En ole koskaan koskaan kauden 3 julkaisupäivä: kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Olet ehdottomasti innokas kuulemaan, mitä tapahtuu seuraavaksi Netflixin suositussa YA-sarjassa Never Have I Ever kahden ensimmäisen kauden pyörteen jälkeen.

Kun lopetimme, Paxton Hall-Yoshida paransi arvosanojaan, Devi Vishwakumar, 15, oli vihdoin siirtymässä romantiikka-alueelle, ja hänen BFF-jäsenensä Eleanor ja Fabiola jongleeroivat omia suhteitaan.

NHIE-universumi sisältää nyt uusia hahmoja, joten on mahdotonta ennustaa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Mutta se on vain puolet siitä.

Fanit ovat melko uteliaita siitä, mitä Sherman Oaks -joukkueelle tapahtuu kauden 2 päätyttyä. Onneksi seuraava kausi antaa meille mahdollisuuden oppia lisää. Tässä on kaikki tiedot, joita tarvitset Never Have I Everin kolmannesta tuotantokaudesta.

Never Has I Everin kolmas tuotantokausi on suunnitteilla.

Never Have I Everin fanit odottavat innolla uutta kautta viime kauden jakson jälkeen, jossa Devi, Ben ja Paxton (tunnetaan myös nimellä Bevaxton).

Benin vastauksen Paxtonille ja Deville talvitanssin aikana näyttää silti siltä, ​​että heidän rakkauskolmionsa intensiivisyydestä johtuen tulee lisää draamaa.

En ole koskaan kauden 3 julkaisupäivää

Netflix on virallisesti hyväksynyt NHIE:n toiselle kaudelle, koska tarinoita on vielä kerrottavana.

19. elokuuta 2021 kauden 2 kohokohdista jaettiin ohjelman Instagram-sivulla ilmoituksen yhteydessä. Voi luoja kuullaan käytännössä aina videon henkilöiden sanovan, mikä on ihanteellinen reaktio tähän tietoon.

Lue lisää: Claws kauden 5 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Kuinka monta Never Have I Ever -kauden 3 jaksoa on olemassa?

Never Has I Everin kolmas kausi on yhteensä 10 jaksoa. Jokainen jakso kestää 25–30 minuuttia, mikä tekee tästä ihanteellisen viikonlopun ahmimiskellon, kun on liian kuuma lähteä ulos (ilmastonmuutoksen vuoksi tänä kesänä lähes joka viikonloppu)!

Ketkä ovat Never Have I Ever -sarjan 3. kauden näyttelijät?

Seuraavat vahvistetut näyttelijät palaavat Never Have I Ever -kaudelle 3:

En ole koskaan kauden 3 julkaisupäivää
 • Kuten Devi, Maitreyi Ramakrishnan
 • Kuten Nalini Vishwakumar, Poorna Jagannathan
 • Kamala, jota esittää Richa Moorjani
 • Ben Gross, jota esittää Jaren Lewison
 • Paxton Hall-Yoshida, Darren Barnet
 • Torresia esittää Lee Rodriguez .
 • Eleanor Wongina, Ramona Youngina
 • John McEnroe kertoo omalla äänellään
 • Desia esittää Anirudh Pisharody
 • Vaikka niitä ei ole virallisesti ilmoitettu, odotamme seuraavien näyttelijöiden ja hahmojen palaavan:
 • Tohtori Jamie Ryanina, Niecy Nashina
 • Mohan Vishwakumar, Snedhil Ramamurthy
 • Trent Harrisonia esittää Ben Norris.
 • Jonah Sharpe, jota esittää Dino Petrera
 • Kuten Mr. Shapiro, Adam Shapiro
 • Cocoa Brownin kanssa, joka esittää Principal Grubbsia
 • Kuten Manish Kulkarni, Utkarsh Ambudkar
 • Aneesa Quershi, jota esittää Megan Suri

Lue lisää: The Sinner kauden 5 julkaisupäivä vahvistettu? Katso viimeisimmät tiedot!

Onko Never Have I Ever -sarjan kauden 3 traileri saatavilla?

Kaikki koulussa reagoivat ikään kuin he eivät uskoisi Devin ja Paxtonin seurustelevan, kun he julkistavat suhteensa, mikä lisää Deviin paljon epävarmuutta.

Hän mutkistaa suhdettaan Paxtoniin, koska hänellä on yhä enemmän epäilyksiä heidän romanssistaan, mikä voi myös tehdä hänestä haavoittuvan uudelle kuumalle Desi-pojalle koulussa. Mikä show!

Mitä tapahtuu Never Have I Everin kolmannella kaudella?

Juonen yksityiskohtia on toistaiseksi vähän. Darren Barnet kuitenkin ehdotti, että mahdollinen kolmas kausi keskittyisi Devin ja Paxtonin suhteeseen.

Hän kertoi Varietylle: ”On kiehtovaa seurata, kuinka hän suhtautuu parisuhteeseen tai ei. Ja kuinka hän onnistuu uhmaamaan sosiaalisia normeja ja mitä ihmiset ovat perinteisesti odottaneet Paxtonilta toimimalla tavalla, joka on hyvin vastoin viljaa. Hän käyttää nyt hyvin erilaisia ​​kenkiä.

En ole koskaan kauden 3 julkaisupäivää

Huolimatta siitä, että Devi näytti valinneen Paxtonin kaudella 2, Fisher vakuutti Hollywood Reporterille, että hänen rakkauselämässään tulee aina olemaan draamaa.

Hän huomautti ohjelmasta: 'En tiedä kuinka kauan se kestää. Jos he maksavat minulle, työskentelen mielelläni sen parissa. Rakastan sen luomista. Devi ja nämä kaksi ihmistä ovat mielestäni kehittäneet hyvin erilaisia ​​​​yhteyksiä, ja voit nähdä hänen menevän kumpaankin suuntaan.

Loput tarinat, jotka haluamme kertoa, määräävät suuren osan siitä. Teinien televisiossa kaikki ovat nelikymppisiä ja ovat juuri suorittaneet lukion.

Lue lisää: Killing Eve kausi 5: Tämä voidaan julkaista vuoden 2022 lopussa! Vinkkejä Netflix!

Rakkauskolmio on mielestäni ehdottomasti tärkeä näytelmän ajan. Fisher paljasti myös Entertainment Tonightille, että kausi 3 sisältää lisää osajuttuja Devin perheen kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Maitreyi Ramakrishnan (@maitreyiramakrishnan)

Mitä tulee mahdolliseen kolmanteen tuotantokauteen, Ramakrishnan totesi: 'On erittäin siistiä nähdä Devi kunnollisessa suhteessa, koska teknisesti meillä ei ole koskaan ollut. Se oli kaksikertainen tapaus, joten tohtori Ryanin ja Eleanorin sanoin: 'Sitä ei lasketa.' Se ei ole todellista.

Hänelle ei ole olemassa poikaystäviä. Tämän seurauksena on siistiä katsella häntä uudessa romanttisessa parisuhteessa, jota hän ei ole koskaan ennen kokenut. Uskon kuitenkin, että Paxtonin ymmärrys siitä, mitä Devi merkitsee hänelle, on upeaa, koska hän tunnustaa: 'Tämä uskoo minuun eikä pidä minua typeränä.'

Ja minä todella tein jotain, ja hän tuki minua', hän jatkoi. 'Uskon, että Paxton antaa anteeksi ja jättää ylpeytensä ja egonsa syrjään samalla kun hän tunnustaa tilanteen todellisuuden. Se on erittäin lohdullista.