Dynasty-kauden 5 julkaisupäivä on ilmoitettu? Uusimmat päivitykset syyskuussa 2022!

Viihde

WPR

Vaikka Dynasty-kausi 5 on jo esitetty Yhdysvalloissa, Ison-Britannian fanit voivat nyt lopettaa odottamisen, koska uusi kausi on pian saatavilla Netflixissä.

Vuonna 2017 sai ensi-iltansa paljon rakastetun Viewers-saippuaoopperan uusintaversio, joka antoi meille neljä jännittävää vuodenaikaa, jotka seurasivat Carringtonin perhettä, kun he kilpailivat keskenään ja ympärillään olevien ihmisten kanssa rikkaudesta ja vallasta.

Itse asiassa tämä Dynasty-sarjan viides tuotantokausi julkaistiin ennen kuin neljättä tuotantokautta koskaan esitettiin, joten se on yksi harvoista uudelleenkäynnistyksistä tällaisen menestyksen saavuttamiseksi.

Mitä sinun tulee tietää Dynasty-kaudesta 5, on täällä.

Netflix julkaisi tietoja Dynasty-kaudesta 5

Dynasty-kauden 5 julkaisupäivä

Loput 22 Dynasty-kauden 5 jaksoa eivät näy katselulistallasi elokuussa 2022, koska ne eivät sisältyneet koko luetteloon uusista Netflix-televisio-ohjelmista ja -elokuvista, jotka tulevat saataville kyseisessä kuussa. Rakkaan ohjelman viimeistä jaksoa kuvataan parhaillaan, ja näyttelijät ja miehistö ovat edelleen melko kiireisiä.

Raporttien mukaan sarjan finaalin kuvaukset alkoivat 21. heinäkuuta 2022. CW lähettää vain kaksi jaksoa elokuussa: jakson 18 5. elokuuta ja jakson 19 (jonka ohjaa Liz Gillies) 12. elokuuta. TV Time kertoo, että kolme viimeistä jaksoa esitetään 2. syyskuuta, 9. syyskuuta ja 16. syyskuuta.

Verkon Netflixin kanssa tekemän sopimuksen mukaan Dynasty-sarjan 5. kauden suoratoisto alkaisi kahdeksan päivää sarjan finaalin jälkeen, jos se esitetään 16. syyskuuta aikataulun mukaisesti. Lauantaina 24. syyskuuta Netflix saattaa käynnistää Dynasty-kauden 5 maailmanlaajuisesti.

Ilmoitamme varmasti Dynasty-faneille, kun Netflix julkaisee virallisesti sarjan finaalin, kun CW vahvistaa sen esityspäivän. Et halua jättää väliin mahdollisuutta nähdä kauden finaalin ilotulitus!

Lue lisää: Teollisuuskauden 3 julkaisupäivä: Onko teollisuus edelleen HBO:ssa?

Näyttelijät The Dynasty's Fifth Season -sarjassa

Dynasty-kauden 5 julkaisupäivä

Ensinnäkin hyvät uutiset: näyttää siltä, ​​että CW:n 'Dynasty' on vihdoin paennut Cristal-kirouksestaan. Neljän kauden ja kolmen eri näyttelijän jälkeen Blake Carringtonin (Grant Show) nuorta vaimoa ja Alexis Carringtonin kilpailijaa ( Elaine Hendrix ), näyttää siltä, ​​että esitys on vihdoin löytänyt oikeat korvaavat näyttelijät. Daniella Alonso, joka tottui asemaan kaudella 3 ja 4, palaa kuulemma kaudelle 5.

Show Blake, Hendrix Alexisina, Elizabeth Gillies Blaken ovela tyttärenä Fallon, Sam Underwood Adam Carringtonina, Rafael de la Fuente Sam Jonesina, Geovanni Gopradi Roberto Floresina, Sam Adegoke Jeff Colbyna, Robert Robert Christopher Riley Michael Culhanena, Fallonin kuljettajana ja jälleen kerran, ei-jälleen rakastajana, Michael Michele Dominique Deverauxina ja Adam Huber Liam Ridleynä,

Eliza Bennett , joka esiintyi aiemmin Amanda Carringtonina muutamassa kauden 4 jaksossa, liittyy heihin. Eliza Bennett liittyy näyttelijöihin vakituisena kaudella 5. (Deadlinen kautta). Amanda, Blaken ja Alexisin tytär, varttui Euroopassa ja ystävystyy Fallonin kanssa.

Lue lisää: Kingsin kauden 2 ranking virallisesti uusittu: julkaistaanko se vuonna 2022?

Dynastian kauden 5 juoni

Dynasty-kauden 5 julkaisupäivä

Kuten ehkä muistat, Fallonia ampui hänen ilkeä, aviomiehensä varastava avustaja Eva merkittävässä tapahtumassa Blaken kampanjalle, joka toi CW-ohjelman dramaattiseen päätökseen. Vaikka hänen tulevaisuutensa on vielä tuntematon, tiedämme, että tuleva kausi tulee olemaan vauhdikas.

Joidenkin huhujen mukaan viidennen kauden aikana tulee yllätyksiä, kun Blake ja Cristal työskentelevät hänen kampanjansa seuraavassa vaiheessa, Alexis pysyy vankilassa sen jälkeen, kun Adam on onnistunut pidättämään hänet, ja Amanda aloittaa tutkinnan mahdollisesta murhaajasta.

Emme paljasta liikaa tietoa kunnioituksesta Britannian faneja kohtaan, mutta voimme sanoa, että tätä kautta ei kannata jättää väliin!

Lue lisää: The Chi kausi 6: Tuleeko The Chin kausi 6 lokakuussa?

Virallinen traileri Dynasty-sarjan kaudelle 5

Hienoin lahja kaikista on enemmän Carringtonin mullistuksia, kuten Dynasty-trailerissa näkyy. Kun Fallon, hänen halveksiva ja rakkautta kärsivä avustajansa Eva, ampui hänet, hän vuotaa verta kampanjan gaalalattialle.

Kaudella 5 on paljon yllätyksiä, kun Blake ja Cristal työskentelevät hänen kampanjansa seuraavassa vaiheessa, Alexis pysyy vankilassa sen jälkeen, kun Adam onnistui saamaan hänet pidätykseen, ja Amanda tutkii, kuka murhaaja on voinut olla. Alla on elokuvan virallinen traileri.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR