'Emma Chamberlain' reagoi Jack Harlowin viraaliseen Met-gaala-haastatteluun

Julkkis

WPR

Ihailemme sinua huumorintajustasi, Emma Chamberlain. Olemme pohtineet, voisiko Internet-julkkis käsitellä tätä kiusallista, mutta niin kuuluisaa hetkeä Jack Harlowin kanssa siitä lähtien, kun hän poistui Met Galan portaista 2. toukokuuta suoritettuaan tehtävänsä keskustella muiden Voguen julkkisten kanssa.

Lyhyesti yhteenvetona Emma kertoi Harlowille näkevänsä 'First Class' -räppärin sisällä heidän punaisen maton haastattelun jälkeen, johon Jack vastasi: 'Ei malta odottaa. Kiitos. Hei hei.'

Luonnollisesti Chamberlain vastasi sydämellisesti 'rakastan sinua' ja antoi sitten Internetille joitakin sen hauskimpia ilmeitä ja ääniä koskaan. Fanit ovat jopa menneet niin pitkälle, että kuvailevat vuorovaikutusta flirttailuksi siitä lähtien, ja kohtaus on memmoitunut kuuhun ja takaisin.

Emmalla oli lopulta tilaisuus keskustella tapaamisesta kesäkuun 22. päivänä, kun hän esiintyi The Tonight Show Starring -ohjelmassa Jimmy Fallon . Fallon aloitti keskustelun toistamalla osan Jackin haastattelusta, jossa he keskustelivat Met Galan tapauksesta.

Toukokuussa Harlow kutsui suosittua videota 'kuin taideteokseksi', koska tulkintoja on useita. Jokaisella oli erilainen tulkinta siitä, mitä hänen mielessään liikkui. Siksi jätän sen avoimeksi tulkinnalle.

Lisäksi Jack teki selväksi, että hän ei sano vain 'rakastan sinua' sattumanvaraisesti. Vain kun olen rakastunut heihin, hän vitsaili. Olen melko lämmin ja minulla on paljon annettavaa.'

Chamberlain reagoi positiivisesti Harlowin haastatteluun hänen vierailustaan ​​Fallonin ohjelmassa sanomalla: 'Se on ihanaa. Rakastan sitä.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Juontaja näytti saavan Chamberlainin ilmeisen vahvistuksen, ettei hänestä ja Jackin lyhyestä keskustelusta voi päätellä mitään.

Hän kysyi Fallonilta: 'Voinko olla rehellinen?' ”Kuten, minä vain… tyhjennyn täällä, kun annan näitä haastatteluja. Olen kuin, olen tyhjä.

Kun katson haastatteluja uudelleen kotona, minusta tuntuu kuin olisin todistamassa täysin eri henkilöä. Tietämättäni reagoin itseeni, kun en ole ajatellut asiaa.

Vaikka Chamberlainin toiminta levisi lähes ohi ja inspiroi satoja meemejä ja tykkäyksiä, hän myönsi alun perin uskoneensa videon, jossa hänen Shawn Mendesin nimi korostettuna New Jerseyn aksentilla oli, olisi suosituin.

Hän huomautti, kun Fallon oli lähettänyt kuvamateriaalia Mendesistä, joka kutsui jotakuta nimillä: 'Se oli mielestäni hauskinta.' Kun katsoin sitä, ajattelin: 'Miksi tein sen?', joten oletin, että jotain pahaa tapahtuisi. Kun se tapahtui, Jack oli paras.

Kuuden kuukauden poissaolon jälkeen upean paluun YouTubeen Emma debytoi keskusteluohjelmassa Jimmyn kanssa vain muutamaa tuntia myöhemmin.

18-minuuttisessa dokumentissa 'What's good new york' näyttelijän voi nähdä poistuvan kaupasta valkoisella bannerilla, jossa lukee: 'Anna minun kysyä sinulta vain YKSI kysymys suloiseen pikku youtube-videooni.' Hänellä on myös merkkejä käsissään.

Hän lisäsi videolla: 'Näin tapaan ihmisiä. ”Ystävien saaminen on taito, jota minulla ei enää ole. Siitä on niin kauan, kun olen saanut ystäviä. Oho. Alan ajatella, että olen tämän takia joku vitun kepponen kanava.'

Metropysäkillä käymisen lisäksi Times Square , ja Empire State Buildingin huipulle keskusteltuaan muutaman vapaaehtoisen kanssa, Chamberlain pysähteli vielä muutaman kerran. Hän huomautti seisoessaan rakennuksen näköalatasanteella: 'Tunnen olevani Batmanissa.

Vaikka YouTube-julkkis antoi hänelle New Yorkissa viettämälle ajalle arvosanan '8,5/10', annamme hänelle uudelle videolle ja hänen reaktiolleen tuohon kuuluisaan Jack-hetkeen arvosanan '10/10'.