Enola Holmes 2:n julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2022?

Viihde

WPR

Vaikka Enola Holmes 2:n julkaisupäivää ei ole vielä julkistettu, voimme vakuuttaa faneille, että se saapuu vuonna 2022.

Kun Netflix ilmoitti ensimmäisen kerran, että jatko-osa julkaistaan ​​'myöhemmin vuonna 2022', toivoimme, että se ei viivästyisi. Koska kuvaukset on päättynyt, haluaisimme uskoa, että suunniteltu julkaisupäivä saavutetaan.

Enola Holmes 2 on vahvistettu toukokuusta 2021 lähtien, ja tiedämme jo, että Millie Bobby Brown ja Henry Cavill palaavat rooleihinsa Enolana ja Sherlock Holmeisina.

”En malta odottaa, että pääsen taas työskentelemään Enola Holmesin perheeni kanssa! Hänen voimansa, pelottomuutensa, älykkyytensä ja rohkeutensa tekevät hänestä yhden suosikkihahmoistani. Brown huomautti ilmoituksesta: 'Odotan innolla faneja todistamassa, kuinka hänen seikkailunsa jatkuu! '

Odottaessamme virallista julkaisupäivämäärää ajattelimme tutkia asiaa ja kertoa sinulle Enola Holmes 2:sta.

Enola Holmes 2:n mahdollinen julkaisupäivä: Milloin voimme odottaa Enola Holmes 2:ta?

Enola Holmes 2:n julkaisupäivä

Kuten aiemmin todettiin, Enola Holmes 2 julkaistaan ​​myöhemmin tänä vuonna, vaikka tarkkaa päivämäärää ei ole ilmoitettu.

Marraskuun lopussa 2021 Cavill ilmoitti saaneensa päätökseen jatko-osan kuvaukset. Netflix vahvisti tammikuussa 2022, että Enola Holmes 2:n kuvaaminen on valmis.

Koska ensimmäinen elokuva oli suuri hitti syyskuussa 2020, on mahdollista, että jatko-osa debytoi Netflixissä syyskuussa 2022.

Julkaisupäivää ei ole ilmoitettu elokuussa 2022, mutta Netflix ei ole epätavallista ilmoittaessaan julkaisupäivät vain muutama viikko ennen elokuvan saapumista suoratoistoalustalle. Pidä tätä paikkaa silmällä toistaiseksi. Enola Holmes 2:n odotetaan ilmestyvän 16.9.2022.

Lue myös: Liian kuuma käsitellä kausi 4: Uusimmat päivitykset julkaisupäivänä!

Enola Holmes 2 Näyttelijät

Enola Holmes 2:n julkaisupäivä

Millie Bobby Brown, joka näyttelee Enola Holmesia, ja Henry Cavill , joka näyttelee Sherlock Holmesia, ovat molemmat sopineet toistavansa roolinsa jatko-osassa. Vaikka Enola Holmes olisi poissa, jatko-osa olisi epätäydellinen ilman häntä.

Millie Bobby Brownin paluu jatko-osaan ei ole yllätys, koska hän myönsi viime vuonna EW:lle, että hän 'rakastui' rooliinsa.

Ensimmäinen reaktioni oli, että 'Teen vain yhden elokuvan ikään kuin se olisi itsestäänselvyys...' Kun pääsin kuvauspaikalle ja aloin soittamaan Enolaa, rakastuin häneen kerta kaikkiaan.

Toisin sanoen 'tämä on ollut elämäni nautinnollisin kokemus', hän sanoi. Olisi unelma tehdä se uudestaan. '

Enolan rakkausihminen Tewkesbury, jota alkuperäisessä elokuvassa näytteli Louis Partridge, palaa myös toisen elokuvan rooliin.

Oli vain ajan kysymys, milloin Partridge vihjasi roolistaan ​​Enola Holmes 2:ssa kommentin kautta Millie Bobby Brownin Instagram kuva. Ensimmäisen elokuvan kulissien takana olevaan valokuvaan hän merkitsi sen hashtagilla #EnolaHolmes2 ja Partridge reagoi salaperäisellä silmäniskuja emojilla.

Toistaiseksi ei tiedetä, kuinka monta kohtausta hän tarkalleen esiintyy jatko-osassa. Ensimmäinen elokuva loi pohjan Enolan ja Tewkesburyn mahdolliselle romanttiselle suhteelle, joten emme yllättyisi nähdessämme hänen esiintyvän ainakaan.

Enola Holmes 2:n julkaisupäivä

Sam Claflin ja Helena Bonham Carter, jotka näyttelivät alkuperäisessä elokuvassa Enolan tiukkana vanhempana veljenä Mycroftina ja hänen vapaahenkisenä, suffragette-äitinä Eudorana, voivat toistaa roolinsa jatko-osassa.

Ei tarvitse tuoda takaisin Hattie Morahania (Lady Tewkesbury), David Bamberia (Sir Whimbrel Tewkesbury), Frances de la Touria (The Dowager) tai Fiona Shaw'ta (Miss Harrison), varsinkin kun Enola on siirtymässä toiseen mysteeriin.

