Elin Nordegren Net Worth 2022: Ruotsalainen entinen lastenhoitaja, malli ja ammattigolfaajan Tiger Woodsin entinen vaimo tulot!

Julkkis

WPR

Entinen lastenhoitaja ja malli Elin Nordegren on golfaajan Tiger Woodsin ex-vaimo. Rahallisesti Elinillä on omaisuus yli 200 miljoonaa dollaria . Nordegren sai huomattavan sovinnon avioerostaan ​​Tiger Woodsista. Kaikkialla tiedotusvälineissä, joissa golfarin alamäkikierre on kerrottu, hänen nimensä mainittiin usein artikkeleissa, jotka koskivat hänen myrskyisää avioliittoaan urheilijan kanssa. Huolimatta väittämästä, että epäonnistunut suhde on jättänyt hänet 'vielä loukkaantuneeksi', hän on jo siirtynyt uusiin suhteisiin.

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:1. tammikuuta 1980 (42 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Korkeus:5 jalkaa 10 tuumaa (1,8 m)
Ammatti:Malli, Nanny, Supermalli
Kansallisuus:Ruotsi

Aikainen elämä:

Elin Nordegrenin nettoarvo

Elina Pernilla Nordegren syntyi Tukholmassa, Ruotsissa, 1. tammikuuta 1980 ja on nyt 35-vuotias. Kun hän oli nuori, äiti ja isä, jotka molemmat työskentelevät poliittisella areenalla, kasvattivat hänet kahden kaksoissisaruksen ja yhden veljen kanssa. Nuorena opiskelijana Elin oli omistautunut opinnoilleen ja ryhtyi tekemään satunnaisia ​​töitä auttaakseen koulutuksensa maksamisessa. Vuonna 2000 Nordegren aloitti oman uransa mallina ansaitakseen elantonsa. Cafe Sportin etukannessa hän on esiintynyt aiemmin.

Muutto Yhdysvaltoihin:

Tavattuaan Jesperin ja Mia Parnevik , Elin Nordegren osallistui enemmän golfyhteisöön. Elin tapasi Jesperin työskennellessään vaatekaupassa Tukholmassa, jossa hän on ammattigolfari. Lastenhoitajana Nordegren muutti perheensä kanssa Amerikkaan ja työskenteli pariskunnan palveluksessa kokopäiväisesti.

Suhde Tiger Woodsiin:

Elin Nordegrenin nettoarvo

Elin Nordegren esiteltiin Tiger Woods ensimmäisen kerran parnevikit vuonna 2001. Woods oli toistuvasti pyytänyt tapaamaan Nordegreniä viimeisen vuoden aikana, mutta hän oli jo suhteessa toisen miehen kanssa. Hän katsoi myös tulevaisuutta, sillä hän toivoi saavansa työskennellä lapsipsykologian alalla (2014 Nordegren valmistui psykologian tutkinnon Rollins Collegesta Winter Parkissa, Floridassa).

Myöhemmin Jesper ja Mia Parnevik myönsivät, että 'luultavasti luulivat hänen olevan parempi kaveri kuin hän on', kun he esittelivät Nordegrenin Tiger Woodsille. Tiger Woods kosi Nordegreniä Shamwarin riistansuojelualueella vuonna 2003, ja pari kihlautui seuraavana vuonna. Shady Lane Resort Barbadoksella toimi pariskunnan häiden ympäristönä vuonna 2004. Tiger vuokrasi 2 miljoonalla dollarilla koko kompleksin varmistaakseen, että hän ja hänen uusi vaimonsa olisivat kahdestaan.

Lue myös: Angel Brinks Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Avioliiton heikkeneminen:

Elin Nordegrenin nettoarvo

Vuonna 2006 Elinistä julkaistiin alastonkuvia ilman hänen lupaansa, mikä aiheutti ensimmäisen kiistan. Kun hän haastoi julkaisun oikeuteen luonteenloukkauksesta, hänelle myönnettiin 125 000 euroa sovintoratkaisuna. Siitä oli kuitenkin tulossa paljon huonompi. Kun hänen avioliittonsa Tigerin kanssa alkoi purkautua ja Tigerin käyttäytyminen muuttui yhä epävakaammaksi, hän tiesi, että jonkin oli muututtava. Kaikki kärjistyi, kun hän menetti autonsa hallinnan huumeiden vaikutuksen alaisena ja törmäsi perheen kodin lähellä.

