Elon Muskin nettoarvo vuonna 2022: planeetan rikkain mies 262,9 miljoonalla dollarilla!

Nettovarallisuus

WPR

Liikemies ja sijoittaja Elon Reeve Musk FRS. Hän aloitti SpaceX:n, jossa hän toimii toimitusjohtajana ja pääinsinöörinä; hän sijoitti Tesla, Inc:iin, jossa hän toimii toimitusjohtajana ja tuotearkkitehtina; hän aloitti The Boring Companyn; hän oli yksi Neuralinkin ja OpenAI:n perustajista; ja niin edelleen.

Sekä Bloomberg Billionaires Index että Forbesin reaaliaikainen miljardööriluettelo asettavat Muskin omien listojensa kärkeen 17. elokuuta 2022, ja sen arvioitu nettovarallisuus on noin 266 miljardia dollaria.

Aikainen elämä

Eteläafrikkalainen Elon Musk tuli maailmaan 28. kesäkuuta 1971 Pretoriassa. 10-vuotiaana Musk osti ensimmäisen tietokoneensa ja opetti itse ohjelmoinnin.

Hänen rakentamansa videopeli nimeltä 'Blaster' oli ensimmäinen ohjelmisto, jonka hän myi ollessaan vain 12-vuotias. Vuonna 1989, 17-vuotiaana, hän matkusti Kanadaan osallistuakseen Queen's Universityyn.

Vuonna 1992 hän siirtyi Pennsylvanian yliopistoon opiskelemaan kaksinkertaista pääaineenaan liiketaloutta ja fysiikkaa. Musk suoritti ensimmäisen kandidaatin tutkinnon taloustieteessä, ennen kuin hän siirtyi hankkimaan toisen kandidaatin tutkinnon fysiikassa ja lopulta tohtorin tutkinnon energiafysiikasta.

Mutta hän jätti Stanfordin dot-com-buumin keskellä ja liittyi Internetin varhaisten pioneerien joukkoon.

Lue lisää: Rick Harrison Net Worth: Tarkastellaan tarkemmin tämän amerikkalaisen liikemiehen elämäntapaa vuonna 2022!

Mikä on Elon Muskin nettoarvo?

Elon Musk on kanadalaista ja eteläafrikkalaista syntyperää oleva menestyvä yrittäjä, keksijä ja sijoittaja. Muskin varallisuuden arvioidaan olevan 240 miljardia dollaria.

Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​SpaceX:n toimitusjohtajana ja teknologiajohtajana, Tesla Motorsin toimitusjohtajana ja päätuotearkkitehtina sekä SolarCityn puheenjohtajana, mutta hänellä on useita hattuja ja hän työskentelee jatkuvasti uuden ja jännittävän parissa. Hän on maailman ja nykyajan historian rikkain henkilö.

elon muskin nettoarvo

Elon Musk omistaa tätä kirjoitettaessa yli 25 prosenttia Teslasta ja 43 prosenttia yksityisessä omistuksessa olevasta SpaceX:stä. Teslan markkina-arvo nousi 1 biljoonaan dollariin ensimmäistä kertaa lokakuussa 2021. Samassa kuukaudessa SpaceX varasti käteistä 100 miljardin dollarin arvosta. Elonin varallisuus lähestyi ensimmäistä kertaa 300 miljardia dollaria.

Teslan palkka

Teslan toimitusjohtajana Elon ei saa palkkaa. Sen sijaan hänellä on yhtiön markkina-arvostuksen virstanpylväisiin liittyvä kannustinrakenne, mikä on sekä harvinaista että tuottoisaa. Teslan arvo oli noin 50 miljardia dollaria strategiaa kehitettäessä.

Markkina-arvon lisäys 50 miljardilla dollarilla on yksi 12 mahdollisesta virstanpylväästä. Saavutettuaan kaikki tavoitteet Elon on oikeutettu 100 miljardin dollarin bonusrahastoihin. Tämän strategian mukaisesti osakeavustuksia myönnetään neljännesvuosittain sen jälkeen, kun hallitus on vahvistanut tavoitteen täyttymisen.

Mitä Elon Musk tekee tunnissa?

Oletetaan, että hän työskentelee maanantaista perjantaihin klo 9.30-16.00. Eastern Standard Time (EST), koska hänen omaisuutensa on suoraan verrannollinen Teslan osakkeiden kehitykseen. Tämän laskelman mukaan hänen työpäivänsä on 6,5 tunnin korvauksen arvoinen.

elon muskin nettoarvo

Kysymykseen Elon Muskin tuntipalkasta voidaan nyt vastata tarkemmin. Hänen tuntipalkansa vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä on 51,30 miljoonaa dollaria, mikä perustuu hänen odotettuihin 333,33 miljoonan dollarin päiväansioihin.

Kuinka paljon Elon Musk ansaitsee minuutissa?

Ei voida kiistää, että vuoden 2022 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana Elon Musk ansaitsi enemmän rahaa minuutissa kuin monet ihmiset tienaavat koko elämänsä aikana. Hänen tuntipalkansa oli yli 51,30 miljoonaa dollaria, mikä vastaa noin 855 000 dollaria minuuttituloina.

BLS:n keräämien tietojen mukaan Yhdysvaltojen kokopäiväiset palkkatyöntekijät toivat kotiin keskimäärin 1 037 dollaria viikossa vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämän seurauksena tyypilliseltä työntekijältä kuluisi 825 viikkoa tai yli 16 viikkoa. vuotta, ansaita yhtä paljon kuin Musk yhdessä minuutissa.

Elon Muskin liiketoiminnat

Saatat nyt ihmetellä: 'Mitä yrityksiä Elon Musk omistaa?' koska olemme juuri paljastaneet hänen vuositulonsa.

Vuodesta 2003 toiminut Tesla valmistaa sähköajoneuvoja ja teknologioita kestävän energian tuottamiseen ja varastointiin. Forbes arvioi, että Musk omistaa 21 prosenttia yhtiöstä, mutta yli puolet hänen osakkeistaan ​​on pantattu lainojen vakuudeksi.

Sijoittaminen Tesla on kannattanut, sillä osake on kasvanut 33 % viimeisen vuoden aikana. Kesäkuun 21. päivänä 2022 ne päättyivät 711,11 dollariin, ja 52 viikon vaihteluväli oli huomattavasti tavallista suurempi: 620,46–1 243,49 dollaria.

Musk toimii myös SpaceX:n toimitusjohtajana, jonka hän perusti vuonna 2002. Sen verkkosivustolla on yhteensä 164 laukaisua, 126 laskua ja 102 lentoa yrityksen perustamisen jälkeen.

Vaikka SpaceX on yksityisomistuksessa, nykyiset sijoittajat arvioivat yhtiön arvon yli 100 miljardiksi dollariksi osakemyynnin yhteydessä lokakuussa 2021. CNBC:n mukaan yhtiön viranomaiset ovat sopineet myyvänsä jopa 755 miljoonan dollarin arvosta osakkeita uusille ja olemassa oleville sijoittajille hintaan. 560 dollaria osakkeelta.

Henkilökohtainen elämä

Kolme eri naista, mukaan lukien näyttelijä Talulah Riley, on ollut Elonin morsiamia. Hän meni naimisiin kanadalaisen kirjailijan Justine Wilsonin kanssa vuosina 2000–2008. Heillä on viisi poikaa, jotka ovat kaikki sisaruksia.

Lisäksi hän on seurustellut Amber Heardin ja kanadalaisen laulajan Grimesin kanssa. Elon ja Grimes saavat pojan X A-Xii toukokuussa 2020. Joulukuussa 2021 he ilmoittivat saaneensa toisen lapsensa onnistuneesti sijaissynnyttäjän avulla.

Toinen kaksoset, jotka syntyivät yhdelle Elonin Neuralinkin johtajista vuoden 2021 lopulla, saivat myös lämpimästi tervetulleeksi heidän pomonsa.

Tätä kirjoittaessa hän on kymmenen lapsen isä. Heinäkuussa 2022 kerrottiin, että Elon Muskilla oli suhde Googlen perustajan Sergey Brinin vaimon kanssa joulukuussa 2021.

elon muskin nettoarvo

Sergeyn nelivuotinen avioliitto Nicole Shanahan ilmeisesti päättyi hänen aviorikoksensa vuoksi. Se, että Sergey oli ollut yksi Muskin päätukijoista niin kauan, oli erittäin tuskallista. Hän oli varhainen sijoittaja Teslassa ja muissa Musk-yrityksissä.

Lue lisää: Anne Heche Nettovarallisuus: Palkka, tulot, elämä ja ura!

Kiinteistöyhtiöt

Elonin aiempien Kalifornian kiinteistöjen arvo oli 100 miljoonaa dollaria. Hän on edelleen 100-vuotiaan, 16 000 neliöjalan kodin ylpeä omistaja noin 50 hehtaarin alueella Pohjois-Kalifornian Hillsboroughin kaupungissa. Tämä koti oli 23,364 miljoonaa dollaria vuonna 2017, kun hän teki oston.

Hänellä oli kerran kuusi kiinteistöä vauraalla Bel-Airin alueella Los Angelesissa. Hän jätti Bel-Airiin 20 000 neliöjalan jalanjäljen, jonka hän osti 17 miljoonalla dollarilla vuonna 2012, 7 000 neliöjalan 20 miljoonalla dollarilla vuonna 2015 ja 9 300 neliöjalan jalanjäljen 24,25 miljoonalla dollarilla vuonna 2016.

elon muskin nettoarvo

Elon järkytti maailmaa vuonna 2020, kun hän sanoi myyvänsä kaikki tavaransa, alkaen taloistaan ​​Los Angelesissa. Hän piti lupauksensa ja myi kaikki kiinteistöt. Joulukuussa 2020 hän teki kaupan neljän talon myymisestä kerralla samalle ostajalle.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR