Edesmennyt insinööri Bob Williamsin haastattelu selitettynä! Hän mainitsi 50 000 dollarin kuluttamisesta Crackiin!

Viihde

WPR

Sosiaalisessa mediassa keskustelu edesmenneen insinöörin Bob Williamsin kanssa – ei pidä sekoittaa NASAn mitalilla palkituun tähtitieteilijään Robert Williamsiin – on levinnyt virukseksi.

Haastattelu julkaistiin ensimmäisen kerran alkuperäisessä videossa vuonna 1981, mutta äskettäin osia haastattelusta on noussut Twitteriin, mikä teki insinöörin tarinasta erittäin suosittua hyvin nopeasti.

Tässä on mitä Bob Williams sanoi crackin ostamisesta ennen kuin hän kuoli pian haastattelun jälkeen.

Tietomme Bob Williamsista

1980-luvulla Harlemissa asuva koulutettu insinööri Bob Williams työskenteli televiestinnän ja tekniikan parissa.

1980-luvulla hänellä oli kunnioitettava ammatti ja työ, joka maksoi hänelle uskomattomat 33 000 dollaria vuodessa sekä kulut ja auto osana sopimusta.

Bob kesti kuitenkin vain pari viikkoa tässä asennossa, koska hän toistuvasti jätti työn väliin.

Bob oli insinööri, mutta häntä ei pidä sekoittaa Robert Williamsiin, tähtitieteilijään, jolle vuonna 1999 myönnettiin NASA Distinguished Public Service -mitali saavutuksistaan.

Lue lisää: Puu istuu sängyllä Viral Meme selitetty!

Halkeamien pintojen haastattelu

Vuoden 1981 haastattelu Bobin ja Like It Is -televisio-ohjelman reportteri Gil Noblen välillä on äskettäin tullut suosituksi sosiaalisessa mediassa.

Ohjelma kesti aiemmin vuosina 1968–2011 ja keskittyi mustien yhteisöön vaikuttaviin aiheisiin.

Edesmennyt insinööri Bob Williamsin haastattelu selitettynä! Hän mainitsi 50 000 dollarin kuluttamisesta Crackiin!

Elokuva Bobin kanssa keskittyi hänen riippuvuuteensa ja siihen, kuinka hän käytti insinöörinä satoja dollareita päivässä crackiin. Bob sanoi, että saatuaan koukkuun crackiin, hän käytti yli 50 000 dollaria ensimmäisten yhdeksän kuukauden aikana ja kerran menetti 1 600 dollaria kuudessa tunnissa.

Bob puhui haastattelun aikana säästöjensä käyttämisestä crackin ostamiseen ja kuvaili kuinka hän menetti työpaikkansa.

Lue lisää: Kuinka tehdä rintaliivit ranneke? Uusi trendi leviää TikTokissa!

Hän väitti: 'Tilini ylitettiin koko ajan ja se jatkui niin. ”Minulla on ollut vaikeuksia pitää työpaikkani, joten olen nyt itsenäinen ammatinharjoittaja.

'Olin äskettäin työssä, josta minulle maksettiin 33 000 dollaria vuodessa, mutta se kesti vain kaksi viikkoa. Tiistaina tein sen virheen, että pysähdyin crackhousessa matkalla töihin, joten en ollut töissä. Ilmoittauduin töihin maanantaina.

Missasin keskiviikkoa, Bob jatkoi. Tulin ymmärtämään: 'Minun olisi parasta kuntoutua tai en ole täällä kovin pitkään.' Tein töitä torstaina ja perjantaina. En palannut töihin maanantaina nopean tehtävän jälkeen, joka piti tehdä vasta keskiviikkona. Ja viimeinen päiväni oli perjantai.

Ohjelman juontaja Gil Noble paljasti elokuvan loppupuolella, että Bob Williams oli kuollut pian haastattelun jälkeen.

Alkuperäinen haastattelu esitettiin ensimmäisen kerran 12. syyskuuta 1981, mutta se on sittemmin esiintynyt toistuvasti sosiaalisessa mediassa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR