Elvis Presleyn suhteet: Katso hänen aiempia asioitaan!

Treffit

WPR

Elvis Presley, Rock and Rollin kuningas ja monien sydämien vartija, oli tunnettu legendaarisesta viehätysvoimastaan ​​naisten kanssa, ja hän onnistui pitämään monet heistä ihastuneena vuosia parhaaksi tultuaan. Tietenkään ei haitannut se, että hän oli viehättävä, tunnettu ja kuuluisa, ja hänellä oli kulttifiksaatioksi muodostunut ääni ja lavaläsnäolo.

Monilla hänen exillä on vain kiitosta musiikin ikonista huolimatta suurista ikäeroista ja huhuista aviorikoksesta, joita häneen on liitetty. Katsomme täällä naisia, joihin Elvis rakastui…

Elvis Presleyn suhteet ja romanssit

“Priscilla Presley”

Elvis Presleyn suhteet

Palvellessaan Yhdysvaltain armeijassa Saksassa vuonna 1959 Elvis Presley tapasi naisen, josta tuli hänen ainoa vaimonsa. Heidän ikäeronsa oli 24 vuotta. Elvisin kuoleman jälkeen, huolimatta siitä, että hän oli Hollywoodin 'se'-pari tuolloin, heidän suhteeseensa kohdistui merkittävää kritiikkiä.

Priscillalle annettiin nimimerkki 'lapsmorsian', koska hän seurusteli Elviksen ollessa vielä teini-iässä. Hän kirjoittaa omaelämäkerrassaan, Elvis and Me, että he viivyttelivät seksisuhteita avioliittonsa jälkeen, mikä tapahtui hänen ollessaan 21. Pari solmi solmun vuonna 1967 ja sai ainoan lapsensa, Lisa Marien, vuonna 1968.

Ann-Margret

Elvis Presleyn suhteet

Vaikka Elvis ja Ann-Margret näytteli rakastajia ruudulla Viva Las Vegasissa (1964), heidän tosielämänsä suhteen jatkui vielä kauan kuvausten päätyttyä.

Kun Elvis alkoi tavata Priscillaa, entisellä parilla oli suhde. Ann keskusteli parin intohimoisesta heittäytymisestä, vaikka Change of Habit -näyttelijä lopulta päätti olla Dallas-näyttelijän kanssa.

Hän kuvaili heidän yhteyttään 'erittäin vahvaksi ja erittäin intensiiviseksi' vuoden 1994 omaelämäkerrassaan Ann-Margret: My Story. The New York Timesin mukaan hän kuvaili tunnetta 'virraksi, sähköksi, joka kulki suoraan läpi meidän'. 'Se kasvaisi voimaksi, jota emme voi kesyttää.'

Bye-Bye Birdie -tähti jopa paljasti Closer Weeklylle, että heillä on monia samoja intohimoja. Hän pohti lähemmin sitä, kuinka paljon hänen perheensä ja uskonsa merkitsivät hänelle.

Ann-Margret erosi Elvisistä vuonna 1964 ja meni uudelleen naimisiin edesmenneen aviomiehensä Roger Smithin kanssa seuraavana vuonna.

Lue lisää: Andy Warholin suhteet: Amerikkalaisen visuaalisen taiteilijan pitkäaikaiset romanttiset kumppanit paljastettiin!

Natalie Wood

Elvis Presleyn suhteet

USA Todayn mukaan yleisö piti Presleyn lyhyttä romanssia Natalie Woodin kanssa PR-tempuna. Hän väittää, että Wood, joka kuoli vuonna 1981, ei nähnyt asiaa sillä tavalla. Lana Wood julkaisi muistelman nimeltä 'Natalie: A Memoir by Her Sister', jossa hän väittää, että hänen sisarensa suhde Woodiin oli aito.

Hän lisäsi, että Presley oli lentänyt Woodin Memphisiin tapaamaan perhettään, mutta asiat olivat menneet pieleen, kun Wood tapasi Gladysin, Presleyn äidin. Sama sanomalehti lainaa myös Lanaa sanoneen, että Natalie luulee hänen äitinsä olevan kateellinen ja ylimielinen. Heidän eronsa tapahtui pian sen jälkeen.

Connie Stevens

Elvis Presleyn suhteet

Elvisillä oli myös lyhyt suhde Connie Stevensin kanssa. Hawaiian Eye -näyttelijä kertoi kirjailijalle Alanna Nash kaiken vuoden 2010 kirjassa nimeltä Baby, Let’s Play House, joka kertoo illasta, jolloin hän meni treffeille Elvisin kanssa.

Kun hänestä kysyttiin, hän vastasi: 'Tiesin, että tämä oli kaveri, joka voi murskata sydämesi.' Siinä huomautettiin: 'Hänessä oli jotain uskomattoman viehättävää.' Hän julisti Elvistä 'yhdeksi elämäni rakkaudesta', vaikka heidän suhteensa on kestänyt tuskin kaksi vuotta.

Lue lisää: Rachel Dalyn treffihistoria: Katso kaikki hänen aikaisemmat suhteensa!

Linda Thompson

Elvis Presleyn suhteet

Avioeron jälkeen Priscillasta Presley alkoi nähdä Linda Thompson . Kun he tapasivat ensimmäisen kerran, 22-vuotiaana, entinen kauneuskuningatar oli jo kuuluisa pituudestaan ​​ja kultaisista hiuksistaan.

He olivat yhdessä noin neljä vuotta, jonka aikana hän antoi haastattelun CNN:lle, jossa hän kuvaili Presleyä 'epätavallisen ystävälliseksi hengeksi', joka suihkutti häntä jatkuvasti lahjoilla. Hän ylisti häntä 'ihanana' yksilönä, joka osoitti 'kunnioitusta' ja 'uskollisuutta'.

Jotkut jopa arvostavat hänen ystävyytensä Thompsonin kanssa Priscillan kanssa tehdyn avioliiton edelle! Haastattelussaan CNN:lle Thompson paljasti, että Presley ei uskonut olevansa huumeriippuvainen, koska hän käytti vain reseptilääkkeitä. Hänet otettiin lopulta sairaalaan, ja Thompson pyysi saada hänet viereen, jotta tämä voisi auttaa hänen toipumisessaan.

Oltuaan neljä ja puoli vuotta yhdessä, hän väittää näkevänsä, ettei hän koskaan lopettaisi pettämistä tai reseptilääkkeiden väärinkäyttöä. Tämä on sen mukaan Nicki Swift . Siinä vaiheessa hän päätti lopettaa suhteen. Myöhemmin Linda Thompson meni naimisiin Caitlyn Jennerin kanssa, josta hän myöhemmin erosi.

Peggy Lipton

Elvis Presleyn suhteet

Breathing Out, Peggy Liptonin muistelmat vuodelta 2005, kuvaavat hänen lyhyttä vuoden 1971 romanssiaan Elvis Presleyn kanssa. Twin Peaks -näyttelijän elämäkerta paljasti intiimejä yksityiskohtia hänen aiemmasta suhteestaan ​​komeaan idoliin.

Hän sanoi, että hän 'suuteli kuin jumala, mutta siinä oli kyse' kirjassaan. 'Minun rinnallani hän ei vaikuttanut niinkään mieheltä kuin pojalta, joka ei ollut koskaan kasvanut aikuiseksi.'

Lue lisää: Kenen kanssa Jennifer Hudson seurustelee? Miksi hän salailee suhteitaan

Alden, Ginger

Elvis Presleyn suhteet

Ginger Alden oli vasta 21-vuotias, kun Presley tapasi hänet 40-vuotiaana, mutta he rakastuivat välittömästi. Hän oli myös kilpaillut kauneuskilpailuissa aiemmin. Myöhemmin he muuttivat yhteen Gracelandiin ja menivät kihloihin.

Ginger Alden kirjoitti muistelman nimeltä Elvis & Ginger: Elvis Presleyn morsian ja viimeinen rakkaus lopulta kertoo tarinansa, jossa hän väittää, että hänen suhteensa Presleyyn oli väkivaltainen.

Ilmeisesti, kun hän ei saanut tahtoaan, hän turvautui ampumiseen ympäri kotia, kuten hän kuvaili Rankerille.

Kuten Alden kertoi, hän ja Elvis Presley kävivät viimeisen keskustelun ennen kuin hän kuoli vuonna 1977, 42-vuotiaana. Alden löysi Presleyn ruumiin, kun tämä oli pudonnut kylpyhuoneensa wc:n päälle. Hän sanoi, että hän oli maininnut lisää lapsia ja että he olivat keskustelleet häiden suunnittelusta.

”Hän ilmoitti minulle muutama viikko ennen lähtöään, että hän oli ollut liian kauan poissa töistä ja hän oli hyvällä tuulella; olimme juuri sopineet hääpäivän tuntia ennen hänen kuolemaansa. Hän kertoi Daily Expressille, että hän oli innokas jatkamaan esiintymistä lavalla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR