Dwayne Johnsonin suhteiden aikajana: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Dwayne Johnson on seurustellut kolmen eri naisen kanssa. Yksi niistä oli huhu, kun taas toiset muuttuivat avioliitoksi. Hän on seurustellut monien houkuttelevien naisten kanssa, ja tämä luettelo kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää heistä. Dwayne Johnsonin tyttöystävälista kattaa yksityiskohdat aiemmista suhteista, hänen nykyisestä vaimostaan/tyttöystävästään, huhuista, entisistä tyttöystävistä ja deittailuhistoriasta.

Alla on Dwayne Johnsonin entiset tyttöystävät kuvien ja yhteystietojen kera. Nämä naiset tulevat kaikista ammateista, mutta he kaikki rakastavat eläkkeellä olevaa painijaa ja näyttelijää Dwayne Johnsonia.

Lauren Hashian on Dwyane Johnsonin vaimo. Hän on kuitenkin seurustellut muiden naisten kanssa ennen kuin on asunut nykyisen vaimonsa kanssa. Lauren Hasian, Irina Shayk ja Dany Garcia ovat Dwayne Johnsonin tyttöystäviä.

Dwayne Johnson kertoo löytävänsä rakkauden uudelleen

Dwayne Johnsonin suhteen aikajana

Johnson mainitsi Hashianin ohimennen vuoden 2012 haastattelussa PEOPLElle, kun hän keskusteli rakkauden löytämisestä hänen erottuaan Garciasta.

Johnson lisäsi: 'Olin erittäin onnekas, että olin kerran rakastunut.' 'Rakastumaan uudestaan? Se on vaikea asia tehdä kahdesti tilanteessani. Olen erittäin onnekas b-poika.'

Johnsonin entinen tyttöystävä Garcia puhui myös siitä, kuinka he ovat pysyneet hyvinä ystävinä eronsa jälkeen.

Johnsonin mukaan Danny Garcia , 'on loistava perheen tunne.'

'Meillä on se ylimääräinen luottamus, jonka vain perhe voi tarjota.' Olemme vain erilainen perhe ja kasvamme jatkuvasti.

Lue myös: Kenen kanssa Taylor Rooks seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Dwayne Johnson ja Lauren Hashian debytoivat punaisella matolla parina

Johnson ja Hashian kävelivät ensimmäisen punaisen maton yhdessä yli kuusi vuotta sen jälkeen, kun he alun perin alkoivat seurustella, kun he osallistuivat Hollywoodin G.I. Joe: Kosto.

Lauren Hashian on Dwayne Johnsonin 'parempi puolisko' näyttelijän mukaan.

Kesäkuussa 2015 Esquiren haastattelussa Johnson mainitsi Hashianin, kun hän keskusteli elämästään valokeilassa.

'Teemme näitä tarinoita ja puhumme paljon liiketoiminnan lopusta, menestyksestä, mutta Laurenia ja tyttäreäni ei korosteta', hän selitti. 'Haluan aina varmistaa, että löydämme oikean tasapainon, ja henkilökohtainen elämäni on siinä, samoin kuin Lauren Hashianin ja tyttäreni.'

Dwayne Johnsonin suhteen aikajana

Hän lisäsi: 'Sinun on saatava paras puolisko. Kaikkien upeiden tavaroiden ja saavutusten kanssa, joita olen saanut? Se ei ole mahdollista ennen kuin perhe-elämä on vakaa.'

Tämä luettelo tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot Dwayne Johnsonin rakkauselämästä ja deittailuhistoriasta.

Lue myös: Kenen kanssa Carol Kirkwood seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Dwayne Johnsonin menneiden suhteiden ja tyttöystäväluettelo

1. Lauren Hashian

Dwayne Johnsonin nykyinen vaimo on Lauren Hashian. He tapasivat elokuvan 'The Game Plan' kuvauksissa vuonna 2006 ja alkoivat seurustella pian sen jälkeen. He alkoivat seurustella vuonna 2007. He menivät naimisiin 18. elokuuta 2019 19 vuoden seurustelun jälkeen.

Jasmine ja Tiana ovat pariskunnan kahden tyttären nimet.

Lauren on laulaja-lauluntekijä Yhdysvalloista. Hän on Sib Hashianin, edesmenneen Bostonin lyömäsoittimen tytär.

Dwayne Johnsonin suhteen aikajana

2. Irina Shayk

Dwaynen ilmoitettu tyttöystävä on irina shayk . Hän toisaalta ei koskaan vahvista romanssiaan Johnsonin kanssa. Vuonna 2015 kerrottiin, että hän seurusteli Hercules-näyttelijän Dwyane Johnsonin kanssa. He tekivät yhteistyötä elokuvassa 'Hercules'.

The Rockin sanottiin rikkoneen Cristianon ja Irinan romanssin. Irinan toisaalta kerrottiin seurusteleneen Dwaynen kanssa eron jälkeen Ronaldosta.

Irina on venäläinen malli ja näyttelijä, joka näytteli Dwayne Johnsonin rinnalla elokuvassa 'Hercules'.

Lue myös: Kenen kanssa Kathryne Padgett seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Alex Rodriguezin kanssa!

3. Danny Garcia

Dwayne Johnsonin suhteen aikajana

Hän oli entisen painijan ja näyttelijän Dwayne Johnsonin ensimmäinen vaimo. 3. toukokuuta 1997 he menivät naimisiin, mutta 1. kesäkuuta 2007 he erosivat. Pariskunnalle syntyi Simone Alexandra, parin ihana tytär.

Dany Gracia on kehonrakentaja.