Elon Muskin treffihistoria: Suhteet tyttöystäviensä ja vaimoihinsa

Julkkis

WPR

Toisen kerran Elon Musk ja Grimes, joilla on kaksi lasta, ovat lopettaneet sen.

Kanadalainen taiteilija ei ollut ainoa julkkis, joka vangitsi miljardöörin huomion. Elon Muskin seurusteluhistoria on täällä.

Elon Muskilla on ollut myrskyisä henkilökohtainen elämä.

SpaceX:n perustaja ja Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on yhdistetty useisiin Hollywoodin kuuluisuuksiin, mukaan lukien kanadalainen muusikko Grimes ja näyttelijä Amber Heard.

Ohjelmistomoguli on kuitenkin käynyt läpi kaksi avioeroa ja on kuuden lapsen isä.

Äskettäisessä syvällisessä Rolling Stone -haastattelussa Elon Musk kertoi avoimesti henkilökohtaisesta elämästään.

Hän ilmaisi surunsa äskettäisestä erostaan ​​entisen tyttöystävänsä Amber Heardin kanssa.

Elon Muskin treffihistoria

Musk on aiemmin todennut, että hän 'työntäisi mieluummin haarukan käteeni kuin kirjoittaisi henkilökohtaisesta elämästäni', minkä hän sanoi vuonna 2010.

Tesla ja SpaceX:n toimitusjohtaja Elon Musk puhuivat sitten siitä, kuinka vaikeaa hänen on tavata uusia ihmisiä, väittäen, että hän etsii pitkäaikaista suhdetta – ja sielunkumppania. Musk jopa kysyi haastattelija Neil Straussia, pitäisikö hänen seurustella jonkun kanssa.

'En voi olla onnellinen, jos en ole rakastunut, jos en ole pitkäaikaisen kumppanin kanssa', hän kertoi Rolling Stonelle. 'En ole koskaan onnellinen, jos minulla ei ole ketään. Minun on vaikea nukkua yksin. Ei ole niin, etten tiedä, miltä tuntuu olla valtavassa tyhjässä talossa, jossa käytävää kaikuvat askeleet, eikä siellä ole ketään – mukaan lukien ketään vieressäsi olevalla tyynyllä. Miten teet itsesi onnelliseksi tilanteessa?'

Kunnianloukkausoikeudenkäynti välillä Johnny Depp ja Amber Heard on paljastanut joukon uusia yksityiskohtia, mukaan lukien katsauksen näyttelijän ystävyyteen Teslan toimitusjohtajan Elon Muskin kanssa vuoden 2016 eron jälkeen Deppistä.

Kun Deppin entinen agentti Christian Carino todisti oikeudessa sähköposteista, jotka Heard oli lähettänyt hänelle hänen erottuaan Muskista, Twitterin uusi omistaja nousi esiin.

Carino kertoi, että Heard alkoi tavata Muskia 'pian Johnny Deppin jälkeen' ja että heidän eronsa jälkeen Musk lähetti hänelle sähköpostia ja sanoi: 'Et ollut rakastunut häneen.' Kerroit minulle tuhat kertaa, että tunnet olosi vain tyhjäksi.'

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Amber Heardin ja Elon Muskin romanssista…

Lue myös: Ainsley Earhardt Treffit Sean Hannity ovat ensimmäinen Fox-pari: Täydelliset tiedot tästä!

Kuinka Amber Heard ja Elon Musk tapasivat?

Elon Muskin treffihistoria

He tapasivat Machete Kills -elokuvan kuvauksissa vuonna 2013. Miss San Antonia, ohjaaja Robert Rodriguez, pääosissa Heard, Mel Gibson, Charlie Sheen, Lady Gaga ja Vanessa Hudgens. Muskilla oli elokuvassa cameo-esiintyminen.

Heard oli tuolloin kaksi vuotta naimisissa Johnny Deppin kanssa. Musk oli sinkku erottuaan brittinäyttelijästä Tallulah Rileystä vuonna 2012. Vuonna 2013 he sovittivat ja menivät uudelleen naimisiin.

Milloin Elon Musk ja Amber Heard tapasivat?

Vuonna 2016 Amber Heard haki avioeroa Deppistä samana vuonna, kun Musk ja Riley erosivat toisen kerran.

Ennen heidän romanssiaan Musk sanoi, että hän ja Heard olivat vain ystäviä.

Vuosina 2016–2017 he seurustelivat vuoden ajan.

Milloin heistä tuli virallisia?

Kun Heard julkaisi selfien, jossa hän istui Muskat-illallisen vieressä huhtikuussa 2017, useimmat kuulivat ensimmäistä kertaa suhteesta.

'Kun hetki oli oikea ja he olivat molemmat sinkkuja viime vuonna', lähde kertoi Peoplelle tuolloin. Jonkin aikaa hän oli petollinen, mikä kiinnitti hänen huomionsa.'

Sisäpiiriläisten mukaan miljardööri ihaili näyttelijän 'herkkyyttä' ja hänen halukkuuttaan 'olla erilainen'.

'Häntä ei ole helppo pelotella', lähde kertoi Peoplelle. Hän on erittäin tarkkaavainen ja nauttii oppimisesta.'

Justine Musk

Elon Muskin treffihistoria

Elon Muskin ensimmäinen vaimo, Justine Wilson , meni naimisiin hänen kanssaan vuonna 2000. Nevada Alexander Musk, pariskunnan esikoinen, syntyi vuonna 2002, mutta kuoli kymmenen viikon ikäisenä vauvan äkkikuoleman oireyhtymään (SIDS).

Pariskunta synnytti viisi lasta, mukaan lukien kaksoset Griffin ja Xavier Musk vuonna 2004 ja kolmoset Kai, Saxon ja Damian Musk vuonna 2006.

Elon ja Justine erosivat vuonna 2008, ja Justine kertoi myöhemmin Marie Clairelle vuonna 2010, että hänen ex-miehensä piti häntä 'aloitusvaimona'.

Lue myös: Trevor Noah Dating Minka Kelly ovat täydellinen pari! Lisätietoja hänestä

Talulah Riley

Näyttelijä Talulah Riley kihlautui Muskin kanssa kuusi viikkoa sen jälkeen, kun tämä erosi Justinen, ja meni myöhemmin naimisiin miljardöörin kanssa vuonna 2010.

Avioliitto saavutti kivisen ajanjakson vuonna 2014, kun he erosivat ensimmäisen kerran Elonin pyynnöstä. Riley haki avioeroa vuonna 2016, 18 kuukautta sen jälkeen, kun pari palasi suhteeseen ja meni naimisiin.

Amber Heard on näyttelijä, joka on tunnettu hänestä

Sen jälkeen Elon Musk siirtyi Amber Heardiin, jonka kanssa hän alkoi seurustella vuoden 2016 lopulla, pian näyttelijän erottua Johnny Deppistä.

Valitettavasti kiireisten aikataulujensa vuoksi hän ja Musk erosivat vain vuoden oltuaan yhdessä.

Musk kertoi Rolling Stonelle marraskuussa 2017, että avioero oli 'todella rakastunut, ja se sattui pahasti'.

Grimes

Elon Muskin treffihistoria

Musk aloitti seurustelun muusikko Grimesin kanssa huhtikuussa 2018, kuukausi ennen kuin pariskunta debytoi Met Galassa punaisella matolla.

Tuolloisen lähteen mukaan he tapasivat verkossa tekoälyä koskevan vitsin kautta, jonka Musk halusi twiitata, mutta huomasi, että Grimes oli jo julkaissut.

Musk ja Grimes lopettivat toistensa seuraamisen Twitterissä syksyllä 2018 sen jälkeen, kun räppäri Azealia Banks kertoi käveleensä miljardöörin Los Angelesissa odottaen Grimesin ilmestymistä, jotta he voisivat tehdä yhteistyötä musiikin parissa.

Räppäri jatkoi päiväkausien pituista hölmöilyä ja kutsui Grimesiä 'metsän likaiseksi lenkkariksi sisäsiittoiseksi - Pabst-olut-p-y methhead-junkie', Muskia 'roskaperse beeta -urosporsaksi' ja väitti, että kaksi oli suunniteltu. olla kolmikko hänen kanssaan.

Maaliskuussa 2019 WSJ:n haastattelussa. Aikakauslehti Grimes kertoi, että hän ja PayPalin perustaja Peter Thiel seurustelivat edelleen.

Tammikuussa 2020 'Flesh Without Blood' -laulaja paljasti raskautensa Instagramissa julkistamalla kuvan vauvakumpusta.

Toukokuussa 2020 Grimes ja Elon toivottivat poikansa X A-12:n tervetulleeksi, mikä herätti Twitter-keskustelun nimen ääntämisestä laulajan toipuessa synnytyksestä.