Lue myös: Emily Pariisissa 3. kausi: Arvioitu julkaisupäivä, näyttelijät, juonen yksityiskohdat ja paljon muuta!

Mitä tapahtui ensimmäisessä Enola Holmes -elokuvassa?

Enola Holmes 2:n julkaisupäivä

Nuori Enola Holmes , Sherlockin ja Mycroft Holmesin nuorempi sisar, esitellään yleisölle sarjan ensimmäisessä elokuvassa. Oltuaan äitinsä kotiopetuksena koko elämänsä, Enola huomaa 16-vuotissyntymäpäivänään, että hänen äitinsä on kadonnut jättäen jälkeensä vain muutaman syntymäpäivälahjan.

Matkalla lukion loppuun Sherlock ja Mycroft löytävät kätketyn viestin kukkakorteista, jotka hänen äitinsä jätti Enolaan. Enola lähtee pois pukeutuneena mieheksi ja astuu junaan päästäkseen pois heistä. Varakreivi Tewkesbury, joka on myös paennut tilaltaan, tapaa hänet junassa.

Tewkesburylla ei ole aavistustakaan, että salamurhaaja Linthorn aikoo murhata hänet. Vasta kun Enola hyppää junasta Tewkesburyn kanssa, he molemmat saapuvat Lontooseen, jossa heidän tiensä eroavat.

Etsittyään pommeja turvallisessa paikassa Enola seuraa Eudorian esimerkkiä ja saa tietää, että hänen äitinsä on radikaali feministi. Vierailemalla varakreivi Tewkesburyn perheen kartanolla Enola toivoo saavansa lisätietoja hänestä ja hänen perheestään.

Covent Gardenissa hän näkee hänen myyvän kukkia ja kertoo olevansa vaarassa. Lestraden jäljitettyään Mycroft on pyytänyt häntä löytämään hänet ja hänet sijoitetaan koulun päättämiseen.

Surkean Enolan pelastaa Tewkesbury, joka livahti sisäoppilaitokseen takaovesta.

Enola Holmes 2:n julkaisupäivä

Sitten kaksikko pakenee yhdessä neiti Harrisonin moottoripyörällä ja lähtee Tewkesburyn perheen tilalle, jossa he päättelevät, että hänen setänsä yrittää tappaa heidät.

Matkalla tapahtumapaikalle heidät kohtaa Tewkesburyn isoäiti, joka järjesti pojanpoikansa murhan estääkseen tätä ottamasta isänsä paikkaan House of Lordsissa ja tukemasta naisten äänioikeutta.

Kävi ilmi, että hänellä oli vaatteiden alla panssarikerros sen jälkeen, kun hän ampui häntä rintaan.

Poistuessaan Tewkesburystä Enola tulkitsee hänelle tarkoitetun sanomalehtiviestin, mutta huomaa, että se oli Sherlockin ja Mycroftin asettama ansa.

Nähdessään vihjeen Enolasta Sherlock suosittelee Mycroftille, että tämä ottaisi tämän huoltajan roolin, mutta päättää lopulta olla metsästämättä häntä.

Kun Enola palaa asuntoihinsa, hän löytää sieltä Eudorian odottamassa tätä palaamaan työpaikalleen.

Huolimatta ylpeydestä Enolan muodonmuutoksesta, hänen täytyi mennä sufragetien parhaaksi ja hänen oli lähdettävä vielä kerran.

Lue myös: Lippumme merkitsee kuolemaa Kausi 2: ei tule HBO Maxille elokuussa 2022!

Enola Holmes 2:n juoni: Miten ensimmäinen elokuva perustaa jatko-osan?

Enola Holmes 2:n julkaisupäivä

On edelleen mysteeri, mitä Enola Holmes aikoo tehdä Enola Holmes 2:ssa, mutta Nancy Springerin kirjasarjan perusteella meillä on melko hyvä idea.

Eudoria palasi taisteluun naisten oikeuksien puolesta Enolan hyvästit Tewkesburylle ja jälleennäkemisen jälkeen äitinsä kanssa. Sherlock, Enolan toinen veli, on ottanut hänet huostaan ​​ja sallinut hänen matkustaa Lontoossa vapaasti amatöörietsivänä ja rakentaa jatkoa Enolan seuraavalle seikkailulle.

Luettuamme Springerin Vasenkätisen naisen tapauksen voimme odottaa Enolan kaivaa esiin piilotetun kokoelman hiilipiirroksia, jotka kuuluvat yhtäkkiä jäljettömiin kadonneelle lady Cecilylle.

Enola paetessaan veljensä Sherlockin vangitsemista lähtee matkalle löytääkseen ja pelastaakseen tämän kadonneen tytön pitäen samalla salaisen henkilöllisyytensä naamioituna.

Lue myös: Gilded Age -kausi 2: julkaisupäivä, näyttelijät ja mitä odottaa Netflixissä!

Enola Holmes 2 -traileri: Onko vielä Enola Holmes 2 -materiaalia?

Trailerin pitäisi ilmestyä pian nyt, kun Enola Holmes 2 on vahvistettu myöhemmin tänä vuonna. Traileri voidaan julkaista tai olla julkaisematta samaan aikaan kuin julkaisupäivä.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR