Emotionaalinen anteeksipyyntövideo Will Smithiltä sen jälkeen, kun hän löi Chris Rockia Oscar-gaalassa – 'I Am Deeply Remorseful'

Julkkis

WPR

Oscar-gaalan iskujen jälkeen Will Smith julkaisi tunnepitoisen videon sosiaalisessa mediassa.

Kun Chris Rock vitsaili vaimostaan ​​Jada Pinkett-Smithistä ja tämän ulkonäöstä, 53-vuotias näyttelijä nosti meteliä lyömällä häntä lavalla. Smith pyysi anteeksi Instagramissa, mutta on sittemmin vaiennut.

Smith julkaisi YouTube- ja Instagram-sivuillaan lähes kuuden minuutin videon, jossa hän vastaa kysymyksiin, jotka ovat kiertäneet hänen palkinnon vastaanottamispuheestaan ​​lähtien, alkaen siitä, miksi hän ei pyytänyt anteeksi Rockilta voittopuheessaan.

Kaikki on hämärää' Will Smith huomautti. Otettuani yhteyttä Chrisiin, sain seuraavan vastauksen: ”Hän ei ole vielä valmis puhumaan, mutta aikoo tehdä sen, kun hän on. Sillä välin pyydän sinulta anteeksi, Chris.' Heti kun olet valmis puhumaan, olen heti paikalla.

Kun hänellä on mahdollisuus, hän pyytää Rockin äidiltä anteeksi käytöstään. Sillä hetkellä 'En vain tajunnut, en ajatellut, mutta kuinka moni ihminen loukkaantui', hän lisäsi muisteleen. Hänen siteensä Rockin veljeen Tonyn kanssa oli ehkä 'korjaamaton', hän väitti.

Sanottuaan, että hän on viettänyt viimeiset kolme kuukautta 'toistaen ja ymmärtäen tuon hetken tapahtumien hienouksia ja monimutkaisuutta', hän sanoo, ettei aio purkaa tätä kaikkea nyt, mutta hän lisää, ettei hänessä ole osaa, joka ajattelee. se oli 'oikea tapa käyttäytyä'. Hän jatkaa.

Emotionaalinen anteeksipyyntövideo Will Smithiltä sen jälkeen, kun hän löi Chris Rockia Oscar-gaalassa - Olen syvästi katunut

Smith myös selvensi, oliko Jadalla mitään roolia suositellessaan häntä tekemään jotain. Hänen omin sanoin: 'Se on kuin, tiedätkö, tein valinnan omista kokemuksistani, historiastani Chrisin kanssa', hän totesi. Lopulta 'Jadalla ei ollut roolia siinä.'

Sitten hän pyysi anteeksi tytöltä ja perheeltään heille aiheuttamaansa 'lämmöstä'.

Muille ehdokkaille ja voittajille sinä iltana hän sanoo: 'Sydäntäni särkee rehellisesti, että olen varastanut ja pilannut hetkenne.' Vilpitön 'anteeksi' ei vain riitä.

'Pettymysyksilöt' on hänen suurin traumansa, kun häneltä kysytään, mitä hän kertoisi ihmisille, jotka olivat aiemmin katsoneet häneen, mutta kokivat pettymyksen hänen käytöksensä vuoksi.

Hän sanoi: 'Inhoan kun tuon pettymyksen muille.' Tämän seurauksena se on tuskallista. Se, että en vastannut ihmisten odotuksia minua kohtaan, satuttaa minua henkilökohtaisesti ja henkisesti.

Emotionaalinen anteeksipyyntövideo Will Smithiltä sen jälkeen, kun hän löi Chris Rockia Oscar-gaalassa - Olen syvästi katunut

Pahoitteleminen häpeämättä itseäni on työ, jota yritän suorittaa. Loppujen lopuksi olen vain mies. Tein virheen ja teen parhaani ollakseni näkemättä itseäni ääliöksi.

Kuvamateriaali tulee vasta viikon kuluttua Chris Rock esiintyi New Yorkin komediaohjelmassa keskustelemaan tapauksesta. Kun hän sanoi: 'Jokainen, joka väittää, että 'sanat satuttaa', ei ole koskaan osunut kasvoihin', hän tarkoitti sitä. 'En aio mennä sairaalaan, koska sain paperileikkauksen', Rock sanoi.

Eroaminen Academy of Motion Arts and Sciencesista ja 10 vuoden toimintakielto annettiin, kun Smith sai iskuja.

Emotionaalinen anteeksipyyntövideo Will Smithiltä sen jälkeen, kun hän löi Chris Rockia Oscar-gaalassa - Olen syvästi katunut

Emancipation, Will Smithin seuraava orjuustrilleri, on ilmeisesti saanut ylistäviä testinäytöksiä ja sitä mainostetaan mahdollisena palkintoehdokkaana Applen uudelle TV-palvelulle Apple TV Plus.

Lue myös:
Khloé Kardashianin raskausuutisten keskellä Tristan Thompson lomailee Mykonosissa
Kim Kardashi an ja Pete Davidsonin suhde on uutisissa avioliittohuhujen keskellä

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR