Elokuvassa 'The Boys' Claudia Doumit paljastaa, mitä Victoria Neumanille tapahtuu

Julkkis

WPR

'The Boysin' kolmannen kauden päätösjakso pilaa kaikkien rauhalliset suunnitelmat ja jättää valtavan sotkun neljänteen kauteen, aivan kuten fanit olettivat, että se kääriisi kaiken kauniiseen jousteeseen.

Homelander (Antony Starr) ja Soldier Boy (Jensen Ackles) kohtaavat huipentumaisessa isä-poika-kaksintaistelussa Vought Towerissa, mikä sulkee jonkin verran tämän kauden Supe-ajojahtia. Butcher (Karl Urban) hyväksyy kuolemantoiveensa; Homelander saa takaisin lapsensa Ryanin huoltajuuden, ja Starlight Erin Moriartysta tulee Boysin virallinen jäsen avuttoman Maeven jälkeen ( Dominique McElligott ) pakenee kaupungista.

On mahdollista, että yhden 'The Boysin' tärkeimmän hahmon valtaannousu johtaa jälleen uuteen suureen onnettomuuteen.

The Boysin kolmas kausi alkaa Victoria Neumanin massiivisella cliffhangerilla (näyttelijä claudia doumit ), Supe-vastainen aktivisti/kongressin jäsen. Tällä kertaa asiat muuttuvat paljon mutkikkaammiksi.

The Boysissa Claudia Doumit paljastaa mitä tapahtuu Victoria Neumanille

Toinen yllättävä paljastus Neumanista paljastuu tämän kauden finaalissa: hän on ehdolla Yhdysvaltain varapresidentiksi. Hän ja Supe saavat paljon enemmän painoarvoa Yhdysvaltain hallituksessa, koska he tekevät yhteistyötä Homelanderin kanssa.

Toisen kauden päätä räjäyttävä oikeussalissa jakso osoitti, mitä Neumanin kauheat Supe-voimat pystyivät saamaan aikaan, mutta fanit voivat vain kuvitella, millaisen tuhon hän aiheuttaa nyt, kun hänellä on korkeampi asema pääkaupungissa.

Kolmannen kauden aikana Neumanin menneisyyttä tutkitaan tarkemmin keskittyen siteeseen, joka hänellä on tyttärensä Zoeen, sekä hänen yhteyksiinsä Stan Edgariin (Giancarlo Esposito) ja Homelanderiin.

Mitä tulee Neumaniin, olemme vasta alkaneet raapia hänen persoonallisuutensa pintaa tällä kaudella. Kuten Doumit selittää POPSUGARille, hän ei tiedä mitä hänen hahmolleen tai juonilleen tapahtuu ennen kuin hän saa käsikirjoituksensa.

The Boysissa Claudia Doumit paljastaa mitä tapahtuu Victoria Neumanille

Doumitilla ei ollut aavistustakaan, että hän oli Supe, joka oli vastuussa kaikkien pään nostamisesta, ennen kuin hän sai käsikirjoituksen toisen kauden seitsemännelle jaksolle. Tämän seurauksena näyttelijälle tuli mukava yllätys, kun hänen roolinsa kolmannella tuotantokaudella laajeni useammalla kuin yhdellä tavalla.

Tällä kaudella saimme oppia lisää Victoria Neumanin henkilökohtaisesta elämästä, joka oli minulle jännittävää', hän sanoo.

”Minulle näyttelijänä se oli loputtoman kiehtovaa, koska saimme nähdä tämän hahmon, jonka olimme aiemmin nähnyt vaatimattomana, heräävän henkiin.

Myöhemmin saimme suuren juonenkäänteen ansiosta tietää, mitä hänen erilaisten naamioidensa alla piilee, ja näimme hänen haavoittuvimpia ja tuskallisimpia hetkiä.'

Hallitsematon Homelander ja Soldier Boyn paluu ovat vain kaksi uhista, joita pojat kohtaavat 'The Boysin' kolmannella kaudella.

Kun Butcherin tila heikkenee, pojat yrittävät pelastaa hänet ruiskuttamalla hänelle Temp-V:tä, joka on lähes tappava määrä.

Pitääkseen yhdisteensä V salassa ja turvatakseen samalla poliittisen tulevaisuutensa Doumitin hahmo on tehnyt likaisia ​​sopimuksia Homelanderin ja Starlightin kanssa heidän ollessaan tehtävässään.

Neumanin ovelat ja vaihtelevat tavat tekevät vaikeaksi sanoa, onko hän todella paha ihminen vai salainen agentti, joka työskentelee suuren hyvän puolesta.

The Boysissa Claudia Doumit paljastaa mitä tapahtuu Victoria Neumanille

”Neuman on hahmona kiehtova siinä mielessä, että hän ei ulotu kumpaankaan äärimmäiseen. Se tyttö ei ole Supe. Ei, hän ei ole Boys-nimisen ryhmän jäsen.

Hänen motiivejaan ja uskollisuuttaan on vaikea selvittää, koska hän asuu omassa maailmassaan 'Doumitin mukaan 'hänen hahmonsa tällä kaudella on moraalinen monitulkintaisuus, ja tiedän, että hän on älykäs ajattelija, jolla on tarkka silmäys yksityiskohtiin, sekä joku joka haluaa suunnitella etukäteen eikä pelkää olla epärehellinen.

Pidän häntä mieluummin hahmona, joka on mukana kolmiulotteisessa shakkipelissä.

Mutta tällä kaudella hän on joutunut vakaviin olosuhteisiin, eikä hän voi enää luottaa menetelmäänsä. Hän on pakotettu tekemään epätoivoisia valintoja, jotka voivat hyödyttää häntä lyhyellä aikavälillä, mutta ne vahingoittavat häntä pitkällä aikavälillä.'

Esimerkiksi Neuman antoi tyttärelleen Compound V -ruiskeet viimeisenä yrityksenä pitääkseen hänet turvassa tulevaisuudessa.

Zoeen löysä lanka saattaa palata neljännellä tuotantokaudella varmistaakseen, ovatko Neumanin toimet positiivisia. 'Sitä pidän esityksessä mielestäni.

On niin yksinkertaista leimata joku hyväksi tai huonoksi, mutta mielestäni tämä ohjelma tekee erinomaista työtä osoittaessaan, kuinka eettisesti hämäriä kaikki ohjelmassa ovat 'Doumit lisää keskustelua.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Luulen, että yleisön vetovoima on siinä, että kukaan ei ole täysin kauhea tai ehdottomasti erinomainen. 'Kaikki todella käyvät läpi haasteen.'

The Boysissa Claudia Doumit paljastaa mitä tapahtuu Victoria Neumanille

Doumitille on etuoikeus olla osa ' Pojat ” näyttelijät ja miehistö, jotka pidetään 'autuaasti' tietämättöminä ohjelman tämänhetkisistä ongelmista.

Mitä tulee finaalin todellisen shokkiarvon reseptiin, hän kuvailee sitä 'kauniiksi ja hulluksi'. Doumit sanoo olevansa 'erittäin kunnia' saada kolmannen kauden shokki, joka avaa kokonaan uuden maailman 'The Boysille' neljännellä tuotantokaudella.

Poikien seuraava seikkailu voi mennä mihin tahansa suuntaan, kiitos kirjailija Eric Kripken taipumuksen luoda odottamattomia juonenkäänteitä. Doumit puolestaan ​​myöntää, ettei hänellä ole aavistustakaan, mikä hänen seuraava juonenkaarensa on.

Kripke, hän sanoo, 'tekee aina päinvastoin kuin odotan tapahtuvan ja sitten keksii jotain suurempaa.'

”Tästä syystä olen oppinut, etten voi ennustaa, mitä hahmolleni tapahtuu, koska en tiedä enkä tule koskaan tietämään. Jos käsikirjoitukset eivät koskaan tule perille, minun on pidettävä sormeni ristissä.'

'The Boysin' fanit tietävät hyvin, että ohjelma ei koskaan pääty hyvin, vaikka se olisi kuinka epätavallinen. Doumit voi vain taata, että neljäs tuotantokausi tuo meille kipua ja kärsimystä, koska kuvaaminen ei ole vielä alkanut.

'Minun ei tarvitse olla psyykkinen sitä varten', hän vakuuttaa luottavaisesti. 'Ne antavat sinulle toivoa, puhtautta, sydämiä ja sateenkaareja tulevaisuutta varten, mutta sitten ne räjähtävät sen yli. Tästä eteenpäin kaikki on alamäkeä. Sinun pitäisi kokeilla sitä.'