Eloquii & Walmart luopuivat odottamastamme edullisesta Plus-muotisarjasta

Muoti

WPR

Vaikka lämpötilat eivät ole vielä pudonneet tarpeeksi, jotta voisin ostaa kokonaan uuden syysvaatekaapin, teen juuri niin – ja lompakkoni ei ole tyytyväinen siihen. Syksyiset villapaidat, mekot, housut ja hameet ovat kaikki jatkuvasti mielessäni, mutta budjettini ei todellakaan ole leikattu tuhlaamiseen niin monella kappaleella kuin itse asiassahaluta. Onneksi (sekä itselleni että meille kaikille!) ELOQUII Elements Walmartissa juuri pudonnut, joten voimme nyt varastoida plus-size-kausivaatteita todella uskomattomiin hintoihin. Kyllä kiitos!

Jos ostat jo plus-kokoja, olet todennäköisesti jo ELOQUII-fani – aplus-koon merkkijoka sisältää upeita kappaleita, joiden koko on 14–28. Vaikka heidän sivustollaan on usein alennusmyyntejä, hinnat voivat yleensä nousta hieman korkealle joillekin budjeteille. Älä ymmärrä minua väärin; ELOQUII:n vaatteet ovat upeita ja kolikkosi arvoisia, mutta joskus sinulla ei vain ole paljon rahaa uusiin vaatteisiin. Anna: ELOQUII:n ja Walmartin uusi yksityinen merkki, ELOQUII Elements.

Viime vuosina Walmart on työskennellyt luodakseen vankan (ja yllättävän söpön) muotiosaston, joka sisältää brändejä, kuten Time ja Tru jaSofia Vergaran Sofia Jeans– ja upea plus-koon linja on juuri se, mikä puuttui. Nyt kun se on kuitenkin täällä, voimme ostaa kausiluonteista 'sydämellemme sopivaa' sisältöä – varsinkin kun otetaan huomioon, että koko tuotesarja on 50 dollaria tai alle.

Missiomme STYLECASTERilla on tuoda tyyliä ihmisille, ja esittelemme vain tuotteita, joista uskomme sinun pitävän yhtä paljon kuin mekin. Huomaa, että jos ostat jotain napsauttamalla linkkiä tässä tarinassa, saatamme saada pienen provision myynnistä.

ELOQUII Elementsin/Walmartin luvalla.

Mukana upeita mekkoja, trendikkäitä (mutta eiliiantrendit) toppeja, klassisia farkkuja, hameita ja paljon muuta, Walmartin ELOQUII Elements -sarja on todella pelin muuttaja. He ovat julkaisseet ensimmäisen pisaransa – kokoelmansyksyyn valmiita palojapyörryt varmasti – mutta julkaiset jatkossakin kausikokoelmia neljä kertaa vuodessa. Olipa sitten syksy, talvi, kevät tai kesä, voit tehdä ostoksia söpöjä uusia kappaleita tästä plus-koon vaatesarjasta. Se on nyt ehdottomasti juhlimisen arvoinen asia.

Jatka vierittämistä nähdäksesi, mitä voit odottaa löytäväsi uudesta julkaisusta. Koko tuotesarja on saatavana yksinomaan Walmart.com-sivustolla, joten varmista, että varaat jonkin aikaa kaiken selaamiseen (ja ostoksiin). Sinun uusi,edullinen plus-kokoinen vaatekaappiodottaa sinua.

1. Leopardikuvioinen midipaitamekko

ELOQUII Elementsin/Walmartin luvalla.

Ole hieman villi tänä syksynä tämän upean kanssa leopardikuvioinen midipaitamekko . Klassisessa eläinkuviossa ja syksyisissä saappaissa on vain jotain, joka sopii täydellisesti vuodenaikaan.

2. Distressed Mom Farkut

ELOQUII Elementsin/Walmartin luvalla.

Hyvä pari ahdistuneita äiti farkut kuljettaa sinut kaudesta toiseen – lisää vain suosikkipusero tai graafinen t-paita. Lisäksi et voi voittaa farkkuja vain 30 dollarilla!

3. Keinonahkatakki

ELOQUII Elementsin/Walmartin luvalla.

Mausta mitä tahansa asua klassisella ja tyylikkäällä keinonahkainen takki . Yhdistätpä sen suosikkisyksyn mekkoasi tai farkkuihin ja t-paitaan, et voi mennä pieleen.

4. Ruffle Detail -pusero

ELOQUII Elementsin/Walmartin luvalla.

Tämä röyhelöinen pusero sopii täydellisesti työskentelyvalmiiden housujen tai suosikki korkeavyötäröisten farkkujen kanssa tällä kaudella. Tumma oliivin sävy on loistava vaihtoehto myös syksyyn.

5. Kukkainen laskostettu midihame

ELOQUII Elementsin/Walmartin luvalla.

Jokaisessa vaatekaapissa tulee olla a kukkainen midi-hame . Voit muotoilla sen niin monella tavalla – olipa kyseessä mukava neule ja saappaat syksyyn tai silkkinen camisole ja korkokengät lämpimämpään säähän.

6. Kukkakuvioinen röyhelöpusero

ELOQUII Elementsin/Walmartin luvalla.

Mikset lisää kukkaisen midi-hameen lisäksi tähän kukkainen röyhelöpusero myös syksyn kokoonpanoosi? Tulet hämmästymään, kuinka hyvin se sopii yhteen kaikkien syksyisten suosikkihousujesi ja -hameesi kanssa.

7. Crop Sweater

ELOQUII Elementsin/Walmartin luvalla.

Kaapissasi ei voi koskaan olla liikaa mukavia neuleita, ja tämä pinkki crop neule on pala, joka sopii hyvin syksyyn läpi kevään. Pidä sitä vaatekaappinavälttämätön.