Elokuvassa '13 Going on 30', Flirty Tik Tok, näyttelijä Christa B. Allen ja näyttelijä The Game Spark Romance Rumors

Julkkis

WPR

13 Jaettuaan flirttailevan TikTokin kahdesta maanantaina, näyttelijä Christa B. Allen elokuvasta Going on 30 syttyi suhdeepäilyihin.

Videon alussa Allen lausuu sanat tunnetulla TikTok-äänellä, kun sanat 'kun juuri erosit MUTTA' välkkivät näytöllä.

Allen, joka näyttää makaavan sohvalla koiransa Lolan kanssa hänen takanaan, sanoo: 'Mitä kuuluu, en todellakaan kestä enää', ennen kuin Megan Thee Stallionin ääni ottaa vallan.

Myöhemmin klipissä Christa B Allen nähdään virnistelemässä kävellessä The Gamen vieressä, joka pitää häntä käsivarsissaan. Sen vieressä on virnistävä emoji, ja teksti sanoo nyt: 'Sinä juuri erosit'.

Katso tämä postaus Instagramissa

@christaallen jakama viesti

Sitten kaksikko suutelee toisiaan, ja räppäri päättää flirttailevan keskustelun työntämällä kielensä kameraa kohti.

Allen lisäsi videoon The Game -merkinnän.

Kuinka voit ladata tämän ilman kontekstia, fani kommentoi kommenteissa, kun hän ei kuvaillut videota. 30-vuotias näyttelijä vastasi lisäämällä selityksiä.

täysin kontekstualisoitu Allenin vastaus 'Olen sinkku nainen, joka tekee sinkkunaisia', sanoin.

Elokuvassa 13 Going on 30 mukana Flirty Tik Tok, näyttelijä Christa B. Allen ja näyttelijä The Game Spark Romance Rumors

Allen julkaisi maanantaina Instagram Storyssaan monia kuvia 42-vuotiaan räppärin Fourth of July -juhlista sekä hauskan videon.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Peli ei ollut mukana hänen julkaisemissaan videoissa, mutta hän merkitsi hänet jokaiseen viestiinsä ja lisäsi erityisen suodattimen, joka sanoi: 'He eivät usko pelin 4. heinäkuuta -pikkujuhliin... JUMALA TEKI!! !”

Allen, joka tunnetaan parhaiten teinin esittämisestä Jennifer Garner varhaisessa Aughts-elokuvassa, on toistaiseksi pitänyt rakkauselämänsä melko hienovaraisena, kun taas The Game on viimeksi yhdistetty Erica Menaan ja India Westbrooksiin.

Elokuvassa 13 Going on 30 mukana Flirty Tik Tok, näyttelijä Christa B. Allen ja näyttelijä The Game Spark Romance Rumors

”Eazy”-räppäri on kolmen lapsen isä: King, 15, Cali, 11, ja Harlem, 19, jonka isä hän oli aiemmassa suhteessa, sekä King, 15, ja Cali, 11, joiden kanssa hän jakaa. entisen tyttöystävän kanssa Tiffney Cambridge .