Tiger tuli lopulta selväksi uskottomuudestaan ​​vaimolleen seuraavien viikkojen aikana. Hänen mukaansa hänen ja Elinin suhteen oli tuolloin mukana ainakin kaksi pornotähteä. Hänellä oli jopa avioliiton ulkopuolinen suhde tarjoilijan kanssa ravintolassa, jossa he kaksi usein ruokailivat. Elin synnytti tämän kaiken kestäessä kaksi lastaan, ja hän omistautui heidän kasvattamiseensa ja hyväksi vaimoksi.

Avioeroratkaisu:

Elin Nordegrenin nettoarvo

Hän joutui eroamaan Tiger Woodsista nöyryyttävän tilanteensa vuoksi. Hänen miehensä oli ollut hänelle uskoton yli 12 kertaa, ja nyt kaikki tiesivät sen (ainakin). Huolimatta siitä, että Tiger väitti pitävänsä tauon ammattilaisgolfista keskittyäkseen avioliittoonsa, nämä ponnistelut olivat tehottomia. Mikään ei saanut Elinia harkitsemaan uudelleen päätöstään erota.

Pitkän oikeudellisen taistelun jälkeen avioero saatiin päätökseen vuonna 2010. Joukko asianajajia McGuireWoodsista, mukaan lukien Elinin sisko, joka on myös laillistettu asianajaja, liittyi häneen. Aluksi ilmoitettiin 750 miljoonan dollarin sovintoratkaisu, joka oli enemmän kuin Tiger Woodsin nettovarallisuus tuolloin. Nordegren käveli pois 100 miljoonan dollarin summalla, joka oli noin 20 prosenttia Tigerin nettovarallisuudesta tuolloin. Myös Tigerin entisiä tyttöystäviä kiellettiin olemasta missään tekemisissä lasten kanssa, ja Elinille myönnettiin heidän yksinhuoltajuutensa.

Lue myös: George Carlin Net Worth 2022: Amerikkalainen koomikko ja näyttelijä Tulot, ura ja muita päivityksiä!

Kiinteistöt:

Elin Nordegrenin nettoarvo

Nordegren investoi voimakkaasti kiinteistöihin erottuaan Woodsista ja osti 12 miljoonan dollarin kartanon North Palm Beachiltä. Rantakiinteistö oli Elinin visio. Hänelle ehdotettiin, että hän puraisi kartanon ja aloittaisi alusta sen jälkeen, kun hän oli selittänyt korjaussuunnitelmiaan arkkitehdeille. He neuvoivat häntä purkamaan 1920-luvun talon ja aloittamaan alusta 1,4 hehtaarin maa-alalla, minkä hän tekikin.

Hänen uudessa kodissaan, joka valmistui vuonna 2014, on nyt 25 000 neliömetriä asuintilaa. Huolimatta siitä, että suunnittelu on saanut inspiraationsa klassisista Länsi-Intian siirtomaakodeista, kiinteistössä on monia nykyaikaisia ​​elementtejä. Kyse on upeista merinäkymistä, ja kartanoa koristavat suuret ikkunat. Pihalla on myös suuri uima-allas- ja kylpylä-alue, ja hänen lastensa huoneet on suunniteltu huolella.

Nordegren teki 48,5 miljoonan dollarin tarjouksen vuonna 2018. Tämän vuoden syyskuussa hän myi kiinteistön 28 miljoonalla dollarilla. Rockstar-energiajuoman perustaja Russ Weiner oli ostaja.

Eron jälkeen:

Emotionaalisesti ja psyykkisesti arpeutuneena entisen aviomiehensä koettelemuksesta Elin Nordegren pystyi jatkamaan eteenpäin. Hän alkoi seurustella NFL-pelaajan kanssa Jordan Cameron rakastuttuaan ensimmäisen kerran Chris Clineen (joka kuoli vuonna 2019). Hänen poikansa syntyi myöhemmin samana vuonna sen jälkeen, kun hän alkoi seurustella hänen kanssaan vuonna 2019.

Tiger Woods ja Elin Nordegren ovat ystävystyneet viime vuosina. Hän viettää paljon aikaa hänen ja heidän lastensa kanssa, ja hän kuulemma arvostaa sitä, että hän yrittää olla hyvä isä. On edelleen mahdollista, että hän on edelleen raivoissaan hänen suhteistaan ​​muihin naisiin, huhujen mukaan.

Valmistuttuaan maisterintutkinnon vuonna 2018 Nordegrenin sanottiin olevan 'muutaman kuukauden päässä'. Selviytyäkseen viimeaikaisen elämänsä haasteista hän lukee oikeustieteen ja psykologian opintojaan.