Helpoin tapa saada huokosi (ja juonteet!) näyttämään pienemmiltä

Kauneus

WPR
Tuotteet, jotka hämärtävät ryppyjä

Kuva: Dougal Waters / Getty Images

Mitä tulee täydelliseen ihoon, jopa kaikkein omistautunein meikkivoimien ystävä tietää, että tasaisen ihon sävyn saavuttaminen on vain puoli voittoa. Silkinpehmeän, virheettömän ihon saaminen – ilman laajentuneita huokosia, hienoja juonteita, ryppyjä ja karkeita läiskiä – vaatii usein hieman enemmän työtä kuin sävytetyn kosteusvoiteen levittäminen. Toki kuorinta on hyvä pitkän aikavälin ratkaisu, mutta jokainen, joka on vahingossa hankaanut raskaalla kädellä, tietää, että sen liiallinen tekeminen vaatii vain lisää ongelmia.

Vaikka käynti kasvolääkärillä tai Instagram-suodatin voi auttaa, huokosten minimoiminen ja juonteiden poistaminen voi olla yhtä helppoa kuin uuden tuotteen lisääminen meikkirutiiniin. Tervetuloa hämärtyvien tuotteiden rohkeaan uuteen maailmaan.

'Sumeustuotteet ovat suosittuja, koska ne ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää sekä meikin alle että sen sijaan', ihotautilääkäri selittää. DR. Murad . 'Blur-tuotteet yleensä tasoittavat ihon pintaa, tasoittavat laajentuneita ihohuokosia, hienoja juonteita tai muita tekstuurivirheitä ja jättävät ihon pintaan puolimatta. Tästä johtuen ne sopivat ihanteellisesti meikkipohjamaaleiksi tai välittömäksi ihontäytäjiksi.'

Ne ovat tyypillisesti kosteusvoiteita tai ihonhoitoon keskittyviä tuotteita, joita levität ennen meikkivoidetta. Pohjimmiltaan ne helpottavat meikkaamista ja antavat sinulle paremman, tasaisemman ihopinnan.

'Vaikka jokainen kaava on erilainen, useimpien sumennustuotteiden on tarkoitus mahdollistaa paljon pehmeämpi meikki', hän kertoo. 'Tämä johtuu siitä, että sen lisäksi, että hämärtävät tuotteet peittävät epätäydellisyydet ja tasoittavat ihon pintaa, ne ovat tyypillisesti silikonipohjaisia, jotka kiinnittyvät meikkiin ja luovat sidoksen ihon ja meikkivoiteen välille.'

Vaikka useimmat tuotteet ovat väliaikaisia ​​– eli ne eivät jätä sinulle pehmeämpää rakennetta ikuisesti – joidenkin tuotteiden kaavoihin on sisäänrakennettu ikääntymistä estäviä etuja. Tohtori Murad huomauttaa, että hänen Invisiblur Perfecting Shieldissä on SPF 30, mikä on selvästikin helpoin tapa välttää auringon aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä – eli hienoja juonteita, joita yrität lopulta peittää. Kiinnostaako? Keräsimme alla muutamia, jotta voit tutkia niitä.

algenist Helpoin tapa saada huokosi (ja juonteet!) näyttämään pienemmiltä

Kuva: Algenist

Algenist Subline Defense ikääntymistä ehkäisevä kosteusvoide (75 dollaria, sephora.com )

Tämä Algenist-tuote antaa sinulle välittömän sumeuden samalla kun se kosteuttaa. Superkevyt, vaahdotettu koostumus luo täydellisyyden 'verhon' ainesosien yhdistelmällä, jossa on alguronihappoa ja extremofiilistä kompleaa, mutta sisältää myös SPF 30:n.

filosofia Helpoin tapa saada huokosi (ja juonteet!) näyttämään pienemmiltä

Kuva: Filosofia

Instant Miracle Worker Line Erasing Blur Stick (32 dollaria, ulta.com )

Todennäköisesti helpoin tapa saada huokoset tai juonteet vähemmän näkyviksi, Filosofia käytti kepiä saadakseen työn valmiiksi. Pyyhkäise tätä pientä kohdetta kevyesti ongelma-alueen yli nähdäksesi sumean tuloksen. Voit käyttää sitä pohjustusaineena tai meikin päällä valintasi mukaan.

murad Helpoin tapa saada huokosi (ja juonteet!) näyttämään pienemmiltä

Valokuva: Murad

Murad Invisiblur Perfecting Shield SPF 30 (65 dollaria, nordstrom.com )

Kuten aiemmin mainitsimme, tämä tuote on primer/SPF-yhdistelmä, joka tasoittaa ihoa ja tekee värikosmetiikkaa levittämisestä.tapahelpompaa. Vähän riittää pitkälle, mutta muista, että se ei korvaa kosteusvoidettasi, joten älä poista kosteutusta rutiinistasi.

Koska tämä on väliaikainen korjaus, sinun tulee ehdottomasti harjoitella terveellistä puhdistusta ja kuorintaa saadaksesi ihosi mahdollisimman luonnollisen sileäksi. Ajattele näitä pieniä pulloja tehosteena valokuvausvalmiille iholle.