Ellen Pompeo Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

Ellen Pompeo on tunnettu näyttelijä ja tuottaja, mutta fanit tuntevat hänet parhaiten roolistaan ​​tri Meredith Graynä menestyneessä televisiosarjassa Grey’s Anatomy.

Vuoden 2017 lopulla hän sai 20 miljoonan dollarin vuosisopimuksen American Broadcasting Companyn kanssa, mikä teki hänestä yhden historian parhaiten palkatuista televisionäyttelijöistä.

Vastaavasti vuodesta 1995 lähtien Ellen Pompeo on ollut olennainen osa näyttelijäyhteisöä. Aivan kuten oikeassa elämässä, hänen näytöksensä huokuu vaivatonta kauneutta ja itsevarmuutta.

Hänet tunnetaan myös rooleistaan ​​televisio-ohjelmissa Coming Soon, Law & Order ja Moonlight Mile.

Aikainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

Ellen Pompeon (@ellenpompeo) jakama viesti

10. marraskuuta 1969 Ellen Pompeo syntyi Everettissä, Massachusettsissa, vanhemmat Joseph Edward Pompeo ja Kathleen Bernadette Pompeo (os O'Keefe).

Hänen äitinsä oli irlantilainen ja isänsä italialaista, englantilaista ja irlantilaista verta. Koko lapsuutensa hän kävi katolisessa koulussa. Kun Ellen oli neljävuotias, hänen äitinsä kuoli huumeiden yliannostukseen.

Hänen isänsä meni uudelleen naimisiin, ja hän kuoli 1. syyskuuta 2012. Pompeon vuonna 2006 antaman haastattelun mukaan 'luulen, että äitini kuoleman näkeminen niin nuorena - hänen ollessaan 39' auttoi häntä arvostamaan elämää enemmän erittäin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ellen Pompeon (@ellenpompeo) jakama viesti

Hän on nuorin viidestä lapsesta; hänen kolme vanhempaa sisartaan ovat nimeltään Maureen, Kathleen ja Suzanne, kun taas hänen kaksi vanhempaa veljeään ovat nimeltään John ja Michael (Joey ja Dean).

'Kynä' ja 'stracciatella' olivat kaksi hänen monista nimikkeistään (gelato-maku). Miamissa, jossa hän työskenteli baarimikona, hän tapasi tulevan aviomiehensä.

Vuonna 1995 he siirtyivät juuriltaan Big Appleen, jossa näyttelijäohjaajat etsivät hänet nopeasti rooleihin Citibankin ja L'Orealin mainoksissa.

Lue myös: Freddie Mercuryn nettoarvo: Tutustutaan Freddie Mercuryn ylelliseen elämään!

Mikä on Ellen Pompeon nettovarallisuus ja palkka?

NimiEllen Pompeo
Ikä vuonna 202252 vuotta vanha
AmmattiNäyttelijä
Nettovarallisuus Vuonna 202280 miljoonaa dollaria
Kuukausipalkka50 lakh +
Vuosipalkka70 kruunua
Viimeksi päivitetty2022

Amerikkalaisen näyttelijä Ellen Pompeon nettovarallisuuden on arvioitu olevan 80 miljoonaa dollaria.

Ellen Pompeon ansioluettelon luultavasti tunnistetuin osa on hänen vuoronsa Meredith Grayn roolissa ABC:n lääketieteellisessä draamassa 'Greyn anatomia'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ellen Pompeon (@ellenpompeo) jakama viesti

Roolin menestyksen myötä Ellenistä tuli yksi maailman parhaiten palkatuista näyttelijöistä. Hänen 550 000 dollarin jaksokohtaisen korvauksensa ja syndikointioikeuksien ja tulojen välillä hän tuo työstä arviolta 20 miljoonaa dollaria vuosittain.

Varhainen näyttelijäura

Ellenistä tuli baarimikko Miamissa, Floridassa, ehkä 1990-luvun puolivälissä. Vuonna 1995 hän seurasi rakastajaansa New Yorkiin toivoen käynnistävänsä malliuran.

New Yorkissa hän kiinnitti näyttelijäohjaajan huomion, joka sitten laittoi hänet mainoksiin sellaisille yhtiöille kuin Citibank ja L'Oreal.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ellen Pompeon (@ellenpompeo) jakama viesti

Vuonna 1996 hän esiintyi ensimmäisen kerran televisiossa NBC:n 'Law & Order' -ohjelmassa. Hänen ensimmäinen roolinsa täyspitkässä elokuvassa oli sivurooli vuoden 1999 elokuvassa 'Coming Soon'.

Hän esiintyi toisen kerran 'Law & Order' -ohjelmassa vuonna 2000.

Ennen Hollywood-debyyttiään 'Mambo Cafessa' Pompeo muutti Los Angelesiin vuonna 2001. Hän sai roolin Jake Gyllenhaalin sympaattinen rakkauskiinnostus vuoden 2002 elokuvaan 'Moonlight Mile' oli käännekohta hänen urallaan.

Ellen Pompeon nettoarvo

Monet tarkkailijat katsoivat, että hän ansaitsi Oscar-palkinnon suorituksestaan. Hän esiintyi elokuvassa 'Catch Me If You Can' vuonna 2002.

Hän teki debyyttinsä suurella näytöllä vuoden 2003 Luke Wilson ja Will Ferrell -komediassa 'Old School'.

Myöhemmin hän näytteli Naomia, Jim Carreyn ex-tyttöystävää, vuoden 2004 elokuvassa 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind', mutta hänen kohtauksensa poistettiin lopulta. Kun ”Daredevil” julkaistiin vuonna 2003, Pompeo näytteli Karen Pagea.

Lue myös: Charlotte Church Net Worth: Katsele hänen uraansa, henkilökohtaista elämäänsä ja paljon muuta!

Henkilökohtainen elämä

Ellen Pompeon nettoarvo

Vuonna 2003 Pompeo ja Chris Ivery kohtasivat ensimmäisen kerran Los Angelesin supermarketissa. Oltuaan ystäviä 6 kuukautta, he päättivät ottaa seuraavan askeleen ja lopulta menivät naimisiin vuonna 2007 New Yorkin pormestarin kanssa. Michael Bloomberg virallisena todistajana.

He ovat saaneet keskenän kolme lasta: kaksi tytärtä ja pojan.

Pompeo on arvostellut mediaa, koska se on levittänyt tarinoita hänen väitetystä syömishäiriöstään.

Hän ilmaisi huolensa nuorista naisista, jotka katsovat häntä ylöspäin haastattelussa, joka julkaistiin Los Angeles Confidential Magazinen heinä-elokuussa 2007 ja sanoi:

'En halua heidän uskovan, että näen itseni nälkään tai en syö, ja se on minun kaltaiseni, mitä heidän täytyy tehdä.'

Katso tämä postaus Instagramissa

Ellen Pompeon (@ellenpompeo) jakama viesti

Vuoden 2016 Yhdysvaltain vaalimainoksessa, joka tukee Hillary Clinton , Pompeo esiintyi Shonda Rhimesin ja Rhimesin ABC-torstai-sarjan draaman, Scandalin Kerry Washingtonin ja How to Get Away With Murderin Viola Davisin tähtien rinnalla vetäen yhtäläisyyksiä Clintonin ja ohjelman päähenkilöiden välillä.

Kaikki kolme videon näyttelijää ovat yhtä mieltä siitä, että Olivia Pope, Annalise Keating ja Meredith Gray ovat 'älykkäitä' ja 'monimutkaisia' puolustamaan oikeaa ja puhumaan äänettömien puolesta.

Jokainen luovan tiimin jäsen – Rhimes, Davis, Pompeo ja Washington – kehuu vuorotellen Clintonia ennen kuin päättelee: ”Hänhömme ovat televisiossa; todellisessa maailmassa on Hillary Clinton.'

Clinton twiittasi vastauksena videoon: 'Sitä minä kutsun pinottuksi kokoonpanoksi. Suuri kiitos osallistumisestasi ryhmämme menestykseen!”

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR