Edens Zero Anime -kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

'Fairy Tail' on yksi pakollisista klassikoista saadakseen täydellisen tiedon genrestä. Yksinkertaisesti sanottuna se on yksi suosituimmista shonen-sarjoista maailmassa. Mutta mangan kirjoittaja Hiro Mashima lopetti sarjan vuonna 2017 ennen kuin siirtyi toiseen projektiin seuraavana vuonna. Hän seurasi ”Edensiä” vuonna 2018 julkaistulla ”Edens Zerolla”, joka sai yleisesti ottaen erinomaisia ​​arvosteluja; sillä on nyt vahva 7 Myanimelistin faniarvosteluissa, jääden jälkeen 'Edensin', jonka arvosana on 7,6.

Vuonna 2021 ”Edens Zero” sai oman anime-sovituksensa, jonka animoi J.C. Staff, vaikka manga ei saanut kriitikoiden suosiota. Ennen sen 26. elokuuta kansainvälistä julkaisuaan Netflixissä ensimmäinen kausi sai ensi-iltansa Japanissa huhtikuussa. Nyt 'Edens Zero' -seuraajat odottavat innokkaasti toista tuotantokautta. Sillä välin tiedämme tässä, mitä tiedämme elokuvan tulevasta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja tarinasta:

Milloin Edens Zero Season 2 julkaistaan?

edens zero anime kauden 2 julkaisupäivä

Toinen kausi ' Syö nollaa Netflix, JC Staff tai Kodansha ('Edens Zero' -mangan julkaisija) eivät ole vielä julkistaneet animea. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että kyseessä on vain lyhytaikainen ilmiö. ”Edens Zero” on aiemmin lähetetty Japanissa osana Netflixin kauden 2:ta. Tämä tarkoittaa, että kun ”Edens Zero” -jakso 24 on valmis, fanit voivat katsoa kauden 2 odottamatta uusia jaksoja. käännetään ja kopioidaan englanniksi.

”Edens Zeron” kauden 2 odotetaan saavan ensi-iltansa Netflixissä joskus vuoden 2022 alussa, kun otetaan huomioon animen japanilaisten ja kansainvälisten julkaisujen välinen aikaero.

”Edens Zero” -manga puolestaan ​​on mennyt paljon pidemmälle kuin anime kattaa, joten materiaalia riittää, jotta esitys jatkuisi kauden 2 jälkeen.

Lue myös: Älypuhelimen anime-kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Keitä ovat Edens Zero -kauden 2 hahmot?

edens zero anime kauden 2 julkaisupäivä

Irtautuakseen 'Fairy Tail'sin' yksinomaan fantasiaympäristöstä 'Edens Zero' tarjoaa sci-fi- ja fantasiafuusioseikkailun kosmoksen halki aluksen nimellä. Edens Zero on tapahtumapaikka suurimmalle osalle sarjan päähenkilöistä. Painovoimaa uhmaava nuori Shiki Granbell (Takuma Terashima/Sean Chiplock) ja hänen ystävänsä lähtevät löytämään avaruusjumalattaren, joka tunnetaan nimellä Äiti (Takuma Terashima) (IMDb:n kautta). Rebekah Bluegarden (B-Cuber, avaruusajan sosiaalisen median vaikuttaja) on ensimmäinen henkilö, jolle Shiki esitellään.

Onnellinen, mystinen sininen kissa (Rie Kugiyama/ Tia Ballard ), joka toimi Rebeccan kumppanina ennen Shikin tapaamista, liittyy heidän matkaansa. Tämän lisäksi sarjassa esiintyvät myös Weisz Steiner (Hiromichi Tezuka/Brook Chalmers), neljänä loistavina tähtinä tunnettu androidiryhmä, Homura Kogetsu, Shiori Izawa/Sarah Anne Williams ja joukko muita.

Kausi 2 tuo todennäköisesti takaisin monet näistä ihmisistä, elleivät kaikki. Mitä uusia hahmoja Shiki tapaa matkoillaan, sellaista tietoa ei ole vielä julkistettu ulkomaisille yleisölle.

Lue myös: Platinum End Anime -kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja uusimistila vuonna 2022!

Mikä on Edens Zero -kauden 2 tarina?

edens zero anime kauden 2 julkaisupäivä

'Edens Zero' -manga on tällä hetkellä pitkä matka animen tarinan etenemiseen, kuten olemme jo todenneet. Tästä syystä saatat haluta lukea mangan saadaksesi etumatkan toiselle kaudelle ennen sen julkaisua (olettaen, että anime pysyy uskollisena). Tarkempia spoilereita on saatavilla, koska jaksot ovat jo alkaneet näyttää Japanissa.

Tätä kirjoitettaessa kauden 1 viimeinen jakso ' Eden Zero ” Netflixissä kattaa mangan ”Digitalis Arc” -kappaleen lukuun 31 asti. Tämä muiden Four Shining Stars -jäsenten tunnistamispyrkimys on kauden 2 jaksojen keskipiste. Heillä on kuitenkin edessä kuoppainen matka, koska ei joka Shining Star on juuri sitä mitä he toivoivat. On epäselvää, ovatko he liittolaisia ​​vai vihollisia, mutta vaarat, joita he kohtaavat matkustaessaan avaruuden halki, ovat selvät.