Elizabeth Olsen sanoo, että hän ja Robbie Arnett 'olivat häät toiseen aikaan' ja että he 'karkasivat'

Julkkis

WPR

Elizabeth Olsen tarjoaa joitain yksityiskohtia avioliitostaan ​​Robbie Arnettin kanssa.

SiriusXM:n The Jess Cagle Show'n tiistaihaastattelussa 33-vuotias WandaVision-näyttelijä – joka kutsuu Arnettia aviomiehekseen kesäkuussa 2021 – selitti, että pariskunta 'karkasi' ja 'piti häät toisella kertaa'.

Hän sanoi: 'Se oli ennen COVIDia.' Vältin yksinkertaisesti keskustelua siitä.

Se oli onnekas ajoitus, Olsen jatkoi, koska hänen 'täytyi työskennellä Englannissa, ja siihen liittyy viisumikomplikaatioita'.

Hän sanoi nauraen: ”Onneksi aikasimme asiat vahingossa aika hienosti.

elizabeth olsen robbie arnett karkasi häät myöhemmin ennen kuin covid meni naimisiin

Jos epidemia olisi ollut tuolloin täydessä vauhdissa, Elizabeth Olsen väitti, että Arnett, 30, 'ei olisi voinut tulla' hänen kanssaan Englantiin 'ei ollenkaan'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Sitten oli äärimmäinen varmuuskopio kaikesta. Naimisiinmeno ei tuohon aikaan ollut edes vaihtoehto. Asiat kuitenkin menivät hyvin 'Hän jatkoi.

Tohtori Strange in the Multiverse of Madness -näyttelijä ei ole puhunut paljoakaan romanssistaan ​​muusikko Arnettin kanssa sen jälkeen, kun nämä kaksi nähtiin ensimmäisen kerran yhdessä maaliskuussa 2017. Vuoden 2021 'avioliitto'-vitsiä lukuun ottamatta hän on suurelta osin pitänyt yhteytensä Arnettin kanssa yksityisenä.

Olsen ja Arnett olivat kihloissa heinäkuussa 2019 PEOPLEn raportin mukaan, joka ilmestyi hieman yli kaksi vuotta myöhemmin. Kihlaus tapahtui kolmen vuoden seurustelun jälkeen, tuolloinen lähde sanoi.

Robbie Arnett on indie-yhtyeen Milo Greenen laulaja, ja Marvel-fanit pitävät Olsenista Wanda Maximoffin roolistaan ​​sarjakuvasarjassa. Äskettäin julkaistussa lastenkirjassaan Hattie Harmony: Worry Detective he ovat yhdistäneet luovan energiansa opettaakseen lapsille hyvinvointia.

elizabeth olsen robbie arnett karkasi häät myöhemmin ennen kuin covid meni naimisiin

Suunnitellun sarjan ensimmäinen kuvakirja keskittyy Hattie Harmonyyn, ”huolietsiväen”, joka auttaa ystäviään selviytymään säännöllisistä huolenaiheistaan, kuten koulubussilla ajamisesta tai ikätovereidensa edessä puhumisesta. Hän löytää myös tapoja voittaa omat pelkonsa rakkaudella ja lämmöllä.

Olsen ja Arnett sanoivat yhteisessä lausunnossa PEOPLE:lle, että he päättivät kirjoittaa Hattie Harmonyn tarkoituksenaan luoda miellyttävä hahmo, joka tekisi vaikeista tunteista keskustelemisesta miellyttävää ja mielenkiintoista pienille lapsille.

He jatkoivat toivovansa Hattie Harmonyn olevan tervetullut muistutus siitä, että on aina oltava ystävällinen itselleen ja muille sekä puhua, kun he tarvitsevat apua.