Edie Mcclurg Net Worth: Kuinka rikas tämä julkkis on? Ylellinen elämäntapa!

Julkkis

WPR

Hän syntyi 23. heinäkuuta 1945 Kansas Cityssä, Missourissa, ja on amerikkalainen näyttelijä. Laajasta neljän vuosikymmenen ajan viihdeteollisuuden urastaan ​​tunnettu hän on näyttelijä, koomikko, oopperalaulaja ja ääninäyttelijä. Autot, A Bug’s Life ja Wreck-It Ralph ovat vain muutamia hänen mieleenpainuvista rooleistaan.

Varhaiselämä, koulutus ja uran alku

Edie syntyi ja varttui Kansasissa FAA:n sihteerin ja postimiehen tyttärenä. Nuorempana hän jakoi kodin vanhemman sisaruksen kanssa, joka oli myös kiinnostunut esiintymisestä.

Molemmilla veljillä ja sisarilla on jo pienestä pitäen pyrkimys nousta esittävän taiteen pariin. Valmistuttuaan lukiosta hän ilmoittautui Missouri-Kansas Cityn yliopistoon, jossa hän suoritti kandidaatin tutkinnon psykologiassa.

Edie Mcclurgin nettoarvo

Sen lisäksi, että se on Kansasin metropolialueen suurin yliopisto, se on myös osa suurempaa Missouri-yliopistojärjestelmää.

Hänen ensimmäinen työpaikkansa yliopiston ulkopuolella oli radio-ohjaajana paikallisessa oppilaitoksessa, kun hän suoritti maisterintutkintoa. Hänen maisterintutkintonsa suoritettiin Syracusen yliopistossa.

Tämän seurauksena hän vietti jonkin aikaa New Yorkissa ennen kuin palasi alma materiinsa aloittaakseen uudelleen opettajanuransa. KCUR-FM, National Public Radion tytäryhtiö, tuli tärkeäksi osaksi hänen elämäänsä tänä aikana (NPR).

Lue myös: Da Brat Net Worth 2022: Kuinka rikas on yrittäjä Jesseca Dupartin aviomies avioliiton jälkeen?

Edie McClurgin nettoarvo:

Edie Mcclurgin nettoarvo

Nettovarallisuuden arvioidaan olevan 6 miljoonaa dollaria Edie McClurg , amerikkalainen koomikko, näyttelijä, laulaja ja ääninäyttelijä.

Kansas Citystä, Kansasista kotoisin oleva Edie McClurg syntyi heinäkuussa 1951.

Hän on esiintynyt yli 200 elokuvassa ja televisio-ohjelmassa debyyttinsä jälkeen vuonna 1974. Televisiosarjassa Harper Valley P.T.A. McClurg näytteli Willamae Jonesia.

Vuonna 1981. Hän näytteli Bonnie Brindleä TV-sarjassa Small Wonder vuosina 1985–1988. Vuodesta 1986 vuoteen 1991 McClurg näytteli rouva Patty Poolea Valerie’s Family: The Hogansissa.

Hän näytteli rehtori Marilyn Ridgeä Drexel's Classissa vuosina 1991–1992. Carrie, Cheech & Chong's Next Movie ja Oh, God! ovat vain muutamia elokuvista, joissa McClurg on ollut mukana tai osallistunut niihin.

NIMH, Lentokoneet, junat ja autot, Hän saa vauvan, Elvira Mistress of the Dark, The Little Mermaid ja Curly Sue ovat vain muutamia elokuvia, jotka muodostavat NIMH:n salaisuuden toisen osan.

Home on the Range, 'Cars', 'Wreck-it Ralph', 'Frozen' ja 'Zootopia' sisältävät kaikki Dickie Robertsin. Wreck-It Ralph voitti kaksi Behind the Voice Actors Award -palkintoa vuonna 2013.

Lue myös: Wendy Williamsin nettoarvo 2022: Wendy Williamsin nousu ja lasku!

Ura

Edie Mcclurgin nettoarvo

Hän sai arvokasta radioalan asiantuntemusta työskennellessään tuottajana, uutisankkurina ja levyttäjänä (DC) samalla radioasemalla.

Kun hän esiintyi 'Conversation 26' -lähetyksessä, hän soitti John Ehrlichman , Nixonin avustaja, joka joutui eroamaan Nixon-nauhojen takia.

1970-luvun puolivälissä hän kiinnostui näyttelemisestä ja teki elokuvadebyyttinsä vuonna 1976 Carrie-elokuvalla. Perustuu Stephen Kingin kirjaan tytöstä, joka huomaa, että hänellä on telekineettisiä taitoja ja käyttää niitä kiusaajiaan vastaan ​​koulussa.

Se on yksi Kingin tunnetuimmista teoksista ja sitä on muokattu useita kertoja.

Siitä lähtien hän on ollut varieteohjelmassa 'Tony Orlando and Dawn', jossa esiintyy samanniminen musiikkiryhmä, usein sarjakuvana.

The Kallikaks”, joka näytteli David Huddleston huonokuntoisena huoltoaseman omistajana, oli yksi hänen säännöllisistä tukihenkilöistä. Hän esiintyi myös 'The Richard Pryor Show' -ohjelmassa säännöllisesti.

Lue myös: Deshaun Watsonin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Henkilökohtainen elämä

Edie Mcclurgin nettoarvo

Edie on myöntänyt, että hänellä on pitkäaikaisia ​​suhteita, mutta on epäselvää, onko hän koskaan naimisissa. Sen jälkeen kun hänellä diagnosoitiin dementia vuonna 2019, on tullut julkiseksi tiedoksi, ettei hän ole työskennellyt.

Kun hänen perheensä pyysi häneltä konservaattoria, koska he olivat yhä enemmän huolissaan hänen elävästä rakastajastaan, uutinen julkaistiin.

Sairausaikana hän ilmeisesti asui miespuolisen ystävän tai kumppanin kanssa, jonka väitettiin käyttäneen häntä hyväkseen. Lääkärit totesivat, että Edien sairaus teki hänestä kyvyttömän huolehtimaan itsestään.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR