Ellen-kiista: Ellen De Generes sanoo hyvästit esitykselle, joka on muuttanut hänen elämänsä ikuisesti

Julkkis

WPR

Torstaina Ellen DeGeneres jätti hyvästit päiväiselle puheohjelmalleen sydämellisillä jäähyväisillä väittäen, että se oli 'muuttanut elämäni ikuisesti'.

DeGeneres aloitti viimeisen tunnin ' Ellen DeGeneres Show ” käsittelee edistystä, joka on saavutettu sen jälkeen, kun ohjelma esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003, ja huomautti, että hän 'ei voinut sanoa 'homo' ohjelmassa tai viitata vaimoonsa Portia de Rossiin, koska hänen lesboavioliittonsa oli tuolloin laiton.

Hän tunnusti: 'Nyt sanon 'vaimo' koko ajan.

DeGeneres lupasi, ettei hän olisi kauaa poissa, huolimatta esityksen vastustuksesta ja siitä, että harvat uskoivat, että sillä olisi mahdollisuus selviytyä. 'Tänään ei ole romanssin loppu; pikemminkin se on pieni tauko', hän selitti. 'Nyt voit katsella erilaisia ​​keskusteluohjelmia.'

Ohjelmassa esitettiin katkelmia DeGeneresin 3 200 jaksosta, mukaan lukien hän, ja hän kiitti kyynelisesti yleisöä ensimmäisen jakson nauhoittamisen jälkeen, sekä muita uran kohokohtia, mukaan lukien Oscar-gaala ja Mark Twain -palkinnon ja Presidential Medal of Freedom -palkinnon voittaminen.

Ellenin kiista

Jennifer Aniston , joka oli DeGeneresin ensimmäinen vieras, kun ohjelma esitettiin alun perin, oli yksi hänen vieraistaan. 'Kiitos muistoista', Aniston kirjoitti tervetuliaismatolle. Oprah Winfrey tuli puhumaan pitkäkestoisen esityksen perhekomponentista viimeisellä viikolla.

Billie Eilish ja Pink olivat muiden vieraiden joukossa. Pink, joka myös esiintyi, huomautti: 'Autat muita löytämään ilonsa.'

DeGeneres ilmaisi kiitollisuutensa tiimilleen ja tuottajilleen sekä ihaileville faneilleen. 'Toivon, että jos olen tehnyt jotain viimeisten 19 vuoden aikana, olen inspiroinut sinua olemaan oma itsesi - todellinen, aito itsesi', sanoi koomikko, joka esiintyi ensimmäisen kerran ABC:n 'Ellen' -sarjassa vuonna 1997.

Viimeisessä jaksossa ei mainita mistään viimeaikaisesta ohjelmaa ympäröivästä myllerryksestä, mukaan lukien raportit myrkyllisestä kulttuurista, joka sai DeGeneresin pyytämään anteeksi tiimiltään vuonna 2020.

Warner Bros. Television, joka, kuten CNN, on Warner Bros. Discoveryn osasto, jakelee 'Ellen DeGeneres Showta'.

NBC:n omistamilla asemilla, jotka lähettävät ohjelmaa, mukaan lukien New York, Los Angeles ja Chicago, jotka ovat Yhdysvaltain kolme suurinta tv-markkinaa, ' Kelly Clarkson Show ” vie DeGeneresin aikavälin.

Lue myös: Bob Saget -kiista: Mitä hänen ja Olsenin sisarten välillä oikein tapahtui? Katso tätä

Ellenin viimeinen monologi

Ellenin kiista

”Kukaan ei kuvitellut tämän toimivan kaksikymmentä vuotta sitten, kun yritimme myydä esitystä. 'Ei siksi, että se oli erilainen esitys', DeGeneres selitti, 'vaan koska olin erilainen.' 'En voinut sanoa 'homo', kun aloitimme esityksen.

En saanut käyttää sanaa 'homo'. 'Mitä meillä on homoaamiaisellamme?' tai 'Anna gay-suola' tai 'Onko kukaan nähnyt homokaukosäädintä?' ovat ilmauksia, joita käytän usein kotona, mutta emme voineet sanoa 'homo'.

En voinut käyttää sanaa 'me', koska se merkitsi, että olin jonkun kanssa. Oli mahdotonta sanoa 'vaimo', koska homojen oli laitonta mennä naimisiin. Ennen kuin kamera panoroi paljastaakseen Portia de Rossi , hän totesi: 'Nyt sanon 'vaimo' koko ajan.'

Tämän jälkeen suoritettiin viimeinen tanssi studioväkijoukon ympärillä pitkäaikaisen DJ tWitchin säestyksellä.