Eddie Izzard Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Eddie Izzard syntyi 7. helmikuuta 1962 Jemenissä. Hän on englantilainen koomikko, joka näytteli FX-sarjassa The Riches ja tunnetaan stand-upista dragissa. Hän on esiintynyt myös useissa elokuvissa, mukaan lukien Ocean’s Twelve, Thirteen ja Across The Universe.

Hän sai inspiraationsa John Cleesestä ja muusta Monty Python -ryhmästä komediaansa. Työskenneltyään katutaiteilijana hän piti ensimmäisen sooloesitysnsä Banana Cabaretissa Lontoossa. Vuonna 1991 hän sai suuren tauon esiintyessään Fryn ja Laurien sponsoroimassa AIDS-hyvityksessä Hysteria 3.

Hän on yksi menestyneimmistä koomikoista suositun elämänsä mukaan. Hän on yksi merkittävimmistä 7. helmikuuta 1962 syntyneistä henkilöistä. Jemenissä syntynyt hän on yksi maailman rikkaimmista koomikoista. Hän on myös suosituimpien koomikkojen listalla. 57-vuotias Eddie Izzard on yksi tietokannan merkittävimmistä henkilöistä.

Eddie Izzardin ikä ja syntymäpaikka

Eddie Izzard Net Worth

Onko Edward John Izzardin ikä sinulle mysteeri? Täällä olemme kuvanneet hänen syntymäaikansa, syntymäpaikkansa ja muita asiaankuuluvia tietoja. Hän syntyi 7. helmikuuta 1962. Hän on nyt 60-vuotias. Hän syntyi Adenin siirtokunnassa.

Lue myös: Amanda Holden Net Worth 2022: Brittiläisen näyttelijän ja juontajan tulot!

Eddie Izzardin nettoarvo

Eddie Izzard on brittiläinen stand-up-koomikko, jonka nettovarallisuus on 20 miljoonaa dollaria. Eddie Izzard syntyi 7. helmikuuta 1962 Jemenin Adenin siirtokunnassa. Monty Pythonin Flying Circus oli inspiraation lähde Izzardille hänen ollessaan nuorempi. Ennen kuin hänestä tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi stand-up-esityksestään tehtyjen videoiden kautta, hän työskenteli katuteatterissa ja komediakerhoissa.
Eddie Izzard: Dressed to Kill voitti hänelle kaksi Emmy-palkintoa vuonna 2000. One Word Improv (1997), Glorious (1997) ja Sexie (1997) ovat muiden ohjelmien joukossa (2003).

Spike Milligan vaikutti Izzardin tyyliin, varsinkin kun hän käytti tietoisuuden kulkua, jossa hän hyppää aiheiden välillä samalla kun hän on vapaana lavalla.

Lukihäiriönsä vuoksi hän työskentelee harvoin käsikirjoituksesta. Sen sijaan hän keskeyttää itsensä uusilla vitsi-ideoilla, hänen näyttelemät hahmot muuttuvat toisiksi hahmoiksi ja hän hyppää vaivattomasti numerosta toiseen.

Tämä johtaa pieniin taukoja hänen rutiiniinsa, jotka hän täyttää, joo, ja muilla lauluilla, joista on tullut hänen tavaramerkkejään. Izzardin jatkuva pyrkimys tehdä itse ohjelman kirjoitusprosessista osa huumoria sisältää ajattelun ääneen. Vuonna 1993 hän voitti parhaan live stand up -koomikko palkinnon.

Eddie Izzard Net Worth

Hän esiintyi myös elokuvissa The Secret Agent (1996), Circus (2000) ja My Super Ex-Girlfriend (1996) ja kehitti televisiosarjan The Cows (1996). (2006). Lisäksi hänellä oli rooli tv-draamassa 40. (2003). Mimiikka ja miimi ovat kaksi Izzardin komediaa.

Hän käyttää James Masonin ääntä kuvaamaan Jumalaa auktoriteettihahmona ja Sean Conneryn ääntä kuvaamaan Nooaa; nämä imitaatiot esiintyvät myös monissa hänen esityksissään.

Menestyksekkäät esiintymiset, kuten hänen skotlantilainen klarinetinopettaja Mrs. Badcrumble, olivat tavanomaisia ​​gagejä hänen esityksissään. Hän kuvittelee usein historiallisia tapahtumia uudelleen, mikä johtaa sellaisiin asetuksiin kuin 'Kakku tai kuolema: Englannin kirkko johtaa inkvisitiota' ja 'Jeesus dinosaurusten ministerit'.

Koko nimi/syntymänimi Edward John Izzard
Mononyymi (Lempinimi) Eddie Izzard
Mies Nainen Uros
ammatti(t) Näyttelijä, koomikko, kirjailija
Kansalaisuus brittiläinen
Syntynyt Adenin siirtomaa
Syntymäaika 7 päivänä helmikuuta 1962
Ikä 60 vuotta vanha
Korkeus 1,70 m
Korkeus jalat 5 jalkaa ja 6 tuumaa
Korkeudet cm 170 cm
Paino 80 kg
Paino(t) puntina 176 kiloa
Treffihistoria Tulla päivitetyksi
Siviilisääty Ei tunnettu
puoliso Se päivitetään pian
Poika tytär Ei
Tulo Ei tunnettu
Nettoarvot 20 miljoonaa dollaria

Eddie Izzardin pituus, paino ja muut tiedot

Olemme havainneet, että ihmiset ovat usein uteliaita suosikkijulkkiksiensa fyysisestä rakenteesta. Rakastamme suosikkijulkkiksiemme pituuden, painon, hiustyylien, silmien värien, asujen ja käytännöllisesti katsoen kaiken muun seuraamista ja matkimista. Voimme aistia sen. Eddie Izzard on 1,70 metriä pitkä.

Hän painaa tällä hetkellä 80 kg. Laitamme nykyisen arvon, koska paino vaihtelee usein.

Lue myös: Sam Asghari Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Eddie Izzardin asiat ja siviilisääty

Eddie Izzard Net Worth

Tiedätkö, onko Edward John Izzard naimisissa, onko hän sinkku vai seurusteleeko jonkun kanssa? Jos olet tarpeeksi utelias muiden ihmisten elämästä, löydät kaiken tiedon täältä.

Täältä löydät tietoa siviilisäätystäsi, suhteistasi, harrastuksistasi ja muista kiinnostuksen kohteistasi. Osioon olemme sisällyttäneet myös joitain suosikkiihmisiämme ja -asioitamme. Katso alla olevasta taulukosta lisätietoja suosikkihenkilösi avioelämästä.

Etnisyys, uskonto ja poliittiset näkemykset

Monet ihmiset ihmettelevät, mikä on Eddie Izzardin etnisyys, kansallisuus, sukujuuret ja rotu. Katsotaanpa sitä! Eddie Izzardin etnisyys on valkoihoinen, julkisten resurssien, kuten IMDb ja Wikipedia, mukaan. Tässä viestissä päivitämme Eddie Izzardin uskonnollisia ja poliittisia näkemyksiä. Lue artikkeli uudelleen muutaman päivän kuluttua.

Sheffieldin yliopistossa Izzard alkoi kokeilla komediaa kaverinsa kanssa Rob Ballard . Hän ja Ballard veivät esityksensä kaduille keskeytyessään kirjanpitäjän koulutusohjelmastaan ​​usein Covent Gardenissa.

Ballardin kanssa erottuaan Izzard vietti suuren osan 1980-luvun alusta katutaiteilijana Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Izzard väittää, että esiintyessään yksin pakoesityksiä hän sai humoristisen äänensä keskustelemalla yleisönsä kanssa. Myöhemmin hän vei esityksensä Ison-Britannian stand up -komediapaikoille. Hänen ensimmäinen esiintymisensä oli Banana Cabaretissa Lontoon Balhamin naapurustossa.

Lue myös: Tony Mortimer Net Worth 2022: Poplaulaajan tulot, ura ja muita päivityksiä!

Kenen kanssa Eddie Izzard seurustelee?

Eddie Izzard Net Worth

Eddie Izzard on mahdollisesti sinkku eikä ole tietojemme mukaan ollut aiemmin kihloissa. Eddie Izzard on sinkku toukokuusta 2022 lähtien.

Eddie Izzardin aiemmat kumppanuudet: Meillä ei ole tietoja Eddie Izzardin aiemmista suhteista. Voit auttaa meitä kehittämään Eddie Izzardin treffilevyjä!

Vuonna 1994 Izzard teki West Endin draamadebyyttinsä Lindsay Duncan David Mametin The Cryptogramin maailmanensi-illassa Lontoon Comedy Theatressa. Hänen menestyksensä ansiosta hän sai roolin David Beairdin mustassa komediassa 900 Oneonta. Hän näytteli Edward II:ta Christopher Marlowen elokuvassa Edward II vuonna 1995.