Emma Robertsin täysin musta OOTD on valmis AHS-kauteen 8

Julkkiksen Ulkonäkö

WPR

Emma Robertsasu Instagramit ovat jatkuvasti melko uskomattomia. Olipa näyttelijä rennosti draping tuhatvuotisen vaaleanpunainen villapaita olkapäiden yli, pariliitos mustavalkoiset gingham housut kirkkaan keltaisilla putkipäällisillä tai farkkumekot päällä sivuilla olevat ristikkoleikkaukset, hän onnistuu aina saamaan meiltä kaksoisnapautuksen.

Hänen viimeisin viestinsä ei ollut poikkeus. Itse asiassa hän Viimeisin postaus oliniinuskomatonta, ettemme vain pitäneet siitä – lisäsimme sen kirjanmerkkeihin. (Gap.)

Katso tämä postaus Instagramissa

Emma Roberts (@emmaroberts) jakama viesti

Tuoreessa valokuvassa, jonka Roberts jakoi eilen, näyttelijä on pukeutunut mustaan ​​korkeapääntiiseen toppiin, mustiin lyhyisiin shortseihin, mustiin korkokenkiin ja geometrisesti mustiin aurinkolaseihin. (Näetkö tässä teeman?) Täysin musta-kaikki ulkoasu olisi riittänyt saamaan sydämemme lyömään, mutta Robertsin kuvateksti paransi meitä: 'Tuon sinulle Madison Montgomeryn #AHS8:lla. Selviääkö narttu #apokalypsista?'

Hän olisi yhtä hyvin voinut kuvata tuon pirun jutun: ' Yllätys, narttu . Lyön vetoa, että luulit nähneesi viimeisen minusta.'

Niille teistä, jotka eivät ole vielä perehtyneet asiaanAHSuniversumi: #AHS8 tarkoittaaAmerikkalainen kauhutarinakausi 8, joka julkaistaan ​​kahden viikon kuluttua. Ohjelman kahdeksannen kauden teema on 'apokalypsi' (siis #apocalypse), ja se on risteys kahden edellisen kauden välillä - kausi 1,Murhataloja kausi 3,Coven.

Emma Roberts näytteli Madison Montgomeryä, tyylikästä noitanarttua kaudella 3, ja jos tämä Instagram tekee jotain selväksi, se on, että Roberts on palannut toistamaan ikonista rooliaan – ja Madison Montgomery on edelleen yhtä tyylikäs kuin koskaan.

Sen lisäksi, että olemme erittäin innoissaan uudesta kaudestaAmerikkalainen kauhutarina, odotamme innolla vaatekaappi-inspiraatiota, joka varmasti odottaa meitä.Covenoli nainenkeskeinen kausi ryhmästä noitia, jotka pukeutuvat yksinomaan mustaan, joten on sanomattakin selvää, että se ilmensi pohjimmiltaan koko estetiikkaamme.

Robertsin Instagram lupaa lisää uskomattomia täysin mustia ulkoasuja, emmekä ole koskaan olleet valmiimpia.