikajana

lokakuuta 2001

Tavattuaan St. Andrewsin yliopistossa he alkoivat seurustella. Vuosia myöhemmin William sanoi BBC:n Tom Bradbyn haastattelussa, että hän teki 'upeat hienot illalliset' yrittääkseen tehdä vaikutuksen silloiseen tyttöystäväänsä.

lokakuuta 2010

William ja Kate tekivät ensimmäisen yhteisen videohaastattelunsa pian kihlautumisilmoituksen jälkeen. ”Olin lomalla Keniassa noin kolme viikkoa sitten. William kuvaili, kuinka hän kosi tyttöystäväänsä: 'Pidimme vähän yksityistä aikaa ystävien kanssa ja päätin vain, että se oli todella oikea hetki.' 'Olimme keskustelleet avioliitosta jonkin aikaa, joten se ei ollut suuri yllätys.'

huhtikuuta 2011

Prinssi William ja Kate Middleton eroavat

vain ke! Häissä Kate näytti upealta pitkähihaisessa Alexander McQueen -puvussa, kun taas William pukeutui karmiininpunaiseen Irlannin vartijoiden ratsuupseerin univormuun.

heinäkuu 2013

Prince William ja Kate Middleton erosivat

Se on poika! Heinäkuun 22. päivänä pari synnytti prinssi Georgen, heidän esikoislapsensa. Joulukuussa 2012 William ja Kate ilmoittivat kasvavasta perheestään. Cambridgen herttuatar odottaa lasta, Kensingtonin palatsi ilmoitti tuolloin antamassaan lausunnossa. 'Heidän kuninkaalliset korkeutensa Cambridgen herttua ja herttuatar ovat erittäin iloisia voidessaan ilmoittaa tästä', lausunnossa lukee.

toukokuu 2015

Charlotte prinsessa astuu sisään! Toukokuun 2. päivänä Kate synnytti parille tyttären. Sinä päivänä William ja Kate esittelivät ylpeänä vastasyntyneensä Lindo Wingin ulkopuolella St. Mary's Hospitalissa Lontoossa, kun ihailevalla äidillä oli yllään valkoinen ja keltainen Jenny Packham -mekko.

Huhtikuu 2018

Viisi vauvalle! Prinssi Louis, Kate ja Williamin toinen poika, syntyi 23. huhtikuuta. ”Olemme äärettömän iloisia. Olemme innoissamme. Kun hän, Kate ja vauva poistuivat sairaalasta tunteja myöhemmin, prinssi sanoi medialle: 'Kiitos. Kun Williamilta kysyttiin tuolloin nimeä, hän vitsaili: 'Sinä saat tietää pian.' 'Emme saaneet sinua odottamaan liian kauan.'

Huhtikuu 2020

Kuninkaallinen pari tuki Every Mind Matters -aloitetta mielenterveystietoisuuden edistämiseksi koronaviruksen karanteenin keskellä.

Huhtikuu 2021

Kun pariskunta osallistui kuninkaalliseen kihlaan Cheesy Waffles Projectissa Durhamissa Englannissa huhtikuussa 2021, he saivat huomion värisovitetuista pukeutumisistaan ​​ja epäonnistuneista golfyrityksistä.

Lue lisää: Prinssi Williamin nettovarallisuus: kuinka paljon hän on hankkinut kuninkaalliselta perheeltä?

Huhtikuu 2021

Prince William ja Kate Middleton erosivat

29. huhtikuuta 2021 William ja Kate kunnioittivat 10. hääpäiväänsä kahdella virheettömällä valokuvalla ja videolla perheestään. ”Arvostamme kaikkia kauniita sanoja hääpäivämme kunniaksi.

Olemme erittäin kiitollisia tuesta, jota perheemme on saanut viimeisen 10 vuoden aikana. Yhdessä videon kanssa, jossa vanhemmat jahtaavat lapsiaan paistaessaan smoreja, vanhempien virallisella Instagram-tilillä luki 'W&C.

Maaliskuu 2022

Yhdistetyn Pyhän Daavid-päivän retken aikana Katen kanssa 1. maaliskuuta Cambridgen herttua huomautti walesilaisille: '[Katella] on kaikkien aikojen kylmimmät kädet.' 'Kylmät kädet, lämmin sydän', he sanovat.

Huhtikuu 2022

George ja Charlotte, Willin ja Katen kaksi vanhinta lasta osallistuivat ensimmäistä kertaa vuotuiseen pääsiäisjumalanpalvelukseen St. George's Chapelissa.

toukokuu 2022

Herttua ja herttuatar osallistuivat Top Gun: Maverick Londonin ensi-iltaan, jossa he tapasivat Tom Cruisen ja muut näyttelijät.

Lue lisää: Dianan ja Charlesin avioero: Mikä oli kuninkaallisen parin eron todellinen syy?

Kesäkuu 2022

Olemme saaneet tietää, että pariskunta jättää pitkäaikaisen Kensingtonin palatsin asunnon.

Kate ja William muuttavat Windsoriin ollakseen lähempänä Carolea [Middletonia], joka on jatkuvasti käytettävissä katsomassa lapsia, kun Cambridgen täytyy matkustaa edestakaisin Lontoosta, silloisen lähteen mukaan.

'He muuttavat sinne, ja George, Charlotte ja Louis ovat todella iloisia saadessaan aloittaa uuden koulun ja olla maalla raikkaassa ilmassa, jossa heillä on paljon tilaa leikkiä vapaasti.'

Syyskuu 2022

Prince William ja Kate Middleton erosivat

Cornwallin herttua ja herttuatar lisättiin Williamin ja Katen aikaisempiin titteleihin Cambridgen herttuana ja herttuattarena kuningattaren kuoltua. Williamia kutsutaan Walesin prinssiksi, joka on usein perilliselle annettu titteli, Charles paljasti tämän myös ensimmäisessä puheessaan kuninkaana.

Katea kutsutaan Walesin prinsessaksi vaimokseen. Diana oli tunnetuin tittelin saanut henkilö, mutta Queen Consort Camilla muutti virallisesti nimensä Walesin prinsessaksi avioituessaan Charlesin kanssa vuonna 2005. (Koska Walesin prinsessa oli niin läheisesti sidoksissa edesmenneeseen Dianaan, hän käytti arvonimeä Cornwallin herttuatar.)

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR