'Epätoivoinen Putin kutsuu lihavan 67-vuotiaan eläkkeellä olevan kenraalin johtamaan Ukrainan joukkoja'

Julkkis

WPR

Raporttien mukaan Vladimir Putin on johtanut vähiin vanhempiin upseereihin, ja hän on tuonut sairaalloisen lihavan kenraalin eläkkeeltä komentamaan sotilaitaan Ukrainassa.

Elvyttääkseen horjuvaa hyökkäystään Venäjän diktaattori 'raapii tynnyriä' ja luottaa kenraali Paveliin, 67, 20. vodkan juojaan.

Daily Starille puhuneen lähteen mukaan hän valvoi Putinin erikoisjoukkoja Itä-Ukrainassa sen jälkeen, kun yksikön aiempi komentaja loukkaantui vakavasti tykistötulissa.

Melkein neljänkymmenen vuoden uuvuttavalla kokemuksella valtavan veteraanin kerrotaan osallistuneen Venäjän epäonnistuneeseen hyökkäykseen Afganistaniin 1980-luvulla.

Kenraali Pavel on siirtynyt kaloritiheälle eläkkeelle 25 vuotta sen jälkeen, kun hänestä tuli ensimmäisen kerran eliittijoukkojen päällikkö.

Raporttien mukaan hän kuluttaa vähintään litran vodkaa viiden päivittäisen ateriansa lisäksi.

Kenraalin väitetään jääneen eläkkeelle viisi vuotta sitten ja hänen nähtiin viimeksi asuvan Moskovan esikaupunkialueella, mutta hänelle kerrottiin annettiin lupa liittyä takaisin Venäjän armeijaan viime kuussa.

Pavel ei kuitenkaan ole enää voimiensa huipulla; itse asiassa hänen painonsa on niin suuri, että hänen asunsa on luotava erityisesti häntä varten.

67-vuotias mies käyttää myös kahta panssaria suojaakseen leveää vartaloaan.

Vanhempi tiedusteluviranomainen: 'Juuri nyt, Vladimir Putin kaapii pohjaa.

Putin kutsuu lihavia 20. eläkkeellä olevaa kenraalia johtamaan Ukrainan joukkoja

'Hänen on pakko käyttää alempiarvoisia upseereja, jotka eivät viivy kovin kauaa rintamalla sen jälkeen, kun suurin osa hänen kyvykkäimmistä ja taistelutahtoisimmista komentajista kuoli tai haavoittui taistellessaan Ukrainassa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Kenraali Pavel on yksi niistä kenraaleista, jotka hän nyt pakottaa jäämään eläkkeelle.

'Kukaan ei voi kieltäytyä tottelemasta Putinia, joka on samanlainen kuin mafiapomo.

'Eläkkeellä oleva kenraali ei voi tehdä paljon, jos hän saa Putinilta viestin, jossa häntä pyydetään taistelemaan Ukrainassa. Pakotteiden ansiosta Venäjältä ei ole ulospääsyä.

Suoritettuaan armottoman puhdistuksen kenraalisteistaan ​​sodanlietsoja kaivaa esiin eläkkeellä olevia sotilaita täyttääkseen aukkoja hauraassa armeijassaan.

Hänen meneillään olevan massapuhdistuksensa mukaisesti monet hänen vanhimmista messinkiläisistä on jo erotettu tärkeistä tehtävistä tällä viikolla.

Putin kutsuu lihavia 20. eläkkeellä olevaa kenraalia johtamaan Ukrainan joukkoja

Despootti ilmeisesti tarttuu oljista, koska Ukrainan kallis konflikti on tiettävästi vaatinut yhdeksän kenraalin ja 55 everstin hengen.

Kun ukrainalainen sotilas ampui helikopterinsa alas, Venäjän ilmaässä everstiluutnantti Sergei Gundorov, 51, menehtyi tulimyrskyssä.

Matalalla lentävä Mi-35M-helikopteri lähetettiin pyörimään kentän läpi, kuten videolla näkyy, kun ohjus osui siihen.

Lisäksi kenraalimajuri Andrei Simonovin, toisen hänen ylimmän komentajansa, väitetään menehtyneen rakettihyökkäyksessä.

Lisäksi raporttien mukaan hyökkäys tappoi noin 100 venäläistä ja vaurioitti yli 30 panssaroitua ajoneuvoa, mukaan lukien panssarivaunut.

Putin erotti neuvonantajansa verisen taistelun jälkeen, jossa Venäjän kerrotaan menettäneen jopa 50 000 miestä.

Raporttien mukaan 60-vuotias kenraali eversti Andrei Serdjukov hylättiin despootin eliitin laskuvarjojoukkojen 'valtavien kuolemantapausten' vuoksi.

Neljän äskettäisen diktaattoriin sidoksissa olevien kaasualan johtajien 'itsemurhan' seurauksena on olemassa huoli siitä, että Venäjän presidentti saattaa puhdistaa sisäpiiriään.

Putin kutsuu lihavia 20. eläkkeellä olevaa kenraalia johtamaan Ukrainan joukkoja

Venäläiset lähteet huhtikuussa, mukaan lukien entinen FSB:n eversti Telegram-viestintäalustalla, kuvailivat itsemurhia 'oudoksi'.